Ledige stillinger i Basico

"Hos Basico finder vores konsulenter et fagligt miljø omkring løsningen af projekter i spændende virksomheder, og vores kunder oplever fagligt kompetente konsulenter, der tager ansvar og viser engagement."

Ledige stillinger i Basico

Basico har travlt og mangler dig, som vil være med til at gøre en forskel hos vores kunder.

 

Hvorfor blive konsulent i Basico?

Senior Researcher

Vil du arbejde med de mest dynamiske og interessante virksomheder i Danmark og hjælpe dem med at finde de helt rigtige medarbejdere? Som Senior Researcher bliver du del af Human Capital Services og vil spille en central rolle i at løse rekrutteringsopgaver for vores kunder.

Konsulent til Basico

Er du skarp og logisk tænkende? Super stærk på tal og analyse – og elsker du at arbejde med data og er måske tilmed en ørn til PowerPoint? Så er du måske vores nye konsulent!

Basicos Facility Management Services har vokseværk og søger erfarne konsulenter

Bliv del af et team af økonomifolk, jurister, IT-folk, ingeniører og proceskonsulenter, som alle har et skarpt blik for at afdække og analysere Facility Management-optimeringspotentiale og brænder for at omsætte det til konkrete kundeløsninger.

Associate Consultants til projekter og interimsopgaver hos vores kunder

Basico Legal Services har travlt og mangler dig, som vil være med til at gøre en forskel hos vores kunder. Vi søger freelance Legal konsulenter til opgaver hos vores kunder.

Associate Consultants til regnskabs- og controlling-opgaver

Basico har travlt og mangler dig, som vil være med til at gøre en forskel hos vores kunder. Vi søger freelance-økonomikonsulenter til controlling- og regnskabsopgaver på Sjælland.

Bliv Senior Consultant i Basico

Lyder en udfordrende og udviklende karriere i en ambitiøs konsulentvirksomhed i vækst som noget for dig? Vi har rygende travlt i CFO Services i Basico. Vi oplever nemlig en usædvanligt stor vækst og tilgang af en masse spændende projekt- og interimsopgaver.

AT SLUKKE LYSET
EFTER SIG, ER GOD STIL.
AT FÅ ALLE TIL DET, ER
FACILITY MANAGEMENT

 


Basico rådgiver om økonomi og jura.
Fra facility management til rekruttering.
Fra CFO services til interimsløsninger.
Basico blev grundlagt i 2003 og rådgiver
de største danske virksomheder.

Vil du være et skridt foran dine kollegaer?

Tilmeld dig Basicos nyhedsmail og få inspiration til forandring og udvikling. 

Du modtager samtidig abonnement på online-udgaven af Content, Basicos faglige magasin, hvor vi i en række spændende artikler inspirerer dig og din virksomhed til at skabe et stærkt fundament for vækst og udvikling.

TIlmeld dig her