Ledige stillinger i Basico

"Hos Basico finder vores konsulenter et fagligt miljø omkring løsningen af projekter i spændende virksomheder, og vores kunder oplever fagligt kompetente konsulenter, der tager ansvar og viser engagement."

Ledige stillinger i Basico

Herunder finder du en liste over ledige stillinger. Du er også meget velkommen til at ringe direkte til Staffing & Recruitment på tlf. 702 703 71 for mere information, eller lægge dit CV i vores emnebank

Gå til vores emnebank
Engelsk flag
Samtykkeerklæring

Du er ved at lægge dit CV i vores emnebank. I henhold til persondatalovgivningen bedes du give dit samtykke til, at vi må opbevare og anvende dine personoplysninger.

Du giver således samtykke til, at vi må opbevare dit CV, din ansøgning og relevante dokumenter i vores database i op til 5 år og registrere oplysninger indeholdt heri.

Formålet med opbevaring og registrering er at skabe en kvalificeret, nem og hurtig måde at bringe ansøger og job sammen på.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage og bede om at få dine oplysninger slettet i vores database ved at skrive til gdpr@basico.dk. Når perioden for dit samtykke ophører efter 5 år, vil du blive kontaktet om, hvorvidt du fortsat ønsker, at vi opbevarer dine oplysninger. Hører vi ikke fra dig på dette tidspunkt, vil dit CV blive slettet fra vores database.

Ved dit samtykke bekræfter du samtidig at have læst Basicos persondatapolitik om behandling af personoplysninger.

Med venlig hilsen 
Basico P/S

Konsulent til Basico

Er du skarp og logisk tænkende? Super stærk på tal og analyse – og elsker du at arbejde med data og er måske tilmed en ørn til PowerPoint? Så er du måske vores nye konsulent!

Content Creator med flair for videoproduktion

Elsker du at skrive? Og synes du, det er spændende at opsøge den gode – til tider komplekse – historie og videreformidle den gennem vores forskellige platforme? Og har du stiftet bekendtskab med videoproduktion og story telling og kan filme og klippe små videosekvenser?

Konsulenter til Finance IT Advisory & Project Management

Bliv konsulent i vores afdeling Finance IT Advisory & Project Management. Som konsulent i FITS bliver du tilknyttet Finance IT-projekter hos vores kunder, enten som en del af et projektteam eller som den udøvende konsulent/projektleder.

Senior Consultants til vores voksende CFO Services-afdeling

Drømmer du om en karriere i en professionel konsulentvirksomhed, hvor du får muligheden for at kombinere alsidige opgaver med høj faglighed?

Associate Consultants til regnskabs- og controlling-opgaver

Basico har travlt og mangler dig, som vil være med til at gøre en forskel hos vores kunder. Vi søger freelance-økonomikonsulenter til controlling- og regnskabsopgaver på Sjælland.

AT SLUKKE LYSET
EFTER SIG, ER GOD STIL.
AT FÅ ALLE TIL DET, ER
FACILITY MANAGEMENT

 


Basico rådgiver om økonomi og jura.
Fra facility management til rekruttering.
Fra CFO services til interimsløsninger.
Basico blev grundlagt i 2003 og rådgiver
de største danske virksomheder.

Vil du være et skridt foran dine kollegaer?

Tilmeld dig Basicos nyhedsmail og få inspiration til forandring og udvikling. 

Du modtager samtidig abonnement på online-udgaven af Content, Basicos faglige magasin, hvor vi i en række spændende artikler inspirerer dig og din virksomhed til at skabe et stærkt fundament for vækst og udvikling.

TIlmeld dig her