Forretningsorienteret Business Controller

- Brænder du for Business Partnering, og har du lyst til at blive en del af en spændende international virksomhed i vækst?

På vegne af vores kunde søges en proaktiv og forretningsorienteret Business Controller, der kan være med til at udfordre forretningen og videreudvikle økonomistyringen i virksomheden.

Virksomheden er ejet af en kapitalfond – og er en spændende vækstcase, der befinder sig midt i en fusion. Selskabet er derfor i gang med en større transformation, herunder at strømline processer og forretningsgange. Med henblik på at forfølge de fortsatte ambitiøse mål for vækst søges en Business Controller, der kan udfylde rollen som en værdifuld sparringspartner for forretningen.


Stillingen
I stillingen som Business Controller vil din primære rolle være at supportere og understøtte Operations i Danmark og i Norge med værdiskabende analyser, rapporteringer, business cases og konklusioner. Du kommer til at arbejde med kompleks økonomistyring, og du vil spille en central rolle i transformationsprocessen, herunder bidrage væsentligt til videreudvikling af de økonomiske processer, rapporteringsværktøjer og analyser.

Stillingen er nyoprettet, og du vil referere til Head of Financial Planning & Analysis i Danmark og vil først og fremmest fungere som bindeleddet mellem Finance og Operations. Du bliver en del af et yngre og dynamisk team, og et af succeskriterierne for denne stilling vil være at skabe en stærkere finansiel indsigt i forretningen for på den måde at bidrage til at skabe værdi for selskabet.

 

Dine primære opgaver:

  • Medvirke til at sikre høj kvalitet og rettidig rapportering af det månedlige resultat, herunder controlling og afvigelsesforklaringer
  • Koordinere og varetage forecast- og budgetproces for Operations
  • Finance Business Partnering, herunder supportere og udfordre Operations med værdiskabende analyser og anbefalinger
  • Drive værdioptimerings-initiativer for forretningsområdet, herunder sammenstille relevante business cases
  • Forestå præsentationer og gennemføre fremlæggelser
  • Bidrage til udvikling af Business Partnering i samarbejde med det øvrige team
  • Deltage i og understøtte videreudviklingen af analyseredskaber samt opbygning og optimering af rapporteringer, processer mv.
  • Eventuelt varetage facilitatorrollen mellem Finance og IT ift. BI.


I stillingen er der gode muligheder for at arbejde med optimering af processer, og du vil bidrage til en succesfuld transformationsproces samt løbende spille en vigtig rolle ift. at have business controlling på dagsordenen. Da du vil agere Business Partner for Operations både for det danske og norske selskab, vil der være nogen rejseaktivitet til Norge, forventeligt ca. 12-20 rejsedage årligt.


Din profil
Du har en relevant videregående økonomisk uddannelse, f.eks. cand.merc., cand.oecon., cand.polit., kombineret med nogle års erfaring som enten Business Controller, Business Analyst, FP&A Analyst eller Finance Business Partner. Erfaring fra en international virksomhed vil ligeledes være en fordel, men er ikke et krav.

Du har regnskabsmæssig forståelse og erfaring med rapportering samt budgettering og har en stærk værktøjskasse ift. at håndtere store datamængder, herunder at udarbejde analyser og konklusioner på baggrund af data. Endelig har du erfaring med at optimere og bidrage til videreudviklingen af værktøjer, rapportering m.v.

Som person er du analytisk stærk og kommercielt orienteret, og du begejstres og udfordres af at være tæt på forretningen. Du har drive, og med nysgerrighed og viden tør du udfordre status quo og bidrage til den fortsatte udvikling af virksomheden.

Du er udadvendt, god til at kommunikere og har evnen til at gøre komplekse ting enkle og forståelige. Du engagerer dig, er troværdig og er god til at præsentere analyser m.v.

Du har en positiv tilgang til opgaverne, trives med forandringer og opbygger hurtigt stærke relationer til dine samarbejdspartnere. Med dit gode humør bidrager du til et godt arbejdsmiljø og gode løsninger og sikrer overblik, kvalitet samt overholdelse af deadlines.

Du har en stærk dataforståelse og er en erfaren bruger af MS Office, især Excel og PowerPoint. Derudover har du erfaring med BI-værktøjer (Power BI, QlikView, Targit eller andet).

Du behersker engelsk – både mundtligt og skriftligt – og har en god forståelse for de skandinaviske sprog.


Du tilbydes
Du bliver en del af en stor international organisation med fagligt kompetente og engagerede kollegaer – hvor der er gode udviklings- og karrieremuligheder, og hvor du har mulighed for at sætte dit præg.

Du tilbydes en unik mulighed for at deltage i videreudviklingen af en kompleks og forretningsorienteret økonomifunktion i en spændende virksomhed i vækst.


Ansøgning
Send din ansøgning og dit CV til Basico, som er samarbejdspartner i rekrutteringsprocessen. Søg stillingen via nedenstående link.

Alle henvendelser behandles naturligvis med fuld diskretion, og samtaler vil blive afholdt løbende. Tiltrædelse er snarest muligt.

 

Gitte Hjortskov Larsen

Har du spørgsmål?

Ønsker du at drøfte dine muligheder i stillingen, er du velkommen til at kontakte Recruitment Manager Gitte Hjortskov Larsen eller Senior Researcher Helene Merete Rasmussen på tlf. 702 703 71

Virksomheden

Virksomheden er en del af en større international koncern, der er svensk kapitalfondsejet og har kontor i Storkøbenhavn.

NB!

Annoncen opdateres automatisk hver fjerde uge på jobportalerne. Dette er ikke et udtryk for, at rekrutteringsprocessen er startet forfra. Det er en konsekvens af, at vores stillingsannoncer ligger online, indtil rekrutteringsprocessen er afsluttet.

Engelsk flag
Samtykkeerklæring

Du er ved at søge en stilling via Basico P/S. I henhold til persondatalovgivningen bedes du give dit samtykke til, at vi må opbevare og anvende dine personoplysninger.

Du giver således samtykke til, at vi må opbevare dit CV, din ansøgning og relevante dokumenter i vores database i op til 5 år og registrere oplysninger indeholdt heri.

Formålet med registreringen er at skabe en brugbar, nem og hurtig måde at bringe ansøger og job sammen på. Ved dit samtykke giver du tilladelse til, at Basico må benytte relevante oplysninger i en given rekrutteringsproces, som du enten selv kontakter Basico vedrørende, eller som Basico på kvalificeret vis ønsker at bringe dig i spil til hos ansættende virksomhed.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage og bede om at få dine oplysninger slettet i vores database ved at skrive til gdpr@basico.dk. Når perioden for dit samtykke ophører efter 5 år, vil du blive kontaktet om, hvorvidt du fortsat ønsker, at vi opbevarer dine oplysninger. Hører vi ikke fra dig på dette tidspunkt, vil dit CV blive slettet fra vores database.

Ved dit samtykke bekræfter du samtidig at have læst Basicos persondatapolitik om behandling af personoplysninger. 

Med venlig hilsen
Basico P/S

Vil du være et skridt foran dine kollegaer?

Tilmeld dig Basicos nyhedsmail og få inspiration til forandring og udvikling. 

Du modtager samtidig abonnement på online-udgaven af Content, Basicos faglige magasin, hvor vi i en række spændende artikler inspirerer dig og din virksomhed til at skabe et stærkt fundament for vækst og udvikling.

TIlmeld dig her