Finance Manager til børsnoteret virksomhed i vækst

På vegne af vores kunde Coor Service Management A/S, der er den største leverandør af facility management-løsninger i Norden, søger vi en erfaren og resultatorienteret Finance Manager, der kan supportere ledelsen og forretningen.


Jobbet
Din primære opgave bliver at lede teamet for Accounting & Financial Controlling. Det forventes, at du aktivt præger den fremadrettede rolle og struktur, roller og ansvar, herunder opbygger nye processer og udfordrer din CFO. Du får ansvar for den regnskabsmæssige interne rapportering til moderselskabet i Sverige, herunder årsrapport og månedsrapportering.

Du får ansvaret for at sikre en effektiv månedsluk-proces, hvor du proaktivt er med til at løse de procesudfordringer, der potentielt findes i forhold til kvalitet, risiko og effektivitet/tid. Derudover vil du være ansvarlig for sikring af Master Data, udførelse af interne kontroller og revision, samt optimering af værktøjer, modeller og processer, herunder understøtte automatisering og effektivisering.


Arbejdsopgaver

  • Ledelse af et team på fem økonomimedarbejdere/controllere
  • Ansvarlig for hele processen vedrørende revision og udarbejdelse af årsrapporten
  • Sikring af høj kvalitet og overholdelse af deadlines i månedsrapporteringen
  • Ansvarlig for at sikre processen vedrørende Master Data
  • Implementering og vedligeholdelse af interne kontroller
  • Udvikling og optimering af processer end-to-end
  • Sikring af optimal udnyttelse af IT-systemerne
  • Ansvarlig for cash flow forecast og opfølgning
  • Drive projekt vedr. optimering af debitor-rykkerproces
  • Sikring af, at teamet leverer et højt serviceniveau med tydeligt kundefokus

 

Profil
Vi forestiller os, at du har en uddannelse som cand.merc.aud, HD/R eller lignende. Du har 8-10 års erfaring som Financial Controller, Finance Manager, Regnskabschef eller tilsvarende, kombineret med en baggrund fra revision af større virksomheder.

Du har erfaring med såvel ÅRL som IFRS, samt dokumenteret erfaring med en række af de nævnte arbejdsopgaver. Du har vist, at du gennem samarbejde har været med til at skabe værdi sammen med forretningen.

Du har flair og interesse for IT-værktøjer, f.eks. automatisering og du er Excel-bruger på højt niveau.

Du er en dedikeret og engageret leder og har haft ledelse af et mindre team i minimum 3 år.

Du har overblik og evner at eksekvere samt drive forandringsprocesser selvstændigt. Du er analytisk stærk og er god til at kommunikere og indgå i dialog på alle niveauer i og uden for organisationen. Du har et højt drive og trives med at agere konsulent i eget hus.

Du kan begå dig på både dansk og engelsk; brancheerfaring er ikke afgørende.


Du tilbydes
Som Finance Manager hos Coor Service Management A/S kommer du ind i en organisation, som forventer, at du aktivt deltager i de kommende års udvikling og forandring. Kulturen i virksomheden er karakteriseret ved at være dynamisk, åben og forandringsorienteret. Der er et tæt samarbejde på tværs af organisationen og en høj grad af indbyrdes respekt for hinanden. Der er samtidig gode muligheder for personlig udvikling.


Ansøgning
Send din ansøgning og dit CV til Basico, som er samarbejdspartner i rekrutteringsprocessen. Søg stillingen via nedenstående link.

Alle henvendelser behandles naturligvis med fuld diskretion, og samtaler vil blive afholdt løbende. Tiltrædelse er snarest muligt. 

Bjarke Reffstrup

Har du spørgsmål?

 Ønsker du at drøfte dine muligheder i stillingen, er du velkommen til at kontakte Recruitment Manager, Bjarke Reffstrup på tlf.nr: +45 3152 9100.

Om Coor Service Management A/S

Coor Service Management A/S blev grundlagt i 1998, er børsnoteret på Nasdaq Stockholm og beskæftiger i dag ca. 10.000 medarbejdere i Norden. Coor har markedets bredeste udbud af services og specialistkompetence inden for eksempelvis kantinedrift, kontorservice, vagtservice, receptionsservice, ejendomsservice samt projekt- og bygherrerådgivning m.v. Blandt Coors kunder findes mange offentlige og private virksomheder i alle størrelser og fra forskellige brancher.

I Danmark servicerer Coor dagligt over 35.000 servicebrugere på mere end 300 adresser. I 2018 har Coor opkøbt virksomheden Elite Miljø og har dermed fordoblet omsætningen i Danmark.

NB!

Annoncen opdateres automatisk hver fjerde uge på jobportalerne. Dette er ikke et udtryk for, at rekrutteringsprocessen er startet forfra. Det er en konsekvens af, at vores stillingsannoncer ligger online, indtil rekrutteringsprocessen er afsluttet.

Engelsk flag
Samtykkeerklæring

Du er ved at søge en stilling via Basico P/S. I henhold til persondatalovgivningen bedes du give dit samtykke til, at vi må opbevare og anvende dine personoplysninger.

Du giver således samtykke til, at vi må opbevare dit CV, din ansøgning og relevante dokumenter i vores database i op til 5 år og registrere oplysninger indeholdt heri.

Formålet med registreringen er at skabe en brugbar, nem og hurtig måde at bringe ansøger og job sammen på. Ved dit samtykke giver du tilladelse til, at Basico må benytte relevante oplysninger i en given rekrutteringsproces, som du enten selv kontakter Basico vedrørende, eller som Basico på kvalificeret vis ønsker at bringe dig i spil til hos ansættende virksomhed.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage og bede om at få dine oplysninger slettet i vores database ved at skrive til gdpr@basico.dk. Når perioden for dit samtykke ophører efter 5 år, vil du blive kontaktet om, hvorvidt du fortsat ønsker, at vi opbevarer dine oplysninger. Hører vi ikke fra dig på dette tidspunkt, vil dit CV blive slettet fra vores database.

Ved dit samtykke bekræfter du samtidig at have læst Basicos persondatapolitik om behandling af personoplysninger. 

Med venlig hilsen
Basico P/S

Vil du være et skridt foran dine kollegaer?

Tilmeld dig Basicos nyhedsmail og få inspiration til forandring og udvikling. 

Du modtager samtidig abonnement på online-udgaven af Content, Basicos faglige magasin, hvor vi i en række spændende artikler inspirerer dig og din virksomhed til at skabe et stærkt fundament for vækst og udvikling.

TIlmeld dig her