Ledige stillinger i Basico

"Hos Basico finder vores konsulenter et fagligt miljø omkring løsningen af projekter i spændende virksomheder, og vores kunder oplever fagligt kompetente konsulenter, der tager ansvar og viser engagement."

Ledige stillinger i Basico

Herunder finder du en liste over ledige stillinger. Du er også meget velkommen til at lægge dit CV i vores emnebank eller ringe direkte til os på tlf. 702 703 71 for mere information.

Gå til vores emnebank
Engelsk flag
Samtykkeerklæring

Du er ved at lægge dit CV i vores emnebank. I henhold til persondatalovgivningen bedes du give dit samtykke til, at vi må opbevare og anvende dine personoplysninger.

Du giver således samtykke til, at vi må opbevare dit CV, din ansøgning og relevante dokumenter i vores database i op til 5 år og registrere oplysninger indeholdt heri.

Formålet med opbevaring og registrering er at skabe en kvalificeret, nem og hurtig måde at bringe ansøger og job sammen på.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage og bede om at få dine oplysninger slettet i vores database ved at skrive til gdpr@basico.dk. Når perioden for dit samtykke ophører efter 5 år, vil du blive kontaktet om, hvorvidt du fortsat ønsker, at vi opbevarer dine oplysninger. Hører vi ikke fra dig på dette tidspunkt, vil dit CV blive slettet fra vores database.

Ved dit samtykke bekræfter du samtidig at have læst Basicos persondatapolitik om behandling af personoplysninger.

Med venlig hilsen 
Basico P/S

Konsulenter til vores voksende CFO Services-afdeling

Drømmer du om en karriere i en professionel konsulentvirksomhed, hvor du får muligheden for at kombinere alsidige opgaver med høj faglighed? Og trives du – med din stærke økonomierfaring – med en dagligdag hos vores kunder, hvor du hver dag går på arbejde for at gøre andre til en succes?

Basicos Facility Management Services har vokseværk og søger erfarne konsulenter

Har du lyst til at blive del af et team af økonomifolk, jurister, IT-folk, ingeniører og proceskonsulenter, som alle har et skarpt blik for at afdække og analysere Facility Management-optimeringspotentiale og brænder for at omsætte det til konkrete og implementerbare kundeløsninger? Så er det måske dig, vi skal have med på holdet!

Basico har vokseværk og søger erfaren senior projektleder til vores Facility Management Services

Vil du gerne have en hverdag blandt økonomifolk, jurister, IT-folk, ingeniører og proceskonsulenter, som alle har et skarpt blik for at afdække og analysere Facility Management-optimeringspotentialet og brænder for at omsætte det til konkrete og implementerbare kundeløsninger? Så er det måske dig, vi skal have med på vores hold!

Robotics Consultants

In this role, you will find yourself working with some of the most dynamic and exciting companies in Denmark in order to ensure that they successfully implement robotics and process automation solutions.
You will play an essential role in helping clients build robots which automate processes in key areas of their businesses, including, but not limited to, Finance, Legal and HR. By doing so, you will enable clients to boost efficiency, ensure compliance and increase value creation.

Rekrutteringskonsulent

Kan du finde de bedste konsulenter til vores ambitiøse konsulentvirksomhed? Du får ansvaret for intern rekruttering af konsulenter på flere niveauer til samtlige af vores forretningsområder

Finansbogholder

Elsker du udfordringer, og kan du lide at arbejde med tal? Sætter du en ære i at hjælpe, og har du sans for detaljen? Og har du lyst til at være en del af en konsulentvirksomhed i hastig udvikling, så er du måske vores nye finansbogholder!

Research Associate

Har du en uddannelse inden for økonomi og regnskab, og interesserer du dig for organisationer, mennesker og rekruttering? Så er du måske den, vi søger til vores Search & Selection team, der arbejder med rekruttering til vores kunder.

Associate Consultants til projekter og interimsopgaver hos vores kunder

Basico Legal Services har travlt og mangler dig, som vil være med til at gøre en forskel hos vores kunder. Vi søger freelance Legal konsulenter til opgaver hos vores kunder.

Associate Consultants til regnskabs- og controlling-opgaver

Basico har travlt og mangler dig, som vil være med til at gøre en forskel hos vores kunder. Vi søger freelance-økonomikonsulenter til controlling- og regnskabsopgaver på Sjælland.

AT SLUKKE LYSET
EFTER SIG, ER GOD STIL.
AT FÅ ALLE TIL DET, ER
FACILITY MANAGEMENT

 


Basico rådgiver om økonomi og jura.
Fra facility management til rekruttering.
Fra CFO services til interimsløsninger.
Basico blev grundlagt i 2003 og rådgiver
de største danske virksomheder.

Vil du være et skridt foran dine kollegaer?

Tilmeld dig Basicos nyhedsmail og få inspiration til forandring og udvikling. 

Du modtager samtidig abonnement på online-udgaven af Content, Basicos faglige magasin, hvor vi i en række spændende artikler inspirerer dig og din virksomhed til at skabe et stærkt fundament for vækst og udvikling.

TIlmeld dig her