Finance Manager til international produktionsvirksomhed i vækst

På vegne af vores kunde søger vi en stærkt forretningsorienteret Finance Manager til Novenco Building & Industry A/S beliggende i Næstved. Novenco har produktion og hovedkontor i Danmark og udvikler og producerer ventilationsprodukter og -systemer.


Stillingen
Som Finance Manager bliver du en del af lederteamet og refererer direkte til virksomhedens CEO, hvor du vil få medansvar for den strategiske og forretningsmæssige udvikling af selskabet.

Du får en meget central rolle, og dit ansvarsområde vil være bredt og dække alle discipliner inden for regnskab og økonomistyring. En af dine primære ansvarsområder bliver at agere Business Partner til forretningen, herunder produktionen, samt at udfordre og supportere denne med værdiskabende analyser og konklusioner, der bidrager til at skabe større finansiel indsigt.

Ansvarsområdet omfatter også den daglige ledelse af et mindre regnskabsteam, hvor du via din ledelse og faglighed samt dit engagement påtager dig ansvaret for at sikre, at funktionen har effektive processer samt dedikerede medarbejdere, der leverer høj kvalitet til tiden – så funktionen understøtter forretningen.


Dine ansvarsområder og opgaver
I din rolle skal du aktivt bidrage til at udvikle, optimere og implementere processer og systemer i regnskabsfunktionen, så de understøtter forretningen og virksomhedens løbende udvikling, herunder optimere konsoliderings- og regnskabsafslutningsprocesserne, så disse gennemføres, hurtigt, præcist og med høj kvalitet.


Du vil specifikt beskæftige dig med:

  • At drive processen ift. løbende finansiel opfølgning på selskabets globale aktiviteter
  • At udarbejde analyser, konklusioner og anbefalinger – baseret på forretningens behov
  • At fungere som Business Partner for selskabets CEO og øvrige ledelse, herunder ledelsen i de rapporterende enheder
  • At drive processen ift. udarbejdelse af budget og forecast samt opfølgning herpå
  • At foretage controlling samt drive de månedlige business reviews
  • At være ansvarlig for månedsafslutning, likviditetsstyring samt rapportering
  • At udarbejde årsregnskabet
  • At udvikle og optimere guidelines, processer og systemer, herunder også IT-systemer
  • At have den eksterne kontakt til revisor, bank, forsikring, m.fl.


Du har flair og interesse for IT-værktøjer og er Excel-bruger på højt niveau. Derudover har du eventuelt kendskab til forskellige BI- og ERP-systemer. Novenco står bl.a. over for en udskiftning af deres nuværende ERP-system, og sammen med projektlederen vil du ”være med på sidelinjen” ifm. implementeringen.


Din baggrund
Du har en stærk økonomibaggrund som cand.merc., HD eller anden relevant økonomisk uddannelse på kandidatniveau, med en række års praktisk erfaring, hvor du har stiftet bekendtskab med produktions- og projektøkonomi. Du har eventuelt erfaring fra en international virksomhed og trives med at arbejde i et miljø, der rapporterer til et internationalt hovedkontor.

Du har en høj grad af faglighed ift. måneds- og årsregnskab, rapportering og controlling og ønsker at bruge din erfaring i en bred rolle, der omfatter opgaver inden for såvel finansiel og business controlling som procesoptimering samt sparring med ledelsen. Og så har du erfaring med at bidrage til videreudviklingen af værktøjer, rapportering, processer m.v.

Du er vant til at agere sparringspartner for forretningen, ligesom du er vant til at have en stor kontaktflade, og du formår at udfordre organisationen og kan stille de ”rette” spørgsmål. Derudover har du solid erfaring med at udarbejde samt afholde præsentationer for ledelsen og den øvrige forretning – og du forstår at forvandle komplekse data til noget, der er enkelt og let forståeligt.

