Del opslag

Upload dit CV i vores emnebank

Employees

Vi er rigtig glade for, at du viser interesse i Basico - og ønsker at indgå i en dialog om hvilke muligheder, du kunne have hos os.

Når du opretter dig i vores emnebank, takker du samtidig ja til at blive kontaktet, hvis vi får en stilling på hånden, der passer som fod i hose til dine ønsker og kompetencer.

Det eneste, du skal gøre, er at sende dit samtykke, udfylde formularen og uploade dit CV. Og har du ikke allerede inkluderet et par linjer om stillingstype, karrierevej og fagområde, så gør endelig det. Så kan vi nemlig sikre, at vi henvender os med en stilling, der sparker til netop din motivation.

Lyder det som noget for dig?

Mangler du lidt mere information?

Mangler du lidt mere indsigt i, hvad vi tilbyder, før du springer til formular-knappen? Så kan du læse mere om vores karriereveje her: Karriere i Basico

Og ikke mindst – hvilke fagområder du kan arbejde inden for her: Rådgivning, interimsløsninger og rekruttering (basico.dk)

Tak for din interesse. Vi håber at finde dit CV i vores karriereportal.

Bliv en del af en ambitiøs konsulentvirksomhed

Fra dag ét vil du spille en vigtig rolle i både vores kundeleverancer og kultur. Basico er forbundet af mennesker – vores fagligheder, engagement og fælles ansvar for at gøre menneskene omkring os til en succes gør Basico til en spændende og udviklende arbejdsplads. Og i al ubeskedenhed har vi et fantastisk hold af fænomenale individer, der alle sammen bidrager til en helt særlig kultur, hvor det er sjovt og hyggeligt at gå på arbejde.

Sammen har vi opbygget en stærk markedsposition, og vi er i dag ca. 250 Basico’ere, som sætter en ære i at skabe værdi for vores kunder, oparbejde ny viden og udvikle nye værktøjer.

Som Basico’er bliver du en del af et fagligt, lærerigt og socialt miljø, der har en flad organisationsstruktur og plads til at give ambitionerne flyvehøjde. Det betyder, at du har rig mulighed for at engagere dig i interne projekter og sociale aktiviteter, alt efter hvad der interesserer lige netop dig. Du vil også løbende blive inviteret med til en masse sociale arrangementer såsom vinsmagninger, fredagsbarer, sportsaktiviteter og firmature.

Vil du vide mere?
cta
Vil du vide mere?
Matias Præstegaard, Senior Talent & Development Consultant
Basico nyhedsbrev Få vores faglige magasin Content

I Content finder du masser af inspiration til supportfunktionerne i form af faglige artikler og tankevækkende interviews.