Ledige stillinger hos vores kunder

Er du på udkig efter nye karrieremuligheder indenfor økonomi, legal services eller finance IT, kan du her finde en oversigt over ledige stillinger i spændende virksomheder.

Ledige stillinger

Er du på udkig efter nye karrieremuligheder, er du velkommen til at lægge dit CV op i vores emnebank.

Gå til vores emnebank
Engelsk flag
Samtykkeerklæring

Du er ved at lægge dit CV i vores emnebank. I henhold til persondatalovgivningen bedes du give dit samtykke til, at vi må opbevare og anvende dine personoplysninger.

Du giver således samtykke til, at vi må opbevare dit CV, din ansøgning og relevante dokumenter i vores database i op til 5 år og registrere oplysninger indeholdt heri.

Formålet med opbevaring og registrering er at skabe en kvalificeret, nem og hurtig måde at bringe ansøger og job sammen på.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage og bede om at få dine oplysninger slettet i vores database ved at skrive til gdpr@basico.dk. Når perioden for dit samtykke ophører efter 5 år, vil du blive kontaktet om, hvorvidt du fortsat ønsker, at vi opbevarer dine oplysninger. Hører vi ikke fra dig på dette tidspunkt, vil dit CV blive slettet fra vores database.

Ved dit samtykke bekræfter du samtidig at have læst Basicos persondatapolitik om behandling af personoplysninger.

Med venlig hilsen 
Basico P/S

Analyst - Retail & Investment

Brænder du for Business Partnering og analyse og har du lyst til at blive en del af en spændende international virksomhed i vækst?

Målrettet økonomichef, Odense

Er du en målrettet leder, og vil du være med til at gøre en forskel som forretningsorienteret sparringspartner til virksomhedens øvrige ledelse, så se nærmere her!

Global Head of Accounting

This is a unique opportunity in a Danish company with high growth rates and international activities. You will find great opportunities for personal and professional development.

Business Controller til børsnoteret virksomhed i vækst

Erfaren, resultatorienteret og hands-on Business Controller, der kan supportere ledelsen og forretningen søges.

Finance Business Partner

Are you enthusiastic about Business Partnering and eager to create value for business?

Senior Analyst PMA til Fuel

Brænder du for Business Partnering, og har du lyst til at blive en del af en spændende international virksomhed i vækst?

Vil du være et skridt foran dine kollegaer?

Tilmeld dig Basicos nyhedsmail og få inspiration til forandring og udvikling. 

Du modtager samtidig abonnement på online-udgaven af Content, Basicos faglige magasin, hvor vi i en række spændende artikler inspirerer dig og din virksomhed til at skabe et stærkt fundament for vækst og udvikling.

TIlmeld dig her