Associate Consultants til regnskabs- og controlling-opgaver

Associate Consultants til regnskabs- og controlling-opgaver

 

Basico har travlt og mangler dig, som vil være med til at gøre en forskel hos vores kunder. Vi søger freelance-økonomikonsulenter til controlling- og regnskabsopgaver på Sjælland.

 

CFO Services – Beyond Business Support

Som Associate Consultant i CFO Services bliver du en del af Basicos konsulentteam. Vores kunder er primært større virksomheder, som har brug for assistance til enten interimsopgaver eller projekter i økonomifunktionen. Når du er på Basico-opgave, sidder du on-site hos kunden, og opgaverne har typisk en varighed af 3-9 måneder, og i denne periode har du din daglige gang hos kunden.

Vores kunder repræsenterer forskellige brancher og er primært Top 100-virksomheder i Danmark.

Hovedparten af opgaverne omfatter:

  • Financial-, business- og Group controlling
  • Rapportering
  • Måneds-, kvartals- og årsafslutning
  • Regnskabsudarbejdelse
  • Ajourføring af bogholderiet, herunder afstemninger, samt effektivisering af arbejdsgange og processer i regnskabsfunktionen.

 

Rollen som Associate Consultant

Vi søger dig, som er etableret freelance-konsulent eller ønsker at blive det. I praksis betyder det, at du indgår en samarbejdsaftale med os i stedet for at blive ansat som funktionær. Det er en fleksibel tilknytning, hvor du løbende bliver tilknyttet projekter, og hvor der er løbende sparring med en Partner eller Director i Basico, når du er på kundeopgave.

Vi forestiller os, at du:

  • Har controller- og regnskabserfaring fra større virksomheder og/eller har arbejdet som konsulent/revisor i et etableret konsulenthus
  • Har en økonomisk uddannelse, gerne cand.merc.aud. eller HD-R
  • Tager selvstændigt ansvar for projekter, kunder og kolleger
  • Trives i en konsulentrolle, hvor du har hænderne nede i maskinrummet, og hvor du har mulighed for at gøre en forskel.

Du kan selvfølgelig også genkende dig selv i vores værdier: Faglighed, Ansvarlighed og Engagement.

 

Du bliver en del af et ambitiøst konsulenthus

Du bliver en del af en anerkendt konsulentvirksomhed, som har førende ekspertise inden for CFO’ens område. Dagligdagen er varieret, og som Basico-konsulent får du mulighed for at arbejde i og med nogle af landets førende virksomheder og koncerner. Samtidig bliver du som Associate Consultant en del af et miljø og netværk med både høj faglig sparring og socialt netværk.

I Basico går vi på arbejde for at gøre andre til en succes. Vi leverer Beyond Business Support – vores kunders udfordring er vores udfordring, og projekterne gennemføres med kunderne og ikke for kunderne.

 

Gita Rønn Schmidt

Er du nysgerrig?

Søg med det samme via nedenstående link. Hvis du har spørgsmål, så ring til Gita Rønn Schmidt.

OM BASICO

Basico leverer rådgivning, interimsløsninger og rekruttering inden for områderne CFO Services, Legal Services, Finance IT Services, Governance, Risk & Compliance Services og Facility Management Services. Basicos forretningsmodel bygger på erfarne medarbejdere. Vores konsulenter er alle økonomer og jurister med mange års erfaring.

Hos Basico finder vores konsulenter et fagligt miljø omkring løsningen af projekter i spændende virksomheder, og vores kunder oplever kompetente og engagerede konsulenter, der tager ansvar. Basico blev etableret i 2003, og vi er i dag ca. 150 kollegaer, både fastansatte og Associates. Vores kontor er beliggende i attraktive lokaler i Hellerup.

Engelsk flag
Samtykkeerklæring

Du er ved at søge en stilling via Basico P/S. I henhold til persondatalovgivningen bedes du give dit samtykke til, at vi må opbevare og anvende dine personoplysninger.

Du giver således samtykke til, at vi må opbevare dit CV, din ansøgning og relevante dokumenter i vores database i op til 5 år og registrere oplysninger indeholdt heri.

Formålet med opbevaring og registrering er at skabe en kvalificeret, nem og hurtig måde at bringe ansøger og job sammen på.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage og bede om at få dine oplysninger slettet i vores database ved at skrive til gdpr@basico.dk. Når perioden for dit samtykke ophører efter 5 år, vil du blive kontaktet om, hvorvidt du fortsat ønsker, at vi opbevarer dine oplysninger. Hører vi ikke fra dig på dette tidspunkt, vil dit CV blive slettet fra vores database.

Ved dit samtykke bekræfter du samtidig at have læst Basicos persondatapolitik om behandling af personoplysninger.

Med venlig hilsen
Basico P/S

Vil du være et skridt foran dine kollegaer?

Tilmeld dig Basicos nyhedsmail og få inspiration til forandring og udvikling. 

Du modtager samtidig abonnement på online-udgaven af Content, Basicos faglige magasin, hvor vi i en række spændende artikler inspirerer dig og din virksomhed til at skabe et stærkt fundament for vækst og udvikling.

TIlmeld dig her