Sammen finder vi dit nye job.

Er du på udkig efter nye karrieremuligheder? I Basico søger vi løbende dygtige kollegaer inden for bl.a. økonomi, jura, IT eller human ressources. Her på siden finder du en samlet oversigt over vores ledige stillinger.

Du kan også oprette dit CV i vores emnebank. Så vil du altid blive kontaktet, når der er åbne stillinger, der matcher din profil.

Basico job image

Associate consultants

Drømmer du om et fleksibelt arbejdsliv med mulighed for at udfordre dig selv? Ved at indgå samarbejde med Basico kan du være selvstændig – uden at stå alene.

Basico job image
Basico job overview image

Associate consultant til CFO Services

Er du selvstændig konsulent med passion for regnskab og payroll? Eller kunne du godt tænke dig at blive det? Vi leder nemlig efter dig, som er selvstændig eller overvejer at blive det, til at løse spændende opgaver inden for regnskabs- eller lønområdet ude hos vores kunder.

Associate consultant: ESG

Er du selvstændig konsulent og brænder dit hjerte for ESG, eller kunne du godt tænke dig at blive det? Så er det nu, du skal slå til.

Basico job image
Basico job overview image

Associate consultant: Controlling

Er du selvstændig konsulent med flair for financial controlling, eller kunne du godt tænke dig at blive det? Så er det nu, du skal slå til.

Beyond Legal – kan du omsætte problemer til løsninger?

Drømmer du om at bruge din juridiske faglighed i forskellige brancher som en del af kundens juridiske maskinrum? Vil du arbejde med komplekse udfordringer i både fugle- og frøperspektiv detaljeorientering og holistisk overblik går hånd-i-hånd?

Basico job image
Basico job overview image

Upload dit CV med få klik

Er du interesseret i en karriere hos os? Enten som fastansat konsulent eller selvstændig samarbejdspartner? Så upload dit CV i vores emnebank. Det tager få minutter, og vi kvitterer med et kald, hvis du har de kompetencer, vi lige står og mangler.

Associate consultant: Transformation

Er du selvstændig konsulent og brænder du for at skabe forandringer i finansfunktionen, eller kunne du godt tænke dig at blive det? Så er det nu, du skal slå til.

Basico job image
Basico job overview image

Vær med til at udvikle ESG-området i finansfunktionen

ESG er blevet en prioritet for CFO’en – er det også det for dig? Og har du lyst til at arbejde i et konsulenthus, hvor du skal rådgive større danske og internationale virksomheder inden for ESG? Så læs endelig videre, og send os dit CV.

Konsulenter til strategiimplementering i finansfunktionen

Har du styr på din finansielle værktøjskasse, og bliver du motiveret af at drive forandringsprojekter i kundernes finansfunktion? Vi søger konsulenter til ’transformation services’.

Basico job image
Basico job overview image

Konsulenter til CFO Services med erfaring fra revision eller finans

Drømmer du om en hverdag med kunder, kompleksitet og karriere i fokus? Trænger din finansielle værktøjskasse til nyt liv? Så slut dig til vores CFO Services-team, og kickstart din udvikling!

Sæt strøm til din karriere

Vi søger en Senior Consultant til vores Finance IT Services-team, som har mod på at arbejde med digitalisering i økonomifunktionen. En som ved, at succesen af et ERP-, BI- eller automatiseringsprojekt afhænger af samarbejdet mellem IT og økonomi. Og ikke mindst – kan anskue et digitaliseringsprojekt fra både finansfunktionens og IT-folkenes stol.

Basico job image
Basico job overview image

Senior Payroll Consultant

Kunne du tænke dig at blive en del af et erfarent team med passion for payroll og plads til ægte lønnørderi? Har du solid erfaring med lønadministration og optimering af lønfunktionen i bred forstand?

Associate consultant: hands on regnskab

Er du selvstændig konsulent og 100 meter mester i regnskab og bogholderi, eller kunne du godt tænke dig at blive det? Så er det nu, du skal slå til.

Basico job image
Basico job overview image

Associate consultant: Payroll

Er du selvstændig konsulent med passion for payroll, eller kunne du godt tænke dig at blive det? Så er det nu, du skal slå til.

Gå ikke glip af nye jobopslag!

Opret dit CV i vores emnebank, så vil du altid blive kontaktet, når der er åbne stillinger, der matcher din profil.

Basico nyhedsbrev Få vores faglige magasin Content

I Content finder du masser af inspiration til supportfunktionerne i form af faglige artikler og tankevækkende interviews.