Head of Group Financial Reporting and Consolidation

 

Bliv en del af et globalt Finance-team i en af verdens førende danske virksomheder, hvor ansvar og bæredygtighed er kendetegnende for forretningen.

 

På vegne af vores kunde søger Basico en ambitiøs og fagligt kompetent Head of Group Financial Reporting and Consolidation til Grundfos Holding A/S beliggende i Bjerringbro. Hos Grundfos vil du blive en del af en global virksomhed med konstant fokus på at optimere kvalitet og compliance.

 

Stillingen

Med direkte reference til VP Corporate Finance Reporting and Compliance får du sammen med et team på 4 controllere ansvaret for at sikre transparens, rapportering og konsolidering til Grundfos Group. Derudover tager du løbende styring for udviklingsprojekter,  der styrker compliance, forbedrer rapporteringsprocesser samt udvikler store dele af finansområdet. Du vil blive del af et tværgående ledelsesteam og få et tæt samarbejde med de øvrige afdelinger i Group Finance. Beslutningsvejene er korte, og du får mulighed for at dele dine idéer og oversætte dem til projekter, der skaber forandring og forbedring.

 Dine ansvarsområder og opgaver:

  • Motivere og lede teamet bestående af 4 controllere
  • Koordinere og planlægge aktiviteter i teamet der sikrer korrekt måneds- og årsrapportering til Group Management (ca. 125 enheder/ 56 lande)
  • Lede og deltage i forbedringsprojekter, mens du sikrer compliance og efterlevelse af danske og internationale regnskabsstandarder; herunder IFRS og DK GAAP
  • Udarbejde Grundfos Holdings årsrapport
  • Vedligeholde og opdatere Grundfos Accounting Manual
  • Koordinere opgaver relateret til Group Audit, Tax Accounting, Group Inventory Calculation, Chart of Accounts Governance mv.
  • Supportere og rådgive ved regnskabsmæssige spørgsmål
  • Samarbejde med stakeholders i hele organisationen; herunder med dine kolleger i FP&A, Financial Shared Service Centre, Internal Audit og revisionskomitéen.

 Rejseaktiviteten er begrænset.

 

Din Profil

Du har en relevant teoretisk uddannelse på bachelor niveau eller højere, inden for revision eller økonomi (cand.merc.aud. eller tilsvarende) og 5-10 års erfaring fra et større revisionshus. Du har samtidig erfaring med finansiel rapportering og konsolidering fra en international og kompleks virksomhed (IFRS og DK GAAP). Du har eventuelt erfaring fra en rolle i udlandet. Alternativt sidder du i dag som revisor, hvor du arbejder med internationale kunder.

Du er superbruger af Excel og har erfaring med SAP og konsolideringssystemer. Desuden har du erfaring med optimering og strømlining af processer. Du har konstant fokus på detaljer, bærer en høj grad af integritet i dit arbejde kombineret med stærke analytiske evner og et mindset for at tænke kritisk.

Det er vigtigt, at du har solide stakeholder management kompetencer, og at du er drevet af at dykke ned i udfordringer og finde innovative løsninger samt forbedre processer. Som person er du proaktiv, resultatorienteret og motiveret for at nå deadlines og målsætninger selv i udfordrende situationer. 

Du er en udadvendt og team-orienteret person og er ivrig efter at gøre en forskel og understøtte forretningen med dit arbejde. Du er en skarp kommunikator med ledelseserfaring og et internationalt outlook. Du er en inspirerende og motiverende leder, der tager ansvar for udvikling, processer og resultater.

Da du vil indgå i en global kontekst, er der en forventning om, at du behersker engelsk flydende - både skriftligt og mundtligt.

 

Ansøgning

Send din ansøgning og dit CV samt evt. relevante eksamensbeviser til Basico, som er samarbejdspartner i rekrutterings-processen, via nedenstående link.

 

Lykke  Pedersen

Vil du vide mere om stillingen?

Skulle du have spørgsmål til stillingen, kontakt da venligst Director Lykke Pedersen: +45 2888 2510 eller Senior Researcher Helene Merete Rasmussen: +45 5374 3819.

Om GRUNDFOS Holding A/S

Grundfos er en global leder inden for avancerede pumpeløsninger og en trendsetter indenfor vandteknologi. Grundfos producerer cirkulationspumper til varme og air-conditionsystemer og andre centrifugalpumper til vandforsyning, spildevand og doseringsindustrien. Virksomheden blev stiftet i 1945 af Poul Due Jensen og i dag beskæftiger virksomheden ca. 19.280 mennesker verden over. Med en årlig produktion af mere end 16 millioner enheder er Grundfos verdens største producent af cirkulationspumper, og dækker ca. 50% af markedet globalt.

For yderligere information om Grundfos se www.grundfos.com

Engelsk flag
Samtykkeerklæring

Du er ved at søge en stilling via Basico P/S. I henhold til persondatalovgivningen bedes du give dit samtykke til, at vi må opbevare og anvende dine personoplysninger.

Du giver således samtykke til, at vi må opbevare dit CV, din ansøgning og relevante dokumenter i vores database i op til 5 år og registrere oplysninger indeholdt heri.

Formålet med registreringen er at skabe en brugbar, nem og hurtig måde at bringe ansøger og job sammen på. Ved dit samtykke giver du tilladelse til, at Basico må benytte relevante oplysninger i en given rekrutteringsproces, som du enten selv kontakter Basico vedrørende, eller som Basico på kvalificeret vis ønsker at bringe dig i spil til hos ansættende virksomhed.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage og bede om at få dine oplysninger slettet i vores database ved at skrive til gdpr@basico.dk. Når perioden for dit samtykke ophører efter 5 år, vil du blive kontaktet om, hvorvidt du fortsat ønsker, at vi opbevarer dine oplysninger. Hører vi ikke fra dig på dette tidspunkt, vil dit CV blive slettet fra vores database.

Ved dit samtykke bekræfter du samtidig at have læst Basicos persondatapolitik om behandling af personoplysninger. 

Med venlig hilsen
Basico P/S

Vil du være et skridt foran dine kollegaer?

Tilmeld dig Basicos nyhedsmail og få inspiration til forandring og udvikling. 

Du modtager samtidig abonnement på online-udgaven af Content, Basicos faglige magasin, hvor vi i en række spændende artikler inspirerer dig og din virksomhed til at skabe et stærkt fundament for vækst og udvikling.

TIlmeld dig her