Sammen finder vi dit nye job.

Er du på udkig efter nye karrieremuligheder? I Basico søger vi løbende dygtige kollegaer inden for bl.a. økonomi, jura, IT eller human ressources. Her på siden finder du en samlet oversigt over vores ledige stillinger.

Du kan også oprette dit CV i vores emnebank nederst på siden. Så vil du altid blive kontaktet, når der er åbne stillinger, der matcher din profil.

Basico job image

Financial associate consultants – en mulighed for et fleksibelt arbejdsliv og spændende opgaver

Drømmer du om et fleksibelt arbejdsliv med mulighed for samtidig at udfordre dig selv på spændende kundeopgaver?

Basico job image
Basico job overview image

Gro din karriere som konsulent hos Basico

Vil du løse komplekse udfordringer for nogle af Danmarks største virksomheder – og for nogle, der er lidt mindre? Så få en karriere hos os, og lad dig udfordre. Vi lover dig, at det ikke bliver kedeligt!

Research manager

Brænder du for at finde og tiltrække de bedste kandidater til leder- og specialiststillinger og samtidig samarbejde med nogle af Danmarks største virksomheder? Så har du nu muligheden for at blive en del af Human Capital Services hos Basico.

Basico job image
Basico job overview image

Sales Supporter til Marketing

Går du i folk med træsko på, og kan du hjælpe andre med at gøre det samme? Hvis ja, så har vi en rolle for dig! Vi søger nemlig en sales supporter, der finder energi i en god mødemaraton, løser koordineringsopgaver med en balletdansers lethed og har lyst til at være anker i Basicos salgs- og relationsarbejde.

Udviklingsorienteret HR Director

Har du en stærk HR business partner-baggrund og et strategisk mindset? Og ønsker du den brede ledelsesrolle, hvor du både understøtter driften og væksten i en konsulentvirksomhed og samtidig står i spidsen for den videre HR-udviklingsrejse?

Basico job image
Basico job overview image

Talent & Business Consultant

Er du nyuddannet, og drømmer du om en spændende karriere inden for rekruttering, hvor du arbejder tæt sammen med forretningen?

Junior Consultant til Finance IT (Student Assistant)

Er du en skarp og logisk tænkende studerende, der drømmer om et spændende studiejob, hvor du arbejder med digitalisering, tal og analyse? Og drømmer du om en spændende hverdag i et konsulenthus i vækst, hvor du kommer til at sætte turbo på din faglige og personlige udvikling?

Basico job image
Basico job overview image

Økonomielev

Er du på udkig efter en sjov og lærerig elevplads, hvor du får opbygget en solid værktøjskasse inden for regnskab, økonomi og bogholderi? Så er det nu, at du skal lukke alle andre faner i din browser og læse videre!

Senior consultant i Finance IT Services

Brænder du for at arbejde i spændingsfeltet mellem Finance og IT? Og drømmer du om en karriere som konsulent, hvor du får lov at brillere både på projekterne og som rådgiver?

Basico job image
Basico job overview image

Consultant til facility management

Drømmer du om en spændende hverdag, hvor du kommer til at arbejde med komplekse opgaver inden for facility management? Får du et kick ud af at arbejde med procesoptimering og skabe reel værdi hos kunden?

Basico Graduate

Batman har Robin. CFO’en får dig. Bliv Basico Graduate Vil du være CFO’ens højre hånd? Hvis ja, så er Basico stedet for dig! Vi søger nemlig nyuddannede, talstærke og analytiske graduates til CFO Services, der brænder for at arbejde i danske finansfunktioner.

Basico job image
Basico job overview image

Junior Office Coordinator

Er du vild med to-do-lister, finder fornøjelse i at sætte flueben og tror på, at et smil er roden til god service?

Graduate til Finance & IT Services

Er du en skarp og logisk tænkende, nyligt eller snart uddannet kandidat, der er superstærk på digitalisering, tal og analyse? Og drømmer du om en spændende hverdag i et konsulenthus i vækst, hvor du kommer til at sætte turbo på din faglige og personlige udvikling?

Basico job image
Basico job overview image

Manager in CFO Services

A Career in Consulting – Manager at Basico Do you dream of an exciting career where you work in the field of strategic change, finance transformations and implementation? Do you want to combine your strategic mindset with your practical experience in finance?

Gå ikke glip af nye jobopslag!

Opret dit CV i vores emnebank, så vil du altid blive kontaktet, når der er åbne stillinger, der matcher din profil.

Basico nyhedsbrev Få vores faglige magasin Content

I Content finder du masser af inspiration til supportfunktionerne i form af faglige artikler og tankevækkende interviews.