Skal vi tales ved?

 

Vores kontor ligger i punkthusene i Tuborg Havn – mere specifikt finder du os på denne adresse:  

Philip Heymans Allé 3, 5. sal - 2900 Hellerup 

Mail info@basico.dk
T
elefon 702 703 71

Du kan også besøge os på LinkedIn.

Leder du en bestemt medarbejder? Så finder du vedkommende her. 

Hvis du har brug for at vide lidt mere om os, før du tager kontakt, kan du lære os bedre at kende her.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Har du spørgsmål, brug for at vide mere eller for en snak om din virksomheds situation? Uanset hvad dit behov er, sidder vi klar til at hjælpe dig – så ræk endelig ud.  


Seneste nyt

Blog

27. november 2020

“Vores budget for næste år er en omsætning på X og et EBITDA på Y.” De forventede resultater bliver fremlagt med præcision som i et koordinatsystem og giver derfor ofte indtryk af en stor grad af sikkerhed. Bag de to tal ligger der som regel en proces på flere uger – og i nogle tilfælde adskillige mandeårs arbejde, der har involveret mange medarbejdere i forretningen og i særdeleshed i Finance.

Blog

20. november 2020

Stram likviditetsstyring og optagelse af gæld er to elementer, der ofte er i spil forud for en virksomheds sammenbrud. Men hvilket ansvar har ledelsen, hvis virksomheden – på trods af gode initiativer, hårdt arbejde og mange svære beslutninger – alligevel ender med at gå konkurs?

Blog

5. november 2020

Coronakrisen ramte os i foråret som et ægte ‘black swan-event’. Uventet og voldsomt. Men det er meget forskelligt, hvordan de enkelte virksomheder er blevet påvirket af krisen. Her deler Karina Deacon, CFO hos DFDS, sine erfaringer fra coronakrisen.

Tag din faglighed til next level

Få et fagligt indspark med substans direkte i indbakken. Tilmeld dig vores nyhedsmail, og modtag vores faglige magasin Content.

Tilmeld dig her