Finance Manager

Brænder du for detail, og har du lyst til at arbejde for en af verdens førende mode- og livsstilsvirksomheder? Så er det måske dig, vi søger.

På vegne af vores kunde søger vi en dedikeret og ambitiøs Finance Manager med solid erfaring fra en større international koncern til HUGO BOSS Nordic, som har regionalt hovedkontor i København. Som Finance Manger hos HUGO BOSS Nordic vil du blive en vigtig aktør i Finance & Operations-teamet.


Stillingen
Med direkte reference til virksomhedens Finance Director vil du få ansvaret for at lede teamet for Accounting & Reporting samt Payroll. Det forventes, at du er en kompetent leder, der via dit høje engagement går forrest og sikrer, at funktionen har dedikerede medarbejdere, der leverer høj kvalitet til tiden – således at funktionen understøtter forretningen.


Dine primære ansvarsområder
Dine ansvarsområder favner bredt, og du vil få et stort ansvar i organisationen. Du vil specifikt beskæftige dig med:

 • Motivation og ledelse af teamet, bestående af seks ansatte og to studentermedhjælpere.
 • Ansvarlig for bogføring, herunder betalinger, afstemninger, hensættelser, periodiseringer og moms.
 • Ansvarlig for månedsafslutning
  • Konsolidering af de seks datterselskaber til én rapporteringsenhed.
  • Månedlig ledelsesrapporteringspakke til HUGO BOSS Nordic.
 • Kvartalsrapportering til koncernen (IAS-notater, skattenotater og kvartalsnotater).
 • Deltage i forecasting og budgettering.
 • Ansvarlig for årsafslutning
  • Forberede årsrapporter til myndighederne for de forskellige datterselskaber.
  • Have kontakt til revisorer i de forskellige lande samt sikre gennemførelse af revision.

Derudover vil du også komme til at beskæftige dig med løncontrolling og administration af cash-flow samt være ansvarlig for interne audits hos HUGO BOSS Nordics egne butikker. Du vil få mange snitflader i organisationen, hvor samarbejde og sparring med andre afdelinger bliver en del af din dagligdag.


Faglige kvalifikationer
Du har en solid teoretisk økonomisk baggrund som cand.merc.aud., HD (R) eller lignende kombineret med en baggrund som revisor eller Financial Controller. Derudover har du mindst tre års ledelseserfaring og sidder i dag i en tilsvarende stilling som Finance Manager i en international koncern.

Du brænder for regnskab, du har en stærk regnskabsmæssig værktøjskasse, inkl. erfaring med koncernregnskaber, konsolideringer, moms og skat i forskellige valutaer, og du trives med at indgå i de daglige aktiviteter sammen med dine medarbejdere.

Du har erfaring med teamledelse, og du er en engageret leder, der formår at motivere dit team, uddelegere opgaver og følge op, når det er nødvendigt. Du formår at støtte og udvikle dine medarbejdere, så teamet udnytter dets fulde potentiale.

Du har en solid IT- og systemforståelse og er stærk i Excel. Du behersker dansk og engelsk flydende – både skriftligt og mundtligt.

Du er en problemløser og er konstant fokuseret på muligheder; fx er du god til at identificere potentielle procesforbedringer og optimeringer. Du er udviklingsorienteret og har evnen til at udfordre det eksisterende gennem klar kommunikation. Du er forretningsminded og har lyst til at bidrage aktivt til at skabe værdi for virksomheden.

Som person er du tillidsvækkende, og du tiltrækkes af en dynamisk og foranderlig kultur, hvor der er kort fra tanke til handling. Du trives i en international organisationskultur, og måske drømmer du om at arbejde internationalt på et tidspunkt i din karriere. For den rigtige kandidat er der gode muligheder for at udvikle sig internt i HUGO BOSS – både i Danmark, men også internationalt.


Du tilbydes
En spændende og udfordrende stilling i en dynamisk, international virksomhed hvor dit arbejde gør en forskel. Hvis du har den faglige interesse, er der rig mulighed for at deltage i spændende projekter og opleve løbende faglig og personlig udvikling.


Ansøgning
Send din ansøgning via nedenstående link. 

Bjarke Reffstrup

Vil du vide mere om stillingen?

Du er velkommen til at kontakte Recruitment Manager Bjarke Reffstrup på tlf. 3152 9100 eller Research Associate Josefine Hesel Egsgaard på tlf. 2276 0682. Alle henvendelser behandles naturligvis med fuld diskretion.

Om HUGO BOSS Nordic

HUGO BOSS Nordic er en af verdens førende mode- og livsstilsvirksomheder med ca. 14.000 medarbejdere på verdensplan. HUGO BOSS Nordic har regionalt hovedkontor i København og består af ti lande: Danmark, Estland, Finland, Færøerne, Grønland, Island, Letland, Litauen, Norge og Sverige. Passion for mode er ikke det eneste, medarbejderne fra HUGO BOSS har til fælles: De vil også inspirere folk med deres arbejde – og denne inspiration starter hos medarbejderne. Ansvar, spillerum, autonomi, personlig udvikling og en sund work-life-balance – dét er, hvad der definerer en karriere hos HUGO BOSS.

Læs mere om HUGO BOSS på https://group.hugoboss.com

NB!

Annoncen opdateres automatisk hver fjerde uge på jobportalerne. Dette er ikke et udtryk for, at rekrutteringsprocessen er startet forfra. Det er en konsekvens af, at vores stillingsannoncer ligger online, indtil rekrutteringsprocessen er afsluttet.

Engelsk flag
Samtykkeerklæring

Du er ved at søge en stilling via Basico P/S. I henhold til persondatalovgivningen bedes du give dit samtykke til, at vi må opbevare og anvende dine personoplysninger.

Du giver således samtykke til, at vi må opbevare dit CV, din ansøgning og relevante dokumenter i vores database i op til 5 år og registrere oplysninger indeholdt heri.

Formålet med registreringen er at skabe en brugbar, nem og hurtig måde at bringe ansøger og job sammen på. Ved dit samtykke giver du tilladelse til, at Basico må benytte relevante oplysninger i en given rekrutteringsproces, som du enten selv kontakter Basico vedrørende, eller som Basico på kvalificeret vis ønsker at bringe dig i spil til hos ansættende virksomhed.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage og bede om at få dine oplysninger slettet i vores database ved at skrive til gdpr@basico.dk. Når perioden for dit samtykke ophører efter 5 år, vil du blive kontaktet om, hvorvidt du fortsat ønsker, at vi opbevarer dine oplysninger. Hører vi ikke fra dig på dette tidspunkt, vil dit CV blive slettet fra vores database.

Ved dit samtykke bekræfter du samtidig at have læst Basicos persondatapolitik om behandling af personoplysninger. 

Med venlig hilsen
Basico P/S

Vil du være et skridt foran dine kollegaer?

Tilmeld dig Basicos nyhedsmail og få inspiration til forandring og udvikling. 

Du modtager samtidig abonnement på online-udgaven af Content, Basicos faglige magasin, hvor vi i en række spændende artikler inspirerer dig og din virksomhed til at skabe et stærkt fundament for vækst og udvikling.

TIlmeld dig her