Finance Business Partner - Produktion og Logistik

På vegne af vores kunde Lagkagehuset A/S søger vi en Finance Business Partner. Som følge af fortsat vækst i ind- og udland har Lagkagehuset behov for at styrke økonomistyringen med en Finance Partner til Group Operations, som dækker afdelingerne Production samt Logistics.

Stillingen er nyoprettet og der er tale om en meget central stilling i finans, hvor man i tæt samarbejde med Head of Production og Head of Logistics får et stort ansvar for at sikre udvikling og implementering af nye rapporteringsprocesser, forretningsgange og procedurer.

Du får ansvaret for selvstændigt og proaktivt at sikre stærke analyser, der kan skabe transparens og indsigt samt udvikle værktøjer til at optimere produktionsøkonomien for Lagkagehusets ni produktionsenheder (bagerier) samt det logistiske set-up.

Du bliver bindeled mellem Operations og økonomi og skal være med til at sikre et effektivt samarbejde.

Du får en vigtig rolle med at kommunikere økonomirapportering og opfølgning på alle niveauer i organisationen. Ikke mindst er det vigtigt at kunne møde medarbejderne i bagerierne i øjenhøjde.

For den rette kandidat er der en unik mulighed for at sætte sit præg på stillingen og ikke mindst styringen af en spændende virksomhed, som er i udvikling og har store ambitioner for fremtiden. Det er samtidig en unik mulighed for at dygtiggøre sig og udleve egne ambitioner.

Man får hurtigt et stort ansvar i Lagkagehuset.

Dine primære arbejdsområder

  • Sikre performance-rapportering og analyser på såvel historiske resultater som fremtidige trends.
  • Understøtte og proaktivt drive økonomistyring i hhv. Group Production og Logistics.
  • Sikre præcise data på standard cost samt variansanalyser.
  • Efterprøve og udfordre forretningsgange og sikre ledelsesmæssig opmærksomhed på forbedringsmuligheder.
  • Optimere ressource- og kapacitetsudnyttelse, herunder identificere flaskehalse.

Faglige kvalifikationer
En relevant økonomisk kandidatuddannelse er en nødvendighed; evt. en ingeniøruddannelse. Den rette kandidat sidder i dag i en lignende stilling som finance business partner, produktionscontroller eller hands-on økonomichef i en produktionsvirksomhed og har min. 5 års relevant erfaring.

Du har grundig indsigt og erfaring med standard cost og variansanalyser i en produktionsvirksomhed.

Du har erfaring med procesforbedring og har vist, at du kan implementere procesforbedringer og effektiv opfølgning med succes.

Du har en solid forretningsmæssig forståelse, og du er vant til at kommunikere og samarbejde med alle led i en virksomhed, især produktionen.

Du er en typisk selvstarter og formår at drive processer, forbedringer og projekter i mål.

Din økonomiske og analytiske værktøjskasse er naturligvis i top, ligesom du har en stærk IT- og systemforståelse (f.eks. ERP og BI).

Du er flydende på dansk og engelsk, såvel skriftligt som mundtligt.

Personlige kvalifikationer
Den rette kandidat er en god menneskekender, har en robust personlighed og er dynamisk i sin arbejdsstil. Evnen til at udfordre det eksisterende samt appetit på udvikling og optimering er vigtige egenskaber for at få succes i stillingen.

Du er en stærk kommunikator i såvel skrift som tale, og dit engagement smitter af på dine kolleger. Dette gælder på alle niveauer; direktion, mellemlederniveau samt på gulvet i produktionskøkkenerne.

Det er vigtigt, at du tror på, at gode resultater kommer af at være positiv og have det sjovt, imens man arbejder hårdt for et fælles mål.

Ansøgning
Send din ansøgning og dit CV via nedenstående link. Alle henvendelser behandles naturligvis med fuld diskretion.

Bjarke Reffstrup

Vil du vide mere?

Du er velkommen til at kontakte Recruitment Manager Bjarke Reffstrup hos Basico på tlf. 3152 9100.

Om Lagkagehuset A/S

”To succeser - Ét Lagkagehus”

I 2008 skabte Ole Kristoffersen og Steen Skallebæk i fællesskab Lagkagehuset, som vi kender det i dag. De havde hver især drevet succesfulde bagerforretninger i mere end 15 år – Ole i København og Steen i Haderslev. De to mødtes omkring en fælles passion for at udbrede bedre bagværk til danskerne. Siden er mange nye Lagkagehuse kommet til, men den kompromisløse oplevelse er stadig omdrejningspunktet. Vi har i dag et stærkt koncept, som udover det gode brød, unikke smagsoplevelser, flotte indbydende butikker, er kendetegnet ved vores smilende, hjælpsomme og dygtige medarbejdere.

Lagkagehuset er den lokale bager – lige meget hvor i landet vi ligger. Vi tilpasser os den efterspørgsel og de traditioner, som er i de enkelte landsdele. Vores signaturprodukter kan selvfølgelig findes i alle vores butikker.
Vi vokser stadig med hastige skridt – ikke kun i Danmark med også i udlandet, og derfor har vi hele tiden brug for nye dygtige kollegaer til at hjælpe os med at drive succesen videre.

Læs mere om Lagkagehuset her: www.lagkagehuset.dk

Engelsk flag
Samtykkeerklæring

Du er ved at søge en stilling via Basico P/S. I henhold til persondatalovgivningen bedes du give dit samtykke til, at vi må opbevare og anvende dine personoplysninger.

Du giver således samtykke til, at vi må opbevare dit CV, din ansøgning og relevante dokumenter i vores database i op til 5 år og registrere oplysninger indeholdt heri.

Formålet med registreringen er at skabe en brugbar, nem og hurtig måde at bringe ansøger og job sammen på. Ved dit samtykke giver du tilladelse til, at Basico må benytte relevante oplysninger i en given rekrutteringsproces, som du enten selv kontakter Basico vedrørende, eller som Basico på kvalificeret vis ønsker at bringe dig i spil til hos ansættende virksomhed.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage og bede om at få dine oplysninger slettet i vores database ved at skrive til gdpr@basico.dk. Når perioden for dit samtykke ophører efter 5 år, vil du blive kontaktet om, hvorvidt du fortsat ønsker, at vi opbevarer dine oplysninger. Hører vi ikke fra dig på dette tidspunkt, vil dit CV blive slettet fra vores database.

Ved dit samtykke bekræfter du samtidig at have læst Basicos persondatapolitik om behandling af personoplysninger. 

Med venlig hilsen
Basico P/S

Vil du være et skridt foran dine kollegaer?

Tilmeld dig Basicos nyhedsmail og få inspiration til forandring og udvikling. 

Du modtager samtidig abonnement på online-udgaven af Content, Basicos faglige magasin, hvor vi i en række spændende artikler inspirerer dig og din virksomhed til at skabe et stærkt fundament for vækst og udvikling.

TIlmeld dig her