Del opslag

Beyond Legal – kan du omsætte problemer til løsninger?

Employees

Drømmer du om at bruge din juridiske faglighed i forskellige brancher som en del af kundens juridiske maskinrum?

Vil du arbejde med komplekse udfordringer i både fugle- og frøperspektiv, hvor detaljeorientering og holistisk overblik går hånd-i-hånd?

Har du bred erfaring som juridisk rådgiver, og formår du at omsætte juridiske råd til konkrete og håndterbare løsninger? Så er det lige dig, vi er på udkig efter til vores Legal Services-team.

Vi tilbyder en udviklende karrierevej som konsulent med mange forskellige typer opgaver, tæt samarbejde med forretningen og plads til at skabe den hverdag, der motiverer dig.

Vi tilbyder en udviklende karrierevej som konsulent ...
... med mange forskellige typer opgaver, tæt samarbejde med forretningen og plads til at skabe den hverdag, der motiverer dig.

Hos os får du lov til at kombinere det bedste fra to verdener og prøve kræfter med interimsløsninger, projektassistance og rådgivning i krydsfeltet mellem jura og forretning. Vi løser opgaver inden for alle de discipliner, der normalt hører hjemme i en intern juridisk funktion.

Med andre ord kommer du helt tæt på kunderne og vil i mange tilfælde blive en uundværlig del af deres interne juridiske afdeling.

Hvilke opgaver er der i Legal Services?

Hovedopgaverne vedrører kommercielle kontrakter i mange typer af brancher, selskabsret, finansieringsret, markedsføringsret, ansættelsesret, compliance såsom GDPR og anti-bribery, daglig juridisk rådgivning samt større projekter såsom M&A og IPO’er.

En af dine vigtigste opgaver bliver at skabe et dynamisk samspil mellem juridisk rådgivning og kundens øvrige forretning. Der vil være stor variation i opgaverne – både type-, kunde- og tidsmæssigt.

Fælles for opgaverne er, at du får bred indsigt i kundernes forretning og udvikling, og at du som 'trusted advisor' er med til at skabe værdi for kunden. Fra intention til handling.

Du bliver motiveret af at gøre andre til en succes

Hos Basico går vi på arbejde for at gøre andre til en succes. For at få succes i rollen skal du være fagligt ambitiøs.

Vi kigger efter dig, der:

  • Er uddannet cand.jur. eller cand.merc.jur.
  • Har 5+ års erfaring; både fra et advokathus og en større virksomhed
  • Har rådgivningserfaring inden for fx kontraktret, selskabsret, fast ejendom, GDPR el.lign.
  • Har et kommercielt mindset og kan se sig selv i en udadvendt konsulentrolle.
Lyder det som dig?
Så send os dit CV. En ansøgning er ikke nødvendig, men inkluder gerne et par linjer om din motivation for at søge stillingen.

Hvis du stadig mangler lidt overtalelse for at søge jobbet, synes vi, at du skal læse med nedenfor. Der præsenterer vi dig nemlig for en af dine (måske) nye kolleger.

Mød din nye kollega Michael Ro Mejer, Manager i Legal Services

“Vi bliver i høj grad inddraget i den interne strategi og er med til at forme vores egen rolle og vores egne mål. Det gør, at jeg ved præcis, hvor det forventes, at jeg er – og det giver mig tryghed og et ekstra drive.” 

Michael har været hos Basico siden 2016 og har baggrund fra BigLaw og som inhouse jurist.

Du kan nå langt i Basico: Mød Trine, Partner i Legal Services

”Tæt samarbejde på tværs af fagområder, afdelinger og hierarki er en vigtig del af vores DNA både ude hos vores kunder og internt. Her er man en del af holdet fra første dag, og den sparring man får fra både partnergruppen og øvrige kollegaer har løftet mig og naturligt drevet min faglige og personlige udvikling kontinuerligt”, fortæller Trine, der startede som Senior Consultant Legal Services og i løbet af få år blev udnævnt til Director og derefter til Partner.

Trine kom til Basico i 2015 med ni års erfaring som advokat hos Bech-Bruun.

Du bliver en del af et ambitiøst konsulenthus

Basico tilbyder en karriere i en ambitiøs konsulentvirksomhed, der har skabt værdi for nogle af Danmarks største virksomheder siden 2003.

Basico vækster og har de senere år oplevet en vedvarende stærk efterspørgsel. Vores mål er at levere mere end det, kunderne forventer. Vi lover Beyond Business Support – vi vil være tættere på og de mest kompetente på markedet.

Vi har en flad ledelsesstruktur, hvor du er tæt på beslutningsprocesserne – og vi er agile og har fokus på kontinuerligt at tilpasse os markedets behov. Vi er nærværende over for hinanden, og vi har en kultur, hvor vi prioriterer fordybelse, sparring og professionalisme højt.

Som konsulent i Basico er du på et ’career track’, som du fastlægger i samarbejde med din leder med udgangspunkt i dine erfaringer, kompetencer og ønsker.

Har du spørgsmål til stillingen? Du er velkommen til at ringe til Researcher Pernille Kristensen eller Partner Trine Damsgaard Vissing, 53 51 11 25, hvis der er noget, du gerne vil vide mere om.

Vil du vide mere?
cta
Vil du vide mere?
Pernille Kristensen, Researcher
Få vores faglige magasin Content

I Content finder du masser af inspiration til supportfunktionerne i form af faglige artikler og tankevækkende interviews.