Ledige stillinger hos vores kunder

Er du på udkig efter nye karrieremuligheder indenfor økonomi, legal services eller finance IT, kan du her finde en oversigt over ledige stillinger i spændende virksomheder.

Ledige stillinger

Er du på udkig efter nye karrieremuligheder, er du velkommen til at lægge dit CV op i vores emnebank.

Gå til vores emnebank
Engelsk flag
Samtykkeerklæring

Du er ved at lægge dit CV i vores emnebank. I henhold til persondatalovgivningen bedes du give dit samtykke til, at vi må opbevare og anvende dine personoplysninger.

Du giver således samtykke til, at vi må opbevare dit CV, din ansøgning og relevante dokumenter i vores database i op til 5 år og registrere oplysninger indeholdt heri.

Formålet med opbevaring og registrering er at skabe en kvalificeret, nem og hurtig måde at bringe ansøger og job sammen på.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage og bede om at få dine oplysninger slettet i vores database ved at skrive til gdpr@basico.dk. Når perioden for dit samtykke ophører efter 5 år, vil du blive kontaktet om, hvorvidt du fortsat ønsker, at vi opbevarer dine oplysninger. Hører vi ikke fra dig på dette tidspunkt, vil dit CV blive slettet fra vores database.

Ved dit samtykke bekræfter du samtidig at have læst Basicos persondatapolitik om behandling af personoplysninger.

Med venlig hilsen 
Basico P/S

Accounts Payable Accountant

Experienced and proactive colleague for the Finance team of an international and growth-orientated company. The right candidate must have a special talent for servicing and supporting the business during the entire AP process and also be able to juggle other bookkeeping tasks.

Financial Accountant

An interesting position in a dynamic and informal environment where you will assume much responsibility in an international and growth-orientated company. You will get an independent responsibility for your own tasks related to month-end closing and General Ledger bookkeeping, treasury, audit, statutory reporting and filing.

CFO til virksomhed i en unik og dynamisk branche

Hvis du har flair for business og god ledelse, kan du være med til at sikre den fremtidige vækst og professionalisering af NMP. Måske er du allerede CFO – alternativt er du efter nogle år som økonomichef klar til det næste step-up.

Fagligt kompetent økonomiansvarlig

Bliv en del af en entreprenant forretning, hvor du får masser af ansvar og mulighed for at være med til at udvikle forretningen. Ordentlighed og et højt energiniveau er kendetegnende for virksomheden.

Debitor Bogholder

På vegne af vores kunde, der for nylig er fusioneret med en anden virksomhed, søger vi en erfaren og fagligt stærk debitorbogholder, som har lyst til at være med til at videreudvikle debitorfunktionen. Virksomheden vokser, og det betyder, at der er fokus på at udvikle og strukturere regnskabsfunktionen. Stillingen vil være baseret i Storkøbenhavn.

Group Finance Manager for innovative high-tech company

Do you want to manage the accounting department and act as a strong sparring partner to the CFO? Are you ready to join a small team which has the responsibility for ensuring compliance with account-ing policies across the group?

Regnskabsmæssigt stærk Financial Controller

Har du mod på nye udfordringer? På vegne af vores kunde søger vi en regnskabsmæssigt stærk Financial Controller til en international virksomhed, der er midt i en større transformation.

Business Controller - Herlev

På vegne af vores kunde Coor Service Management A/S, der er blandt de største leverandører af facility management-løsninger i Norden, søger vi en erfaren, resultatorienteret og hands-on Business Controller, der kan supportere ledelsen og forretningen.

Vil du være et skridt foran dine kollegaer?

Tilmeld dig Basicos nyhedsmail og få inspiration til forandring og udvikling. 

Du modtager samtidig abonnement på online-udgaven af Content, Basicos faglige magasin, hvor vi i en række spændende artikler inspirerer dig og din virksomhed til at skabe et stærkt fundament for vækst og udvikling.

TIlmeld dig her