Bliv Senior Financial Controller hos en af ejendomsbranchens stærke spillere

 

Brænder du især for faglige udfordringer, og kan du se dig selv i en virksomhed, hvor professionalisme, kvalitet, troværdighed og passion er nøgleord i måden at arbejde på. – Så kan det være, at det næste skridt i din karriere er en stilling som Senior Financial Controller hos ELF Development A/S.

 

Du får en alsidig hverdag

Som Senior Financial Controller bliver du en del af et energisk og dynamisk miljø, hvor der uddelegeres et stort ansvar. Du vil referere direkte til virksomhedens CFO. Som Senior Financial Controller får du ansvaret for konsolidering og rapportering af ELF Development A/S samt for at drive og udarbejde koncernens eksterne regnskab i henhold til DK GAAP.

Det forventes, at du går forrest, og at du sikrer ’best-in-class’-processer, hvad angår at drive regnskabsprocesserne frem til mål. Du er den interne ekspert på skat og moms, og du sikrer, at alt regnskabs- og rapporteringsmateriale fortsat og kontinuerligt lever op til alle gældende krav. 

Du vil til stadighed opleve nye faglige udfordringer i dine arbejdsopgaver, da forretningen løbende udvikler sig og vokser.


Du brænder for at arbejde med:

 • At strukturere, opbygge og drive hele processen vedr. den månedlige, kvartalsvise og årlige  konsoliderings- og rapporteringsproces
 • At foretage financial controlling samt optimering af moms og skatteområdet
 • At drive processen med udarbejdelse af årsregnskaber, herunder forberedelse og udarbejdelse af skat, samt at forberede bestyrelsesmateriale
 • At udarbejde og vedligeholde regnskabspolitikker, inkl. transfer pricing-dokumentation
 • At sikre compliance i henhold til gældende lovgivning
 • At løse diverse ad hoc-opgaver eller projekter af driftsmæssig karakter eller opgaver, der stiller krav til specifik regnskabsteknisk viden
 • At sikre fornuftig dialog med ejere og øvrige interessenter.


For at få succes i rollen har du:

 • En uddannelse som cand.merc.aud., HD (R) eller lignende
 • Erfaring som revisor og evt. kendskab til ejendoms- eller projektudviklingsbranchen fra kundesiden
 • Alternativt allerede ”lavet skiftet ud af revision” og har et par års erfaring fra en lignende stilling
 • Indgående kendskab til koncernregnskab, inkl. skat, moms/splitmoms, samt igangværende arbejder
 • Stærke IT-kompetencer og erfaring med ERP-systemer, gerne Navision eller Microsoft Dynamics 365 Business Central
 • En stærk faglig orientering og stor interesse for at sætte dig ind i nye områder og processer og få dem implementeret
 • En stræben efter kontinuerligt at levere et produkt af høj kvalitet
 • Stærke sprog- og formidlingskompetencer på dansk og engelsk, mundtligt såvel som skriftligt.

 
Lyder det som noget for dig?

Send din ansøgning og dit CV til Basico via nedenstående link. Vedhæft gerne relevante eksamenspapirer m.v. Vi behandler alle henvendelse med diskretion. Vi afholder interviews løbende- så skynd dig at søge stillingen, hvis du er interesseret. Hos Basico følger vi regeringens råd under Covid-19 og afholder samtaler virtuelt.

 

ELF Development A/S

ELF Development er en privatejet virksomhed med aktiviteter inden for udvikling af ejendomsprojekter og outsourcet ejendomsadministration af egen portefølje af investeringsejendomme i både Danmark og Sverige. ELF Development har også ekspertise inden for større byfornyelsesprojekter samt ombygning og renovering af eksisterende ejendomme. ELF Development har oparbejdet et godt renommé som en troværdig og professionel aktør, der gennem årene har leveret dels nøglefærdige byggerier og modnede byggegrunde til investorer, dels nyopførte rækkehuse og lejligheder til private købere og lejere.

Selskabet havde i 2018 en omsætning på 421 mio. DKK, og en egenkapital på 634 mio. kr. (2018), og de samlede aktiver udgjorde 2.145 mio. DKK.

Adresse: Strandvejen 70 - 2900 Hellerup
Helene Merete Rasmussen

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål, eller ønsker du at drøfte dine muligheder i stillingen, er du velkommen til at kontakte Senior Researcher Helene Rasmussen.

Engelsk flag
Samtykkeerklæring

Indledning

Ved at acceptere denne samtykkeerklæring giver du samtykke til, at Basico P/S kan behandle personoplysninger som beskrevet herunder og i Basicos persondatapolitik, der findes på vores hjemmeside. I persondatapolitikken kan du finde uddybende oplysninger om bl.a. eventuelle kategorier af modtagere af personoplysningerne, dine rettigheder som registreret og din mulighed for at klage til Datatilsynet.

Typer af personoplysninger

Samtykket omfatter de personoplysninger, der fremgår af relevante dokumenter i en rekrutteringsproces, såsom CV, ansøgning, testresultater, eksamensbeviser og lignende oplysninger, du giver Basico. Derudover accepterer du, at Basico kan anvende oplysningerne i relation til relevante stillinger hos vores kunder. Basicos rekrutteringskunder er selvstændigt dataansvarlige for de oplysninger, de modtager fra os i forbindelse med en rekruttering.

Formål og behandling

Basico behandler de personoplysninger, du giver til os, og som er er omfattet af denne samtykkeerklæring, for at kunne opbevare og anvende dem i fem år i forbindelse med rekrutteringsprocesser. Formålet med registreringen er at skabe en brugbar måde at bringe kandidat og job sammen på.

Dataansvarlig og kontaktoplysninger

Basico P/S (”Basico”), CVR-nr.: 35852190, Philip Heymans Allé 3, 5. sal, 2900 Hellerup, er dataansvarlig.

Ved spørgsmål eller kommentarer til denne samtykkeerklæring eller hvis du ønsker at gøre brug af dine rettigheder, kan vi kontaktes på gdpr@basico.dk.

Tilbagekaldelse af samtykke

Samtykket i denne samtykkeerklæring afgives frivilligt og kan til enhver tid tilbagekaldes ved at rette henvendelse ved brug af oplysningerne ovenfor.

Hvis samtykket tilbagekaldes, sletter Basico de personoplysninger, som behandles under samtykket.

Når perioden for dit samtykke ophører efter fem år, vil du blive kontaktet om, hvorvidt du ønsker, at vi fortsat opbevarer dine oplysninger. Hører vi ikke fra dig på dette tidspunkt, vil dit CV og andre oplysninger blive slettet fra vores database.

 

Med venlig hilsen
Basico P/S

Tag din faglighed til next level

Få et fagligt indspark med substans direkte i indbakken. Tilmeld dig vores nyhedsmail, og modtag vores faglige magasin Content.

Tilmeld dig her