Sammen finder vi dit nye job.

Er du på udkig efter nye karrieremuligheder? I Basico søger vi løbende dygtige kollegaer inden for bl.a. økonomi, jura, IT eller human ressources. Her på siden finder du en samlet oversigt over vores ledige stillinger.

Du kan også oprette dit CV i vores emnebank nederst på siden. Så vil du altid blive kontaktet, når der er åbne stillinger, der matcher din profil.

Basico job image

Junior Consultant til Finance IT Services

Sidder du som studentermedhjælper i en finansfunktion og udarbejder økonomiske analyser og dataanalyser i Excel og Power BI? Så er det dig, vi søger!

Basico job image
Basico job overview image

Upload dit CV med få klik

Er du interesseret i en karriere hos os? Enten som fastansat konsulent eller selvstændig samarbejdspartner? Så upload dit CV i vores emnebank. Det tager få minutter, og vi kvitterer med et kald, hvis du har de kompetencer, vi lige står og mangler.

Vil du være CFO’ens højre hånd?

Så bliv Graduate i vores CFO Services-team. Lige nu søger vi nyuddannede, talstærke og analytiske konsulenter, der vil have økonomi og rådgivning som fokus i deres karriere.

Basico job image
Basico job overview image

Konsulenter til Facility Management

Har du en god portion erfaring med facility management (FM) og økonomiske analyser, og er du motiveret af at skabe resultater gennem digitalisering?

Sæt strøm til din karriere

Vi søger en Senior Consultant til vores Finance IT Services-team, som har mod på at arbejde med digitalisering i økonomifunktionen. En som ved, at succesen af et ERP-, BI- eller automatiseringsprojekt afhænger af samarbejdet mellem IT og økonomi. Og ikke mindst – kan anskue et digitaliseringsprojekt fra både finansfunktionens og IT-folkenes stol.

Basico job image
Basico job overview image

Senior Financial Planning Consultant

Har du erfaring med planlægning og forecasting fra en større finansfunktion, og vil du være med til at revolutionere budget- og planlægningsprocessen?

Senior Payroll Consultant

Kunne du tænke dig at blive en del af et erfarent team med passion for payroll og plads til ægte lønnørderi? Har du solid erfaring med lønadministration og optimering af lønfunktionen i bred forstand?

Basico job image
Basico job overview image

Beyond Legal

Drømmer du om at bruge din juridiske faglighed i forskellige brancher og arbejde med nye, komplekse udfordringer? Og vil du bruge din juridiske værktøjskasse på en ny måde, komme med ud til kunder og bidrage med juridisk rådgivning, der skaber konkrete, håndterbare løsninger?

Financial associate consultants

Drømmer du om et fleksibelt arbejdsliv med mulighed for samtidig at udfordre dig selv på spændende kundeopgaver?

Basico job image
Basico job overview image

Senior Consultant til Process Automation & Integration

Motiveres du af at bruge din viden om forretnings- og finansprocesser til at digitalisere og automatisere økonomifunktioner? Har du lyst til at bygge integrationer mellem systemer i nogle af Danmarks mest spændende virksomheder, hvor du kan udleve din passion for at arbejde med den brede suite af Microsofts produkter og med udvikling af skræddersyede løsninger? Så har vi det helt rigtige job til dig.

Ambitiøse konsulenter til Finance Transformation Services

Er du interesseret i at transformere finansfunktionen i større danske og internationale virksomheder? Og vil du være med til at implementere de nye processer, strategier og systemer, der skaber resultater?

Basico job image
Basico job overview image

Vi søger talstærke talenter. Er du et af dem?

Drømmer du om en karriere i et konsulenthus, hvor din økonomiske faglighed kommer i spil? Og vil du bruge din finansielle værktøjskasse til at optimere virksomheders finansfunktioner? Netop nu søger vi konsulenter til vores CFO Services-team, der har interesse i at løse komplekse opgaver i det finansielle maskinrum.

Gå ikke glip af nye jobopslag!

Opret dit CV i vores emnebank, så vil du altid blive kontaktet, når der er åbne stillinger, der matcher din profil.

Basico nyhedsbrev Få vores faglige magasin Content

I Content finder du masser af inspiration til supportfunktionerne i form af faglige artikler og tankevækkende interviews.