Du er proaktiv, engageret samt har et højt personligt drive og har lyst til at bidrage aktivt til at skabe værdi for virksomheden. Du er god til at prioritere samt at følge op og trives med deadlines. Og så er du detaljeorienteret og struktureret, samtidig med at du har forståelse for helheden og for forretningen.

Som person er du god til at motivere og er ikke bange for selv at tage fat. Endelig er du tillidsskabende og har en kommunikerende og åben tilgang til andre, og så er du god til at opbygge nye samarbejdsrelationer på tværs af niveauer og kulturer.


Ansøgning
Send din ansøgning via nedenstående link.

Alle henvendelser behandles naturligvis med fuld diskretion.

Gitte Hjortskov Larsen

Vil du vide mere om stillingen?

Du er velkommen til at kontakte Senior Recruitment Manager Gitte Hjortskov Larsen hos Basico på tlf. 3152 9100

Om Novenco Building & Industry A/S

Novenco Building & Industry A/S er en innovativ producent af ventilationsløsninger med fokus på energirigtige initiativer til byggeri- og industribranchen, i et voksende internationalt marked. Novenco leverer produkter og systemer, der er pålidelige, af høj kvalitet, og som samtidigt har et lavt energiforbrug. Virksomheden sælger sine produkter via salgsselskaber, agenter og distributører verden over. Novenco har datterselskaber i Holland og England samt egne salgskontorer i Tyskland, Indien og Singapore.

Novenco Building & Industry A/S har siden etableringen i 1947 hovedsageligt beskæftiget sig med løsninger inden for bygningsventilation, men har gennem de seneste år etableret sig på markedet for luftkøling til industrien, herunder ventilation og kølingsløsninger til vindmøller og datacentre. Selskabet har blandt andet leveret systemløsninger til flere hyper-scale datacentre, herunder Facebooks datacentre i Sverige og USA.

Du kan læse mere om Novenco Building & Industry A/S på hjemmesiden: www.novenco-building.com

NB!

Annoncen opdateres automatisk hver fjerde uge på jobportalerne. Dette er ikke et udtryk for, at rekrutteringsprocessen er startet forfra. Det er en konsekvens af, at vores stillingsannoncer ligger online, indtil rekrutteringsprocessen er afsluttet.

Engelsk flag
Samtykkeerklæring

Du er ved at søge en stilling via Basico P/S. I henhold til persondatalovgivningen bedes du give dit samtykke til, at vi må opbevare og anvende dine personoplysninger.

Du giver således samtykke til, at vi må opbevare dit CV, din ansøgning og relevante dokumenter i vores database i op til 5 år og registrere oplysninger indeholdt heri.

Formålet med registreringen er at skabe en brugbar, nem og hurtig måde at bringe ansøger og job sammen på. Ved dit samtykke giver du tilladelse til, at Basico må benytte relevante oplysninger i en given rekrutteringsproces, som du enten selv kontakter Basico vedrørende, eller som Basico på kvalificeret vis ønsker at bringe dig i spil til hos ansættende virksomhed.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage og bede om at få dine oplysninger slettet i vores database ved at skrive til gdpr@basico.dk. Når perioden for dit samtykke ophører efter 5 år, vil du blive kontaktet om, hvorvidt du fortsat ønsker, at vi opbevarer dine oplysninger. Hører vi ikke fra dig på dette tidspunkt, vil dit CV blive slettet fra vores database.

Ved dit samtykke bekræfter du samtidig at have læst Basicos persondatapolitik om behandling af personoplysninger. 

Med venlig hilsen
Basico P/S

Vil du være et skridt foran dine kollegaer?

Tilmeld dig Basicos nyhedsmail og få inspiration til forandring og udvikling. 

Du modtager samtidig abonnement på online-udgaven af Content, Basicos faglige magasin, hvor vi i en række spændende artikler inspirerer dig og din virksomhed til at skabe et stærkt fundament for vækst og udvikling.

TIlmeld dig her