Ledige stillinger hos vores kunder

Er du på udkig efter nye karrieremuligheder indenfor økonomi, legal services eller finance IT, kan du her finde en oversigt over ledige stillinger i spændende virksomheder.

Ledige stillinger

Er du på udkig efter nye karrieremuligheder, er du velkommen til at lægge dit CV op i vores emnebank.

Gå til vores emnebank
Engelsk flag
Samtykkeerklæring

Du er ved at lægge dit CV i vores emnebank. I henhold til persondatalovgivningen bedes du give dit samtykke til, at vi må opbevare og anvende dine personoplysninger.

Du giver således samtykke til, at vi må opbevare dit CV, din ansøgning og relevante dokumenter i vores database i op til 5 år og registrere oplysninger indeholdt heri.

Formålet med opbevaring og registrering er at skabe en kvalificeret, nem og hurtig måde at bringe ansøger og job sammen på.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage og bede om at få dine oplysninger slettet i vores database ved at skrive til gdpr@basico.dk. Når perioden for dit samtykke ophører efter 5 år, vil du blive kontaktet om, hvorvidt du fortsat ønsker, at vi opbevarer dine oplysninger. Hører vi ikke fra dig på dette tidspunkt, vil dit CV blive slettet fra vores database.

Ved dit samtykke bekræfter du samtidig at have læst Basicos persondatapolitik om behandling af personoplysninger.

Med venlig hilsen 
Basico P/S

Debitor Bogholder

På vegne af vores kunde, der for nylig er fusioneret med en anden virksomhed, søger vi en erfaren og fagligt stærk debitorbogholder, som har lyst til at være med til at videreudvikle debitorfunktionen. Virksomheden vokser, og det betyder, at der er fokus på at udvikle og strukturere regnskabsfunktionen. Stillingen vil være baseret i Storkøbenhavn.

Finance Manager til børsnoteret virksomhed i vækst

På vegne af vores kunde Coor Service Management A/S, der er den største leverandører af facility management-løsninger i Norden, søger vi en erfaren og resultatorienteret Finance Manager, der kan supportere ledelsen og forretningen.

Group Finance Manager for innovative high-tech company

Do you want to manage the accounting department and act as a strong sparring partner to the CFO? Are you ready to join a small team which has the responsibility for ensuring compliance with account-ing policies across the group?

Regnskabsmæssigt stærk Financial Controller

Har du mod på nye udfordringer? På vegne af vores kunde søger vi en regnskabsmæssigt stærk Financial Controller til en international virksomhed, der er midt i en større transformation.

Senior Business Controller

Drømmer du om at komme til udlandet og arbejde som Senior Business Controller, så er her en unik mulighed i Zürich. Vi søger en tysktalende Senior Business Controller til Fitness World Groups nyopkøbte og hurtigt voksende fitnesskæde, Basefit.ch, i Schweiz.

Business Controller - Horsens

På vegne af vores kunde Coor Service Management A/S, der er blandt de største leverandører af facility management-løsninger i Norden, søger vi en erfaren, resultatorienteret og hands-on Business Controller, der kan supportere ledelsen og forretningen.

Business Controller - Herlev

På vegne af vores kunde Coor Service Management A/S, der er blandt de største leverandører af facility management-løsninger i Norden, søger vi en erfaren, resultatorienteret og hands-on Business Controller, der kan supportere ledelsen og forretningen.

Business Controller - Arval A/S

Are you enthusiastic about Business Partnering and eager to create value for the business?
On behalf of Arval A/S, we are searching for an analytical and business-minded Business Controller to contribute to the ongoing development of financial management and to create financial insight for the business areas Sales and Service Delivery for the companies in both Denmark and Norway.

Head of Group Financial Reporting and Consolidation

Bliv en del af et globalt Finance-team i en af verdens førende danske virksomheder, hvor ansvar og bæredygtighed er kendetegnende for forretningen.

Finance Manager

Brænder du for detail, og har du lyst til at arbejde for en af verdens førende mode- og livsstilsvirksomheder? Så er det måske dig, vi søger.

Business Controller

På vegne af vores kunde Bonava Danmark A/S søger vi en erfaren, resultatorienteret og hands-on Business Controller. Der er tale om en meget central stilling i design og produktionsafdelingen hvor du får ansvar for business- og project controlling.

Finance Manager med IT-ansvar

På vegne af vores kunde søger vi en proaktiv og fagligt stærk Finance Manager til Q-Parks datterselskab i Danmark beliggende i Søborg.

Legal Counsel for leading global banking and finance group

Do you want to work closely with the business in providing banking and finance services in an international setting to some of the largest companies in Denmark?

Operational Risk Manager

Som Operational Risk Manager vil du – i tæt samarbejde med en kompetent kollega – få ansvaret for at udfordre, kontrollere og dokumentere den måde, som vores kunde arbejder på inden for processerne for regnskab, risikostyring og forretningen i øvrigt.

Vil du være et skridt foran dine kollegaer?

Tilmeld dig Basicos nyhedsmail og få inspiration til forandring og udvikling. 

Du modtager samtidig abonnement på online-udgaven af Content, Basicos faglige magasin, hvor vi i en række spændende artikler inspirerer dig og din virksomhed til at skabe et stærkt fundament for vækst og udvikling.

TIlmeld dig her