Ledige stillinger hos vores kunder

Er du på udkig efter nye karrieremuligheder indenfor økonomi, legal services eller finance IT, kan du her finde en oversigt over ledige stillinger i spændende virksomheder.

Ledige stillinger

Er du på udkig efter nye karrieremuligheder, er du velkommen til at lægge dit CV op i vores emnebank.

 

Gå til vores emnebank
Engelsk flag
Samtykkeerklæring

Indledning

Ved at acceptere denne samtykkeerklæring giver du samtykke til, at Basico P/S kan behandle personoplysninger som beskrevet herunder og i Basicos persondatapolitik, der findes på vores hjemmeside. I persondatapolitikken kan du finde uddybende oplysninger om bl.a. eventuelle kategorier af modtagere af personoplysningerne, dine rettigheder som registreret og din mulighed for at klage til Datatilsynet.

Typer af personoplysninger

Samtykket omfatter de personoplysninger, der fremgår af relevante dokumenter i en rekrutteringsproces, såsom CV, ansøgning, testresultater, eksamensbeviser og lignende oplysninger, du giver Basico. Derudover accepterer du, at Basico kan anvende oplysningerne i relation til relevante stillinger hos vores kunder. Basicos rekrutteringskunder er selvstændigt dataansvarlige for de oplysninger, de modtager fra os i forbindelse med en rekruttering.

Formål og behandling

Basico behandler de personoplysninger, du giver til os, og som er er omfattet af denne samtykkeerklæring, for at kunne opbevare og anvende dem i fem år i forbindelse med rekrutteringsprocesser. Formålet med registreringen er at skabe en brugbar måde at bringe kandidat og job sammen på.

Dataansvarlig og kontaktoplysninger

Basico P/S (”Basico”), CVR-nr.: 35852190, Philip Heymans Allé 3, 5. sal, 2900 Hellerup, er dataansvarlig.

Ved spørgsmål eller kommentarer til denne samtykkeerklæring eller hvis du ønsker at gøre brug af dine rettigheder, kan vi kontaktes på gdpr@basico.dk.

Tilbagekaldelse af samtykke

Samtykket i denne samtykkeerklæring afgives frivilligt og kan til enhver tid tilbagekaldes ved at rette henvendelse ved brug af oplysningerne ovenfor.

Hvis samtykket tilbagekaldes, sletter Basico de personoplysninger, som behandles under samtykket.

Når perioden for dit samtykke ophører efter fem år, vil du blive kontaktet om, hvorvidt du ønsker, at vi fortsat opbevarer dine oplysninger. Hører vi ikke fra dig på dette tidspunkt, vil dit CV og andre oplysninger blive slettet fra vores database.

 

Med venlig hilsen
Basico P/S

Financial Controller

På vegne af Netcompany, en international børsnoteret virksomhed, søger vi en kandidat til en stilling, der er designet til at være næste skridt for en revisor eller Financial Controller, som er klar til at folde sit potentiale ud.

Finance Director

Do you want to be part of an international and fast-growing company, leading a dedicated and ambitious accounting function? On behalf of Arval A/S, we are searching for a business-oriented, proactive and hands-on Finance Director to lead and strengthen the accounting team.

Backofficechef

Har du kendskab til den finansielle sektor og talent for at lede og gennemføre succesfulde forandringer i en fagligt stolt virksomhed? – Så har vi et spændende og udfordrende job til dig.
Der er tale om en spændende mulighed i en finansiel virksomhed med adresse centralt i København, der står midt i en transformation. I den forbindelse er der opstået behov for at ansætte en ny backofficechef, fordi backofficechefen har fået andet job internt.

Group Financial Controller

Brænder du for koncernregnskab, skat og faglige udfordringer? Som Group Financial Controller vil du indgå i et tæt samarbejde med virksomhedens koncernøkonomidirektør og regnskabschef og blive en del af et fagligt stærkt team på ni personer.
I stillingen vil du få medansvaret for konsolidering og rapportering af M. Goldschmidt Holding A/S’ årsrapport, inkl. koncernregnskab efter IFRS, samt for udarbejdelse af årsrapporter for en række af koncernens datterselskaber.

Finance Manager til international produktionsvirksomhed i vækst

Som Finance Manager bliver du en del af lederteamet og refererer direkte til virksomhedens CEO, hvor du vil få medansvar for den strategiske og forretningsmæssige udvikling af selskabet.
Du får en meget central rolle, og dit ansvarsområde vil være bredt og dække alle discipliner inden for regnskab og økonomistyring.

Tag din faglighed til next level

Få et fagligt indspark med substans direkte i indbakken. Tilmeld dig vores nyhedsmail, og modtag vores faglige magasin Content.

TIlmeld dig her