Ledige stillinger i Basico

"Hos Basico finder vores konsulenter et fagligt miljø omkring løsningen af projekter i spændende virksomheder, og vores kunder oplever fagligt kompetente konsulenter, der tager ansvar og viser engagement."

Ledige stillinger i Basico

Herunder finder du en liste over ledige stillinger. Du er også meget velkommen til at ringe direkte til Staffing & Recruitment på tlf. 702 703 71 for mere information, eller lægge dit CV i vores Emnebank.

Robotics Development Consultant

Har du lyst til at udvikle procesrobotter (Robotics Process Automation - RPA)? Så bliv vores nye Robotics udviklingskonsulent – og en del af fremtidens teknologi.

CFO Services – Director

Brænder du for at udvikle og optimerer Finance? Vi søger en ambitiøs og dygtig Director, som har potentiale til at bliver Partner.

Legal Services - Consultant

Er du verdensmester i kontraktsret? Har du en konsulent gemt i maven?

CFO Services - Konsulenter

Fra Controller til CFO – kickstart din karriere som konsulent i dag!

Finance IT Services - Managers

Kan du navigere i spændingsfeltet mellem økonomi og IT?

Legal Services - Associate Consultants

Vi søger erfarne juridiske samarbejdspartnere, som tænder på at gøre en forskel.

På udkig efter nyt job?

Er du på udkig efter nye karrieremuligheder, er du velkommen til at lægge dit CV op i vores emnebank.

Basico skaber gode rammer for deres medarbejdere, så der er en fornuftig balance mellem arbejde og privatliv.
Cathrine Seibæk Senior Consultant hos Basico, ansat siden 2006

MØD VORES KONSULENTER

Emil, Konsulent i Basico


Som konsulent får man mulighed for at udvikle og forløse de mange gode løsninger, som ellers ville forblive uforløst. Når man arbejder som konsulent er det en gave at kunne indgå i tæt samarbejde med kunden, om det at afdække, udtænke og implementere lige præcis den løsning, der kan bringe deres virksomhed videre.

Basico er et ambitiøst konsulenthus, der tør engagere sig i kundernes opgaver og netop engagementet, er det jeg vægter højest i min karriere. 

Lige fra første indledende samtale og til en dagligdag i Basico mærker man, at der findes et Basico DNA. Hvis jeg skal beskrive Basicos DNA med ét ord, vil jeg vælge “Oprigtighed”, for i Basico gør man tingene ordenligt, også selvom det kan kræve ekstra ressourcer i nogle tilfælde.

Når man er konsulent hos Basico, indgår man i teams, der skræddersyes til kundernes opgaver. Man har derfor en unik mulighed for at kunne levere det, kunderne drømmer om – og nogle gange lidt mere..

Lars, Konsulent i Basico.

Jeg sætter stor pris på løbende at have nye og varierende opgaver og udfordringer hos forskellige virksomheder. 

Jeg har i min tid hos Basico arbejdet bredt med mange forskellige udfordringer i finansfunktionen. Primært projektorienteret med fokus på forandringer i økonomifunktionen – f.eks. ændrede processer, systemer, værktøjer, oprydningsopgaver mv. Har haft forskellige roller/ansvar på projekterne, der ofte har været i et samspil mellem Finance, IT og forretning. Opgaverne har ofte være længerevarende og jeg har derfor fået nogle rigtig gode relationer til kunderne.

Hos Basico er der en god rød tråd og kvalitet i de aktiviteter, der laves. Basico er en professionel virksomhed med respekt for det enkelte individ og plads/rum til at få familieliv og arbejde til at hænge sammen.

De største fordele ved at arbejde hos Basico er fleksibiliteten og de frie rammer. når der præsteres og leveres. Her er der en fornuftig sammenhæng mellem udfordringer, ansvar og aflønning.

Anne Marie, Konsulent i Basico


Jeg elsker oprigtigt at hjælpe andre og jeg trives med at lære nye ting. Jeg hjælper virksomheder og mennesker igennem min viden om regnskab og økonomi, til et resultat, en bedre proces eller noget helt tredje. Jeg ved aldrig helt, hvad jeg kommer til at bidrage med eller hvad jeg skal lære, når jeg møder op hos en kunde. 

 Jeg planlægger selv min dag og rapporterer udviklingen i mine opgaver direkte til virksomhedens leder. Men min sparring får jeg, når jeg kommer ind på kontoret hos Basico, eller når jeg har løbende kontakt med min mentor eller partneren på opgaven. Så snakker vi om, hvad jeg gerne vil, og hvordan jeg kan videreudvikle de opgaver, som jeg sidder med ude hos kunden. Vi sætter et større perspektiv på de enkelte opgaver. Hos Basico er der ikke nogen stor plakat med Work-life-balance. Vi lever det. Fuldt ud, både på job og når vi går hjem.

Den største fordel ved at arbejde hos Basico er, at jeg kan være et helt ambitiøst menneske. For jeg kan både være ambitiøs på mit arbejde, men jeg kan også være ambitiøs i forhold til familieaktiviteter og tilstedeværelse på hjemmefronten. 

9 GODE RÅD TIL ONBOARDING I DIT NYE JOB

Tilmeld dig Basicos jobmail.

Få 9 gode råd til en succesfuld onboardingproces for dig som ny medarbejder.

 

 

BASICO ROBOTICS KURSUS

Oplever du også et stigende behov for at arbejde hurtigere? Er dine arbejdsopgaver repetitive og tidskrævende?

Hvis du kan svare ja til overstående, så er et Basico Robotics kursus noget for dig!

Læs mere her!