Sammen finder vi dit nye job.

Er du på udkig efter nye karrieremuligheder? I Basico søger vi løbende dygtige kollegaer inden for bl.a. økonomi, jura, IT eller human ressources. Her på siden finder du en samlet oversigt over vores ledige stillinger.

Du kan også oprette dit CV i vores emnebank nederst på siden. Så vil du altid blive kontaktet, når der er åbne stillinger, der matcher din profil.

Basico job image

Senior Financial Planning Consultant

Har du erfaring med planlægning og forecasting fra en større finansfunktion, og vil du være med til at revolutionere budget- og planlægningsprocessen?

Basico job image
Basico job overview image

Junior Consultant til Finance IT Services

Er du en skarp og logisk tænkende studerende, der drømmer om et spændende studiejob, hvor du arbejder med digitalisering, tal og analyse? Så er det nu, du skal læse med!

ERP-consultant til Finance & IT Services

Drømmer du om at sætte strøm til fremtidens økonomifunktioner?  Brænder du for at arbejde i spændingsfeltet mellem Finance og IT? Og drømmer du om en karriere som konsulent, hvor du får lov at brillere både på projekterne og som rådgiver? Så har vi det helt rigtige job til dig.

Basico job image
Basico job overview image

Financial associate consultants

Drømmer du om et fleksibelt arbejdsliv med mulighed for samtidig at udfordre dig selv på spændende kundeopgaver?

Manager for finance transformation

Are you dreaming of an exciting career working in the fields of strategic change, finance transformation and implementation? Do you want to combine your strategic mindset with your practical experience from finance? In that case, we might have the right job for you!

Basico job image
Basico job overview image

Recruitment manager til ekstern rekruttering

Vil du bruge din forretningsforståelse og tæft for at matche mennesker og muligheder? Og har du erfaring med at agere sparringspartner for kunder og kandidater igennem rekrutteringsprocesser? Så håber vi, at du har lyst til at være vores nye kollega!

Senior Consultant til CFO Services

Er du 100-metermester i økonomi, og rimer dit næste job på konsulent? Hvis ja, så vil du passe som basilikum i tomatsovs i vores CFO Services-team. Vi søger nemlig financeprofiler, der brænder for at arbejde i danske finansfunktioner.

Basico job image
Basico job overview image

Research manager

Brænder du for at finde og tiltrække de bedste kandidater til leder- og specialiststillinger og samtidig samarbejde med nogle af Danmarks største virksomheder? Så har du nu muligheden for at blive en del af Human Capital Services hos Basico.

Senior Talent & Development Consultant

Banker dit hjerte for rekruttering, har du sans for at hjælpe nye kolleger godt ind i deres roller, og har du lyst til at arbejde med HR-udvikling såsom videreudvikling af vores værdiprogram og digital onboarding? Fremragende!

Basico job image
Gå ikke glip af nye jobopslag!

Opret dit CV i vores emnebank, så vil du altid blive kontaktet, når der er åbne stillinger, der matcher din profil.

Basico nyhedsbrev Få vores faglige magasin Content

I Content finder du masser af inspiration til supportfunktionerne i form af faglige artikler og tankevækkende interviews.