Sammen finder vi dit nye job.

Er du på udkig efter nye karrieremuligheder? I Basico søger vi løbende dygtige kollegaer inden for bl.a. økonomi, jura, IT eller human ressources. Her på siden finder du en samlet oversigt over vores ledige stillinger.

Du kan også oprette dit CV i vores emnebank. Så vil du altid blive kontaktet, når der er åbne stillinger, der matcher din profil.

Basico job image

Associate consultants

Drømmer du om et fleksibelt arbejdsliv med mulighed for at udfordre dig selv? Ved at indgå samarbejde med Basico kan du være selvstændig – uden at stå alene.

Basico job image
Basico job overview image

Senior Payroll Consultant

Kunne du tænke dig at blive en del af et erfarent team med passion for payroll og plads til ægte lønnørderi? Har du solid erfaring med lønadministration og optimering af lønfunktionen i bred forstand?

Projektleder til forandringsprojekter i finansfunktionen

Har du styr på din finansielle værktøjskasse, og bliver du motiveret af at drive forandringsprojekter i kundernes finansfunktion? Vi søger konsulenter til ’transformation services’.

Basico job image
Basico job overview image

Konsulenter til ESG-projekter i finansfunktionen

Har du styr på bæredygtighed og ESG-rapportering? Kan du drive forandringer i finansfunktionen fra design til implementering? Vi søger konsulenter til ESG Services!

Associate consultant til CFO Services

Er du selvstændig konsulent med passion for regnskab og payroll? Eller kunne du godt tænke dig at blive det? Vi leder nemlig efter dig, som er selvstændig eller overvejer at blive det, til at løse spændende opgaver inden for regnskabs- eller lønområdet ude hos vores kunder.

Basico job image
Basico job overview image

Senior Financial Planning Consultant

Har du erfaring med planlægning og forecasting fra en større finansfunktion, og vil du være med til at revolutionere budget- og planlægningsprocessen?

Konsulenter til Facility Management

Har du en god portion erfaring med facility management (FM) og økonomiske analyser, og er du motiveret af at skabe resultater gennem digitalisering?

Basico job image
Basico job overview image

Kom tæt på CFO’ens hverdag. Bliv konsulent i Basico.

Trænger din finansielle værktøjskasse til nyt liv? Drømmer du om en hverdag med kunder, kompleksitet og karriere i fokus? Så slut dig til vores CFO Services-team, og kickstart din udvikling!

Upload dit CV med få klik

Er du interesseret i en karriere hos os? Enten som fastansat konsulent eller selvstændig samarbejdspartner? Så upload dit CV i vores emnebank. Det tager få minutter, og vi kvitterer med et kald, hvis du har de kompetencer, vi lige står og mangler.

Basico job image
Basico job overview image

Consultant til Finance IT Services

Er du en skarp og struktureret, nyligt uddannet økonom, der er superstærk på IT, tal og analyse? Og drømmer du om en hverdag i et dynamisk konsulenthus, hvor du kan tage dit økonomitalent til nye højder? Så er det nu, du skal slå til, og tjekke jobbet som Consultant i Basicos serviceline Finance IT Services (FITS) ud.

Sæt strøm til din karriere

Vi søger en Senior Consultant til vores Finance IT Services-team, som har mod på at arbejde med digitalisering i økonomifunktionen. En som ved, at succesen af et ERP-, BI- eller automatiseringsprojekt afhænger af samarbejdet mellem IT og økonomi. Og ikke mindst – kan anskue et digitaliseringsprojekt fra både finansfunktionens og IT-folkenes stol.

Basico job image
Basico job overview image

Senior Consultant til Process Automation & Integration

Motiveres du af at bruge din viden om forretnings- og finansprocesser til at digitalisere og automatisere økonomifunktioner? Har du lyst til at bygge integrationer mellem systemer i nogle af Danmarks mest spændende virksomheder, hvor du kan udleve din passion for at arbejde med den brede suite af Microsofts produkter og med udvikling af skræddersyede løsninger? Så har vi det helt rigtige job til dig.

Junior Consultant til Finance IT Services (student assistant)

Sidder du som studentermedhjælper i en finansfunktion og udarbejder økonomiske analyser og dataanalyser i Excel og Power BI? Så er det dig, vi søger!

Basico job image
Gå ikke glip af nye jobopslag!

Opret dit CV i vores emnebank, så vil du altid blive kontaktet, når der er åbne stillinger, der matcher din profil.

Basico nyhedsbrev Få vores faglige magasin Content

I Content finder du masser af inspiration til supportfunktionerne i form af faglige artikler og tankevækkende interviews.