CFO til virksomhed i en unik og dynamisk branche

Ansvar for økonomifunktion og sparringspartner for CEO

NMP leverer tjenester til musikforvaltningsselskaber i Europa og har aktiviteter i København og London. NMP behandler royalties for 800 millioner kroner pr. år. NMP’s succes er baseret på en agil arbejdsmetode, og at processerne er effektive og optimerede.

Hvis du har flair for business og god ledelse, kan du være med til at sikre den fremtidige vækst og professionalisering af NMP. Måske er du allerede CFO – alternativt er du efter nogle år som økonomichef klar til det næste step-up.

Du vil møde et miks af ledelsesmæssige, faglige og udviklingsorienterede opgaver – ikke kun i forbindelse med den løbende optimering af driften, men også ved at spille en afgørende rolle i en forestående forretningsudvikling i samspil med NMP’s ledelse og bestyrelse. Hertil hører en bred kontaktflade både internt i virksomheden og eksternt i forhold til kunder og øvrige samarbejdspartnere.


Stillingen

Med reference til virksomhedens CEO og i tæt samspil med to dygtige medarbejdere vil du få en alsidig hverdag på kontoret i København, samt spille en central rolle i den daglige styring af virksomhedens økonomi. Som CFO bliver du fagligt og ledelsesmæssigt ansvarlig for virksomhedens samlede økonomi- og HR-funktion. Du bliver ansvarlig for at reducere kompleksiteten af den finansielle administration og for at øge virksomhedens forståelse af de finansielle indbyrdes afhængigheder i virksomheden. Dette skal synliggøres dagligt, men også når der udvikles nye forretningsgange til kommende projekter. De nye og forbedrede finansielle værktøjer skal sikre, at budgetter er korrekte, og at opfølgninger foretages.

På grund af organisationens størrelse skal du være operationel med en klar hands-on holdning. Det forventes, at du aktivt forsøger at identificere mulige udfordringer og løsninger med en positiv og proaktiv tilgang. Sammen med CEO’en eksekverer du vækststrategien og får medansvaret for at nå virksomhedens mål.


Dine ansvarsområder og opgaver

 • Daglig ledelse og overordnet ansvar for økonomi- og HR-funktion
 • Fungere som en aktiv og positiv bidragyder til NMP’s ledelsesteam og bestyrelse
 • Deltagelse i ny forretningsudvikling og strategiske initiativer
 • Controlling og analyse
 • Sikre en effektiv KPI-struktur i overensstemmelse med virksomhedens overordnede mål
 • Overholdelse af lovkrav og regnskabsstandarder
 • Overholdelse af love, herunder GDPR og regler inden for skatteområdet
 • Kontakt med revisorer og myndigheder
 • Høj kvalitet og rettidig rapportering til både direktion og ejere
 • Initiere og drive forbedringsprojekter
 • Fortsat udvikling af den finansielle IT-platform


Din profil

Du har en relevant teoretisk uddannelse samt syv til ti års erfaring fra ledelsesstilling i en international virksomhed. Du er en stærk analytiker, og du har en skarp talforståelse. Du er hands-on og resultatorienteret og motiveres af at nå deadlines og målsætninger. Du har solid erfaring med at udvikle revisions- og rapporteringsprocesser, inklusive implementering af en mere effektiv finansiel infrastruktur. Du har erfaring med at opgradere og udvikle ledelsesrapportering, herunder analyse af cost/profit samt definition og måling af KPI’er. Derudover har du erfaring med levering af kvartals- og årsrapporter af høj kvalitet.

Som person er du proaktiv, udadvendt og kommunikerende og befinder dig godt i et tempofyldt miljø. Du har gode sociale kompetencer, personligt drive og ønsker at gøre en forskel for forretningen. Du besidder en stærk intellektuel kapacitet med solide problemløsningskompetencer og evner dagligt at prioritere mellem en lang række forskelligartede opgaver.

Du er stærk i Excel og har flair for IT, herunder har du også kendskab til ERP og konsolideringssystemer. Det forventes, at du behersker et skandinavisk sprog flydende og har professionelle færdigheder i engelsk – både skriftligt og mundtligt.


Ansøgning

Send din ansøgning og dit CV samt relevante eksamensbeviser til Basico, som er samarbejdspartner i rekrutteringsprocessen, via nedenstående link.

Lykke Pedersen

Har du spørgsmål?

Skulle du have spørgsmål til stillingen, kontakt da venligst Director Lykke Pedersen på +45 2888 2510 eller Research Associate Josefine Hesel Egsgaard på +45 2276 0682.

Om Network of Music Partners A/S

Network of Music Partners A/S er et joint venture-selskab, der ejes af PRS (The Performing Rights Society (UK)) og Nordic Copyright Bureau (NCB). NCB er fællesorganisation for de nordiske og baltiske bureauer. NCB er godkendt til at optage producenter, digitale musikudbydere, AV-producenter og dvd-distributører på vegne af komponister, lyrikere og musikforlag.

Network of Music Partners A/S (NMP) tilbyder copyright-services i musikindustrien og sikrer, at betalinger indsamles og distribueres til de rette rettighedshavere. Virksomheden blev stiftet i 2012 og servicerer i dag ti forskellige societies og indsamler bl.a. betalinger fra store online musikudbydere som Spotify, iTunes og YouTube. Virksomheden har til huse i flotte lokaler i Mikado House på Amager.

For yderligere information om Network of Music Partners A/S se www.nmp.eu.

NB!

Annoncen opdateres automatisk hver fjerde uge på jobportalerne. Dette er ikke et udtryk for, at rekrutteringsprocessen er startet forfra. Det er en konsekvens af, at vores stillingsannoncer ligger online, indtil rekrutteringsprocessen er afsluttet.

Engelsk flag
Samtykkeerklæring

Du er ved at søge en stilling via Basico P/S. I henhold til persondatalovgivningen bedes du give dit samtykke til, at vi må opbevare og anvende dine personoplysninger.

Du giver således samtykke til, at vi må opbevare dit CV, din ansøgning og relevante dokumenter i vores database i op til 5 år og registrere oplysninger indeholdt heri.

Formålet med registreringen er at skabe en brugbar, nem og hurtig måde at bringe ansøger og job sammen på. Ved dit samtykke giver du tilladelse til, at Basico må benytte relevante oplysninger i en given rekrutteringsproces, som du enten selv kontakter Basico vedrørende, eller som Basico på kvalificeret vis ønsker at bringe dig i spil til hos ansættende virksomhed.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage og bede om at få dine oplysninger slettet i vores database ved at skrive til gdpr@basico.dk. Når perioden for dit samtykke ophører efter 5 år, vil du blive kontaktet om, hvorvidt du fortsat ønsker, at vi opbevarer dine oplysninger. Hører vi ikke fra dig på dette tidspunkt, vil dit CV blive slettet fra vores database.

Ved dit samtykke bekræfter du samtidig at have læst Basicos persondatapolitik om behandling af personoplysninger. 

Med venlig hilsen
Basico P/S

Vil du være et skridt foran dine kollegaer?

Tilmeld dig Basicos nyhedsmail og få inspiration til forandring og udvikling. 

Du modtager samtidig abonnement på online-udgaven af Content, Basicos faglige magasin, hvor vi i en række spændende artikler inspirerer dig og din virksomhed til at skabe et stærkt fundament for vækst og udvikling.

TIlmeld dig her