Regnskabsmæssigt stærk Financial Controller

Har du mod på nye udfordringer? På vegne af vores kunde søger vi en regnskabsmæssigt stærk Financial Controller til en international virksomhed, der er midt i en større transformation.


Stillingen
Som Financial Controller får du reference til regnskabschefen, og sammen med dine kollegaer vil du få en central rolle i udførelsen af firmaets ambitiøse strategi inden for Finance – at opbygge en funktion, som er ”best in class”. Du kommer til at få mange snitflader i en kompleks matrixorganisation, hvor du får ansvaret for at levere korrekte tal til den månedlige rapportering samt for, at regnskabsaflæggelse sker ifølge gældende guidelines samt overholdelse af IFRS. I rollen vil du arbejde med finansiel controlling, hvor du bidrager til den månedlige rapportering af P&L og balance. Du får ansvar for udarbejdelse af årsregnskab (DK GAAP) og konvertering til IFRS til brug for koncernregnskab, samt sikrer overholdelse af dokumentationsregler vedrørende transfer pricing m.v. Sammen med dine kollegaer får du ansvaret for de månedlige og årlige rapporteringsprocesser, og du vil bidrage til at opbygge en ensartet rapporteringsproces samt sikre, at den interne og eksterne rapportering til hver en tid er troværdig og af høj kvalitet.


Dine øvrige primære opgaver bliver:

  • Drive processen med udarbejdelse af årsregnskab
  • Controlling og månedsafslutning, herunder optimere og strømline månedsrapporteringsprocessen
  • Udarbejde og vedligeholde regnskabspolitikker, inkl. transfer pricing-dokumentation
  • Ansvarlig for anlægskartotek og lager samt afstemning af intercompany
  • Følge op på projekter og beregning af costpriser
  • Deltage i diverse ad hoc-opgaver eller projekter af driftsmæssig karakter eller opgaver, der stiller krav til specifik regnskabsteknisk viden
  • Agere professionel sparringspartner for organisationen.


For den rette person vil der være gode udviklingsmuligheder i stillingen, og der vil være god mulighed for at sætte sit præg og demonstrere best practice.


Din profil
Du har en stærk regnskabsmæssig baggrund med flere års praktisk erfaring, og du mestrer det grundlæggende regnskabsmæssige håndværk. Du har både kompetencerne og lysten til at arbejde med finansiel controlling samt erfaring med og lyst til at optimere processer m.v.

Du må gerne have erfaring fra revisionsbranchen, f.eks. fra et af de store revisionshuse – eventuelt kombineret med erfaring fra en lignende stilling i en større virksomhed f.eks. inden for energi- eller IT-sektoren.

Du har interesse i at videreudvikle dig inden for finansiel controlling, og du har lyst til at blive eksperten på dette område. Du er talstærk og hjemmevant med opgaver inden for controlling. Du må gerne have kendskab til skat samt til regnskabsaflæggelse efter IFRS, og du er vant til at tage et selvstændigt ansvar.

Du har gode IT-kundskaber, herunder et godt kendskab til Microsoft Office-pakken samt eventuelt kendskab til AX. Du behersker dansk og engelsk på højt niveau og har skandinavisk sprogforståelse.

Du er uddannet cand.merc.aud., HD (R) eller har en tilsvarende økonomisk uddannelse.

Som person er du i stand til at drive forbedringer – uden at være bange for at udfordre eksisterende processer og procedurer. Du er i stand til at tilpasse dig et hurtigt skiftende miljø og tænke uden for boksen.

Du er robust, arbejdsom og har drive. Du har fokus på detaljer og kan samtidig bevare overblikket. Du arbejder struktureret og er analytisk, og du kan sætte dit eget præg på opgaveløsningen. Du løber med bolden og tør udfordre organisationen, og du har en god kombination af faglig gennemslagskraft og en vindende personlighed.

Du trives i en udadvendt rolle og med at arbejde i et team med en bred vifte af opgaver og ansvar.


Ansøgning
Send din ansøgning og dit CV samt evt. relevante eksamensbeviser til Basico, som er samarbejdspartner i rekrutteringsprocessen. Søg stillingen via linket, eller send din ansøgning til job@basico.dk. Alle henvendelser behandles naturligvis med fuld diskretion, og samtaler vil blive afholdt løbende. Tiltrædelse er snarest muligt.

 

Gitte Hjortskov Larsen

Har du spørgsmål?

Ønsker du at drøfte dine muligheder i stillingen, er du velkommen til at kontakte Recruitment Manager Gitte Hjortskov Larsen eller Senior Researcher Helene Rasmussen på tlf. 702 703 71.

Om virksomheden

Du tilbydes en spændende og udfordrende stilling i et datterselskab, der er en del af en international koncern. Selskabet er i en spændende vækstfase og er beliggende på Københavns Vestegn.

NB!

Annoncen opdateres automatisk hver fjerde uge på jobportalerne. Dette er ikke et udtryk for, at rekrutteringsprocessen er startet forfra. Det er en konsekvens af, at vores stillingsannoncer ligger online, indtil rekrutteringsprocessen er afsluttet.

Engelsk flag
Samtykkeerklæring

Du er ved at søge en stilling via Basico P/S. I henhold til persondatalovgivningen bedes du give dit samtykke til, at vi må opbevare og anvende dine personoplysninger.

Du giver således samtykke til, at vi må opbevare dit CV, din ansøgning og relevante dokumenter i vores database i op til 5 år og registrere oplysninger indeholdt heri.

Formålet med registreringen er at skabe en brugbar, nem og hurtig måde at bringe ansøger og job sammen på. Ved dit samtykke giver du tilladelse til, at Basico må benytte relevante oplysninger i en given rekrutteringsproces, som du enten selv kontakter Basico vedrørende, eller som Basico på kvalificeret vis ønsker at bringe dig i spil til hos ansættende virksomhed.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage og bede om at få dine oplysninger slettet i vores database ved at skrive til gdpr@basico.dk. Når perioden for dit samtykke ophører efter 5 år, vil du blive kontaktet om, hvorvidt du fortsat ønsker, at vi opbevarer dine oplysninger. Hører vi ikke fra dig på dette tidspunkt, vil dit CV blive slettet fra vores database.

Ved dit samtykke bekræfter du samtidig at have læst Basicos persondatapolitik om behandling af personoplysninger. 

Med venlig hilsen
Basico P/S

Vil du være et skridt foran dine kollegaer?

Tilmeld dig Basicos nyhedsmail og få inspiration til forandring og udvikling. 

Du modtager samtidig abonnement på online-udgaven af Content, Basicos faglige magasin, hvor vi i en række spændende artikler inspirerer dig og din virksomhed til at skabe et stærkt fundament for vækst og udvikling.

TIlmeld dig her