Operational Risk Manager

Som Operational Risk Manager vil du – i tæt samarbejde med en kompetent kollega – få ansvaret for at udfordre, kontrollere og dokumentere den måde, som vores kunde arbejder på inden for processerne for regnskab, risikostyring og forretningen i øvrigt. Der er tale om en nyoprettet stilling, designet til en ambitiøs profil, som i dag arbejder i en revisions- eller rådgivningsvirksomhed, alternativt i en bank eller anden finansiel virksomhed i København.

 

Dine opgaver

Operationel Risiko omfatter procesrisiko, personalerelaterede risici, IT- og systemrisiko samt eksterne risici som fx regulering.

Funktionen udgør ”2nd line of defence” for ikke-finansielle risici. Her skal du være med til at sætte retningen for virksomhedens styring af operationelle risici og sikre, at operationel risikostyring står højt på agendaen.

Du vil få en bred kontaktflade i organisationen, som du skal supportere med:

 • Metoder og værktøjer til at sikre en effektiv styring af operationelle risici, herunder at de væsentligste risici identificeres og håndteres.
 • Implementering af operationelle rammestandarder og styrkelse af kontrolkultur og kontrolforståelse.
 • Analyser af og dokumenteret overblik over de største operationelle risici.

 

Du vil yderligere skulle varetage:

 • Løbende overvågning af forretningens efterlevelse af interne operationelle rammestandarder.
 • Formidling af informationer på tværs af huset og rapportering til både direktion og bestyrelse.
 • Support og udvikling i relation til virksomhedens system for registrering af operationelle risikohændelser.
 • Tilrettelæggelse af arbejdet med risikostyring og interne kontroller i RISMAbusiness; et system, som virksomheden netop har tilkøbt.

 

I rollen forventes du at bidrage til at sikre veldokumenterede processer og metoder. Virksomheden har fokus på og interesse for at afdække risici samt for at sikre, at der foreligger relevant dokumentation af de manuelle processer, der ikke kan automatiseres. Selv om det er en meget selvstændig rolle, vil du naturligvis få den nødvendige sparring og opbakning fra den eksisterende Operational Risk Manager samt økonomidirektøren og dine øvrige kolleger.

 

Din profil

Vi forventer, at du har en relevant økonomisk eller revisionsfaglig uddannelse.

Vi forventer frem for alt, at du har særlig interesse for at arbejde med operationel risiko. Konkret erfaring med opgaver relateret til operationel risikostyring er en absolut fordel.

Måske er du i dag eller har tidligere været ansat i en revisions- eller rådgivningsvirksomhed, alternativt en bank eller anden finansiel virksomhed.

Kendskab til eller erfaring med best practice og det teoretiske rammeværk for operationel risiko er en fordel, men ikke et krav.

Det er en fordel, men ikke et krav, hvis du har erfaring med MS Visio, RISMAbusiness eller andre værktøjer/systemer til procesmodellering og -styring.

 

Af dig som person forventer vi:

 • Gode samarbejdsevner og empati, så du møde kolleger på alle niveauer i organisationen.
 • Analytiske evner.
 • En struktureret tilgang til opgaver og dermed en evne til at holde styr på flere igangværende projekter på samme tid.
 • Stærke kommunikative evner og en udadvendt natur.
 • Du arbejder selvstændigt og har en grad af høj selvmotivation.
 • Du tager ansvar for, at dine opgaver bliver løst.
 • Du er detaljeorienteret.
 • Du er resultatorienteret.
 • Du besidder en høj grad af personlig integritet.
 • Du tør udfordre eksisterende processer og dine kollegaer.
 • Du trives med en dynamisk hverdag.
 • Du udstråler et godt humør.

 

Endelig skal du kunne trives med at indgå i en lille enhed, hvor individuelt drive er forventet, og hvor virksomheden er klar til at håndtere store som små opgaver i arbejdet mod en styrket risikostyring.

 

Vi tilbyder

Et spændende og udfordrende job med ansvar og indflydelse i en organisation med kort vej til beslutningerne. Arbejdsopgaverne vil give dig rig mulighed for faglig og personlig udvikling. Vores kunde er en arbejdsplads, der tilbyder gode personaleforhold, en uformel omgangstone og et godt humørfyldt miljø, hvor man er glad for at gå på arbejde. Virksomheden lægger vægt på gensidig fleksibilitet, så medarbejderne kan få arbejde og privatliv til at balancere til begges fordel.

Bjarke Reffstrup

Interesseret og kvalificeret

Basico varetager på vegne af vores kunde denne rekrutteringsopgave. Hvis du har spørgsmål eller ønsker at drøfte dine muligheder i stillingen, er du velkommen til at kontakte Recruitment Manager Bjarke Reffstrup på tlf. 3152 9100. Alle henvendelser behandles naturligvis med fuld diskretion.

Engelsk flag
Samtykkeerklæring

Du er ved at søge en stilling via Basico P/S. I henhold til persondatalovgivningen bedes du give dit samtykke til, at vi må opbevare og anvende dine personoplysninger.

Du giver således samtykke til, at vi må opbevare dit CV, din ansøgning og relevante dokumenter i vores database i op til 5 år og registrere oplysninger indeholdt heri.

Formålet med registreringen er at skabe en brugbar, nem og hurtig måde at bringe ansøger og job sammen på. Ved dit samtykke giver du tilladelse til, at Basico må benytte relevante oplysninger i en given rekrutteringsproces, som du enten selv kontakter Basico vedrørende, eller som Basico på kvalificeret vis ønsker at bringe dig i spil til hos ansættende virksomhed.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage og bede om at få dine oplysninger slettet i vores database ved at skrive til gdpr@basico.dk. Når perioden for dit samtykke ophører efter 5 år, vil du blive kontaktet om, hvorvidt du fortsat ønsker, at vi opbevarer dine oplysninger. Hører vi ikke fra dig på dette tidspunkt, vil dit CV blive slettet fra vores database.

Ved dit samtykke bekræfter du samtidig at have læst Basicos persondatapolitik om behandling af personoplysninger. 

Med venlig hilsen
Basico P/S

Vil du være et skridt foran dine kollegaer?

Tilmeld dig Basicos nyhedsmail og få inspiration til forandring og udvikling. 

Du modtager samtidig abonnement på online-udgaven af Content, Basicos faglige magasin, hvor vi i en række spændende artikler inspirerer dig og din virksomhed til at skabe et stærkt fundament for vækst og udvikling.

TIlmeld dig her