Ledige stillinger hos vores kunder

Er du på udkig efter nye karrieremuligheder indenfor økonomi, legal services eller finance IT, kan du her finde en oversigt over ledige stillinger i spændende virksomheder.

Ledige stillinger

Er du på udkig efter nye karrieremuligheder, er du velkommen til at lægge dit CV op i vores emnebank.

 

Gå til vores emnebank
Engelsk flag
Samtykkeerklæring

Indledning

Ved at acceptere denne samtykkeerklæring giver du samtykke til, at Basico P/S kan behandle personoplysninger som beskrevet herunder og i Basicos persondatapolitik, der findes på vores hjemmeside. I persondatapolitikken kan du finde uddybende oplysninger om bl.a. eventuelle kategorier af modtagere af personoplysningerne, dine rettigheder som registreret og din mulighed for at klage til Datatilsynet.

Typer af personoplysninger

Samtykket omfatter de personoplysninger, der fremgår af relevante dokumenter i en rekrutteringsproces, såsom CV, ansøgning, testresultater, eksamensbeviser og lignende oplysninger, du giver Basico. Derudover accepterer du, at Basico kan anvende oplysningerne i relation til relevante stillinger hos vores kunder. Basicos rekrutteringskunder er selvstændigt dataansvarlige for de oplysninger, de modtager fra os i forbindelse med en rekruttering.

Formål og behandling

Basico behandler de personoplysninger, du giver til os, og som er er omfattet af denne samtykkeerklæring, for at kunne opbevare og anvende dem i fem år i forbindelse med rekrutteringsprocesser. Formålet med registreringen er at skabe en brugbar måde at bringe kandidat og job sammen på.

Dataansvarlig og kontaktoplysninger

Basico P/S (”Basico”), CVR-nr.: 35852190, Philip Heymans Allé 3, 5. sal, 2900 Hellerup, er dataansvarlig.

Ved spørgsmål eller kommentarer til denne samtykkeerklæring eller hvis du ønsker at gøre brug af dine rettigheder, kan vi kontaktes på gdpr@basico.dk.

Tilbagekaldelse af samtykke

Samtykket i denne samtykkeerklæring afgives frivilligt og kan til enhver tid tilbagekaldes ved at rette henvendelse ved brug af oplysningerne ovenfor.

Hvis samtykket tilbagekaldes, sletter Basico de personoplysninger, som behandles under samtykket.

Når perioden for dit samtykke ophører efter fem år, vil du blive kontaktet om, hvorvidt du ønsker, at vi fortsat opbevarer dine oplysninger. Hører vi ikke fra dig på dette tidspunkt, vil dit CV og andre oplysninger blive slettet fra vores database.

 

Med venlig hilsen
Basico P/S

Backofficechef

Har du kendskab til den finansielle sektor og talent for at lede og gennemføre succesfulde forandringer i en fagligt stolt virksomhed? – Så har vi et spændende og udfordrende job til dig.
Der er tale om en spændende mulighed i en finansiel virksomhed med adresse centralt i København, der står midt i en transformation. I den forbindelse er der opstået behov for at ansætte en ny backofficechef, fordi backofficechefen har fået andet job internt.

Senior Financial Accountant for Swedish entities

An interesting position in a dynamic and informal environment where you will assume much responsibility in an international and growth-orientated company. You will get an independent responsibility for your own tasks related to month-end closing and General Ledger bookkeeping, treasury, audit, statutory reporting and filing.

Group Financial Controller

Brænder du for koncernregnskab, skat og faglige udfordringer? Som Group Financial Controller vil du indgå i et tæt samarbejde med virksomhedens koncernøkonomidirektør og regnskabschef og blive en del af et fagligt stærkt team på ni personer.
I stillingen vil du få medansvaret for konsolidering og rapportering af M. Goldschmidt Holding A/S’ årsrapport, inkl. koncernregnskab efter IFRS, samt for udarbejdelse af årsrapporter for en række af koncernens datterselskaber.

Finance Business Partner, Supply Chain

In the role as Finance Business Partner, you will be supporting the Supply Chain unit. You will be a trusted partner in delivering solid financial insights and analyses that will enable fact-based decisions across the organisation. Moreover, you will assist the management by creating the best foundation for taking business-critical decisions – at the strategic as well as the operational level – thereby lifting the business performance to a higher level.

Legal Counsel & GDPR Manager

Can you see yourself supporting senior management with efficient legal advice in a global expanding company – and at the same time manage your work/life balance?

Business Process Controller - Order to Cash

If you have knowledge within the intersection of finance, accounting and processes, have a look at this exciting opportunity to impact the handling and optimization of financial processes while the business model is under transformation.

Finance Director, HVAC OEM

On behalf of our customer GRUNDFOS Holding A/S, we are looking for an experienced and strategic-minded Finance Director, with strong analytical- and stakeholder management skills.

Finance Manager til international produktionsvirksomhed i vækst

Som Finance Manager bliver du en del af lederteamet og refererer direkte til virksomhedens CEO, hvor du vil få medansvar for den strategiske og forretningsmæssige udvikling af selskabet.
Du får en meget central rolle, og dit ansvarsområde vil være bredt og dække alle discipliner inden for regnskab og økonomistyring.

Fagligt kompetent økonomiansvarlig

Bliv en del af en entreprenant forretning, hvor du får masser af ansvar og mulighed for at være med til at udvikle forretningen. Ordentlighed og et højt energiniveau er kendetegnende for virksomheden.

Business Controller til børsnoteret virksomhed

På vegne af vores kunde Coor Service Management A/S, der er blandt de største leverandører af facility management-løsninger i Norden, søger vi en erfaren, resultatorienteret og hands-on Business Controller, der kan supportere ledelsen og forretningen.

Vil du være et skridt foran dine kollegaer?

Tilmeld dig Basicos nyhedsmail og få inspiration til forandring og udvikling. 

Du modtager samtidig abonnement på online-udgaven af Content, Basicos faglige magasin, hvor vi i en række spændende artikler inspirerer dig og din virksomhed til at skabe et stærkt fundament for vækst og udvikling.

TIlmeld dig her