Ledige stillinger hos vores kunder

Er du på udkig efter nye karrieremuligheder indenfor økonomi, legal services eller finance IT, kan du her finde en oversigt over ledige stillinger i spændende virksomheder.

Ledige stillinger

Er du på udkig efter nye karrieremuligheder, er du velkommen til at lægge dit CV op i vores emnebank.

 

Gå til vores emnebank
Engelsk flag
Samtykkeerklæring

Indledning

Ved at acceptere denne samtykkeerklæring giver du samtykke til, at Basico P/S kan behandle personoplysninger som beskrevet herunder og i Basicos persondatapolitik, der findes på vores hjemmeside. I persondatapolitikken kan du finde uddybende oplysninger om bl.a. eventuelle kategorier af modtagere af personoplysningerne, dine rettigheder som registreret og din mulighed for at klage til Datatilsynet.

Typer af personoplysninger

Samtykket omfatter de personoplysninger, der fremgår af relevante dokumenter i en rekrutteringsproces, såsom CV, ansøgning, testresultater, eksamensbeviser og lignende oplysninger, du giver Basico. Derudover accepterer du, at Basico kan anvende oplysningerne i relation til relevante stillinger hos vores kunder. Basicos rekrutteringskunder er selvstændigt dataansvarlige for de oplysninger, de modtager fra os i forbindelse med en rekruttering.

Formål og behandling

Basico behandler de personoplysninger, du giver til os, og som er er omfattet af denne samtykkeerklæring, for at kunne opbevare og anvende dem i fem år i forbindelse med rekrutteringsprocesser. Formålet med registreringen er at skabe en brugbar måde at bringe kandidat og job sammen på.

Dataansvarlig og kontaktoplysninger

Basico P/S (”Basico”), CVR-nr.: 35852190, Philip Heymans Allé 3, 5. sal, 2900 Hellerup, er dataansvarlig.

Ved spørgsmål eller kommentarer til denne samtykkeerklæring eller hvis du ønsker at gøre brug af dine rettigheder, kan vi kontaktes på gdpr@basico.dk.

Tilbagekaldelse af samtykke

Samtykket i denne samtykkeerklæring afgives frivilligt og kan til enhver tid tilbagekaldes ved at rette henvendelse ved brug af oplysningerne ovenfor.

Hvis samtykket tilbagekaldes, sletter Basico de personoplysninger, som behandles under samtykket.

Når perioden for dit samtykke ophører efter fem år, vil du blive kontaktet om, hvorvidt du ønsker, at vi fortsat opbevarer dine oplysninger. Hører vi ikke fra dig på dette tidspunkt, vil dit CV og andre oplysninger blive slettet fra vores database.

 

Med venlig hilsen
Basico P/S

CFO til moderne advokatfirma i vækst

Vil du være en del af et advokatfirma med en stærk og fokuseret strategi, hvor man brænder for forretningen og for at levere resultater for kunderne? Vil du være en central leder i en videnstung organisation med ambitioner om at være de bedste til alt, hvad de gør?

Financial Controller til vækstorienteret virksomhed

Til vores kunde GlobalConnect A/S søger vi en Financial Controller, der har lyst til at spille en afgørende rolle i at udvikle og supportere virksomheden i alle spørgsmål vedrørende regnskab, selskabsskat og moms.

Senior Financial Controller

Brænder du især for faglige udfordringer, og kan du se dig selv i en virksomhed, hvor professionalisme, kvalitet, troværdighed og passion er nøgleord i måden at arbejde på. – Så kan det være, at det næste skridt i din karriere er en stilling som Senior Financial Controller hos ELF Development A/S.

Financial Controller der vil være med til at løfte Finance til next level

Drives du af at have en bred kontaktflade ud i forretningen, mens du har ansvaret for at sikre de bedste rapporteringsstandarder? Så kan det være, at næste skridt i din karriere er stillingen som Financial Controller hos vores kunde beliggende i hjertet af København.

Capex/Project Controller til vækstorienteret virksomhed

Som Financial Controller vil du få en væsentlig rolle i at drive optimerings- og forandringsprocesser samt sikre, at den interne og eksterne rapportering til hver en tid er troværdig og af høj kvalitet. Så hvis du har lyst til at bringe dine regnskabsmæssige kompetencer i spil og til at videreudvikle dig inden for finansiel controlling i en spændende virksomhed, er dette måske noget for dig.

Regnskabschef til førende virksomhed på Bornholm

Til vores kunde BHS Logistics søger vi en regnskabschef, der ønsker at fortsætte sin lederkarriere på Bornholm. Dette er en central stilling i en af Danmarks førende transport- og speditionsvirksomheder, som samtidig er en af Bornholms største privatejede virksomheder.

Tag din faglighed til next level

Få et fagligt indspark med substans direkte i indbakken. Tilmeld dig vores nyhedsmail, og modtag vores faglige magasin Content.

Tilmeld dig her