Ledige stillinger i Basico

"Hos Basico finder vores konsulenter et fagligt miljø omkring løsningen af projekter i spændende virksomheder, og vores kunder oplever fagligt kompetente konsulenter, der tager ansvar og viser engagement."

Ledige stillinger i Basico

Basico har travlt og mangler dig, som vil være med til at gøre en forskel hos vores kunder.

 

Hvorfor blive konsulent i Basico?

Senior Researcher

Vil du arbejde med de mest dynamiske og interessante virksomheder i Danmark og hjælpe dem med at finde de helt rigtige medarbejdere?
Som Senior Researcher bliver du del af Human Capital Services og vil spille en central rolle i at løse rekrutteringsopgaver for vores kunder. Du vil arbejde på tværs af mange forskellige industrier og primært med rekruttering til CFO’ens område. Du får ansvar for at udarbejde og eksekvere søgestrategier og tiltrække kandidater til både leder- og specialiststillinger.

Konsulent til Basico

Er du skarp og logisk tænkende? Super stærk på tal og analyse – og elsker du at arbejde med data og er måske tilmed en ørn til PowerPoint? Så er du måske vores nye konsulent!

Konsulenter til vores voksende CFO Services-afdeling

Drømmer du om en karriere i en professionel konsulentvirksomhed, hvor du får muligheden for at kombinere alsidige opgaver med høj faglighed? Og trives du – med din stærke økonomierfaring – med en dagligdag hos vores kunder, hvor du hver dag går på arbejde for at gøre andre til en succes?

Basicos Facility Management Services har vokseværk og søger erfarne konsulenter

Har du lyst til at blive del af et team af økonomifolk, jurister, IT-folk, ingeniører og proceskonsulenter, som alle har et skarpt blik for at afdække og analysere Facility Management-optimeringspotentiale og brænder for at omsætte det til konkrete og implementerbare kundeløsninger? Så er det måske dig, vi skal have med på holdet!

Robotics Consultants

In this role, you will find yourself working with some of the most dynamic and exciting companies in Denmark in order to ensure that they successfully implement robotics and process automation solutions.
You will play an essential role in helping clients build robots which automate processes in key areas of their businesses, including, but not limited to, Finance, Legal and HR. By doing so, you will enable clients to boost efficiency, ensure compliance and increase value creation.

Finansbogholder

Elsker du udfordringer, og kan du lide at arbejde med tal? Sætter du en ære i at hjælpe, og har du sans for detaljen? Og har du lyst til at være en del af en konsulentvirksomhed i hastig udvikling, så er du måske vores nye finansbogholder!

Associate Consultants til projekter og interimsopgaver hos vores kunder

Basico Legal Services har travlt og mangler dig, som vil være med til at gøre en forskel hos vores kunder. Vi søger freelance Legal konsulenter til opgaver hos vores kunder.

Associate Consultants til regnskabs- og controlling-opgaver

Basico har travlt og mangler dig, som vil være med til at gøre en forskel hos vores kunder. Vi søger freelance-økonomikonsulenter til controlling- og regnskabsopgaver på Sjælland.

AT SLUKKE LYSET
EFTER SIG, ER GOD STIL.
AT FÅ ALLE TIL DET, ER
FACILITY MANAGEMENT

 


Basico rådgiver om økonomi og jura.
Fra facility management til rekruttering.
Fra CFO services til interimsløsninger.
Basico blev grundlagt i 2003 og rådgiver
de største danske virksomheder.

Vil du være et skridt foran dine kollegaer?

Tilmeld dig Basicos nyhedsmail og få inspiration til forandring og udvikling. 

Du modtager samtidig abonnement på online-udgaven af Content, Basicos faglige magasin, hvor vi i en række spændende artikler inspirerer dig og din virksomhed til at skabe et stærkt fundament for vækst og udvikling.

TIlmeld dig her