Senior Financial Business Partner

- Mulighed for at påvirke strategiske beslutninger gennem finansiel analyse

 

Kan du udarbejde finansielle analyser, der ligger til grund for strategiske beslutninger? Har du en stærk forretningsforståelse og et analytisk mind-set? Og er du passioneret for at arbejde i Excel og nyde samarbejdet med mange forskellige stakeholders? Så er du måske den kandidat, vi leder efter på vegne af MT Højgaard.


Stillingen
Du bliver en del af et fagligt stærkt team af Business Controllere, og du vil i stillingen referere til afdelingschefen for Business Controlling. Du vil alene få ansvaret for proaktivt at drive og udvikle de finansielle processer vedrørende real estate-udviklingsprojekter.

Din primære rolle bliver at fungere som Business Partner for projektudvikling og stabe og at understøtte disse med analyser, business cases samt udvikling af templates og finansielle modeller. Derudover bidrager du med input til investormateriale, og du vil have tæt kontakt til og et tæt samarbejde med andre finansielle afdelinger i koncernen.

I stillingen er der en unik mulighed for at tilegne sig viden om real estate-udviklingsprojekter samt afkastbaserede modeller, herunder DCF.


Dine primære opgaver:

  • Drive og udvikle den finansielle styring
  • Skabe økonomisk transparens
  • Sparre og agere business partner til projektudviklingsteamet
  • Udarbejde business cases samt analyser
  • Udvikle og drifte analyseværktøjer
  • Udarbejde og forbedre procedurer, templates m.v.
  • Udarbejde input til investormateriale
  • Sikre governance samt bidrage til best practice på området
  • Have kontakt til revisorer, advokater m.fl.
  • Udarbejde finansielle analyser for udvalgte stabe

Rollen indebærer en bred kontaktflade og mange stakeholders både internt og eksternt. Derudover vil du blive involveret i mange opgaver og projekter samt være meget tæt på forretningen og ledelsen.


Din profil
Du har en relevant videregående økonomisk uddannelse som f.eks. cand.merc. og har interesse for finansielle modeller.

Derudover har du en række års erfaring fra en lignende rolle i en større koncern, konsulentvirksomhed eller fra den finansielle sektor som f.eks. Finance Business Partner, Investment Manager, Business Controller eller fra en Analyst & Development-rolle.

Du har værktøjskassen i orden ift. at udarbejde finansielle analyser, business cases, forecasting samt ift. udvikling og drift af analyseværktøjer og processer. Du har evt. kendskab til afkastbaserede modeller i forbindelse med større anlægsinvesteringer, eller du har en interesse for de finansielle modeller og nøgletal, der knytter sig til ejendomsprojekter.

Mest afgørende er det, at du brænder for at omsætte dine finansielle og forretningsorienterede kompetencer i relation til finansiel styring af ejendomsudviklingsprojekter i en stor koncern og evner at agere business partner for forretningen. Du er derfor også analytisk stærk og har en solid kommerciel forståelse, hvilket sætter dig i stand til at forstå forretningens behov og at skabe værdi for denne.

Som person har du drive, er struktureret og selvkørende, og du har fokus på at levere kvalitet samt at overholde deadlines. Du er robust, udadvendt og god til at kommunikere samt skabe relationer på tværs af organisationen.

Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale. Du er datastærk og har stærke kompetencer inden for specielt Excel og BI.


Du tilbydes
Du tilbydes en unik mulighed for at blive en del af en større koncern, hvor du som specialist får mulighed for at videreudvikle funktionen i en virksomhed, hvor der er gode lærings- og udviklingsmuligheder.

Du bliver endvidere en del af et professionelt team, kendetegnet ved en stærk holdånd, hjælpsomhed, nærvær og konstruktiv feedback.


Ansøgning
Send din ansøgning og dit CV samt evt. relevante eksamensbeviser til Basico, som er samarbejdspartner i rekrutteringsprocessen, via nedenstående link. 

Gitte Hjortskov Larsen

Har du spørgsmål?

Ønsker at drøfte dine muligheder i stillingen, er du velkommen til at kontakte Recruitment Manager Gitte Hjortskov Larsen eller Senior Researcher Helene Rasmussen hos Basico på tlf. 702 7 03 71.

MT Højgaard

Selskabet er en af Nordens førende bygge- og anlægsvirksomheder. De skaber de rum, vi lever, arbejder og bevæger os i, og det har MT Højgaard gjort i 100 år. I dag kombinerer de deres praktiske viden med avanceret teknologi, og de insisterer på samarbejde, som bygger på dialog, nysgerrighed, mod og entusiasme. MT Højgaard er en del af MTH GROUP. Koncernens omkring 4.000 medarbejdere har fokus på produktivitet, bæredygtighed, intelligente løsninger og kvalitet. Se mere på mth.dk.

NB!

Annoncen opdateres automatisk hver fjerde uge på jobportalerne. Dette er ikke et udtryk for, at rekrutteringsprocessen er startet forfra. Det er en konsekvens af, at vores stillingsannoncer ligger online, indtil rekrutteringsprocessen er afsluttet.

Engelsk flag
Samtykkeerklæring

Du er ved at søge en stilling via Basico P/S. I henhold til persondatalovgivningen bedes du give dit samtykke til, at vi må opbevare og anvende dine personoplysninger.

Du giver således samtykke til, at vi må opbevare dit CV, din ansøgning og relevante dokumenter i vores database i op til 5 år og registrere oplysninger indeholdt heri.

Formålet med registreringen er at skabe en brugbar, nem og hurtig måde at bringe ansøger og job sammen på. Ved dit samtykke giver du tilladelse til, at Basico må benytte relevante oplysninger i en given rekrutteringsproces, som du enten selv kontakter Basico vedrørende, eller som Basico på kvalificeret vis ønsker at bringe dig i spil til hos ansættende virksomhed.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage og bede om at få dine oplysninger slettet i vores database ved at skrive til gdpr@basico.dk. Når perioden for dit samtykke ophører efter 5 år, vil du blive kontaktet om, hvorvidt du fortsat ønsker, at vi opbevarer dine oplysninger. Hører vi ikke fra dig på dette tidspunkt, vil dit CV blive slettet fra vores database.

Ved dit samtykke bekræfter du samtidig at have læst Basicos persondatapolitik om behandling af personoplysninger. 

Med venlig hilsen
Basico P/S

Vil du være et skridt foran dine kollegaer?

Tilmeld dig Basicos nyhedsmail og få inspiration til forandring og udvikling. 

Du modtager samtidig abonnement på online-udgaven af Content, Basicos faglige magasin, hvor vi i en række spændende artikler inspirerer dig og din virksomhed til at skabe et stærkt fundament for vækst og udvikling.

TIlmeld dig her