Ledige stillinger hos vores kunder

Er du på udkig efter nye karrieremuligheder indenfor økonomi, legal services eller finance IT, kan du her finde en oversigt over ledige stillinger i spændende virksomheder.

Ledige stillinger

Er du på udkig efter nye karrieremuligheder, er du velkommen til at lægge dit CV op i vores emnebank.

Gå til vores emnebank
Engelsk flag
Samtykkeerklæring

Du er ved at lægge dit CV i vores emnebank. I henhold til persondatalovgivningen bedes du give dit samtykke til, at vi må opbevare og anvende dine personoplysninger.

Du giver således samtykke til, at vi må opbevare dit CV, din ansøgning og relevante dokumenter i vores database i op til 5 år og registrere oplysninger indeholdt heri.

Formålet med opbevaring og registrering er at skabe en kvalificeret, nem og hurtig måde at bringe ansøger og job sammen på.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage og bede om at få dine oplysninger slettet i vores database ved at skrive til gdpr@basico.dk. Når perioden for dit samtykke ophører efter 5 år, vil du blive kontaktet om, hvorvidt du fortsat ønsker, at vi opbevarer dine oplysninger. Hører vi ikke fra dig på dette tidspunkt, vil dit CV blive slettet fra vores database.

Ved dit samtykke bekræfter du samtidig at have læst Basicos persondatapolitik om behandling af personoplysninger.

Med venlig hilsen 
Basico P/S

Senior Financial Business Partner

Kan du udarbejde finansielle analyser, der ligger til grund for strategiske beslutninger? Har du en stærk forretningsforståelse og et analytisk mind-set? Så er du måske den kandidat, vi leder efter på vegne af MT Højgaard.

Finance Business Partner - Produktion og Logistik

På vegne af vores kunde Lagkagehuset A/S søger vi en Finance Business Partner. Stillingen er nyoprettet og der er tale om en meget central stilling i finans, hvor man i tæt samarbejde med Head of Production og Head of Logistics får et stort ansvar for at sikre udvikling og implementering af nye rapporteringsprocesser, forretningsgange og procedurer.

Business Process Manager – Order to Cash at LEO Pharma A/S

If you have knowledge in the intersection of finance, accounting and processes, have a look at this exciting opportunity to impact a smooth transition and stabilization of financial transactional processes to LEO’s outsourcing partner.

Business Controller

På vegne af vores kunde Bonava Danmark A/S søger vi en erfaren, resultatorienteret og hands-on Business Controller. Der er tale om en meget central stilling i design og produktionsafdelingen hvor du får ansvar for business- og project controlling.

Finance Manager med IT-ansvar

På vegne af vores kunde søger vi en proaktiv og fagligt stærk Finance Manager til Q-Parks datterselskab i Danmark beliggende i Søborg.

Personlig Assistent for Aquaporins CFO

Har du flair for tal og analyser, og trives du med højt tempo og stort ansvar? Så er her en spændende mulighed i en supportrolle tæt på ledelsen i en global og innovativ cleantech-virksomhed.

Legal Counsel for leading global banking and finance group

Do you want to work closely with the business in providing banking and finance services in an international setting to some of the largest companies in Denmark?

Operational Risk Manager

Som Operational Risk Manager vil du – i tæt samarbejde med en kompetent kollega – få ansvaret for at udfordre, kontrollere og dokumentere den måde, som vores kunde arbejder på inden for processerne for regnskab, risikostyring og forretningen i øvrigt.

Vil du være et skridt foran dine kollegaer?

Tilmeld dig Basicos nyhedsmail og få inspiration til forandring og udvikling. 

Du modtager samtidig abonnement på online-udgaven af Content, Basicos faglige magasin, hvor vi i en række spændende artikler inspirerer dig og din virksomhed til at skabe et stærkt fundament for vækst og udvikling.

TIlmeld dig her