Sammen finder vi dit nye job.

Er du på udkig efter nye karrieremuligheder? I Basico søger vi løbende dygtige kollegaer inden for bl.a. økonomi, jura, IT eller human ressources. Her på siden finder du en samlet oversigt over vores ledige stillinger.

Du kan også oprette dit CV i vores emnebank nederst på siden. Så vil du altid blive kontaktet, når der er åbne stillinger, der matcher din profil.

Basico job image

Consultant i Finance & IT Services

Er du en skarp og logisk tænkende, nyligt eller snart uddannet kandidat, der er superstærk på digitalisering, tal og analyse? Og drømmer du om en spændende hverdag i et konsulenthus i vækst, hvor du kommer til at sætte turbo på din faglige og personlige udvikling?

Basico job image
Basico job overview image

Kick-start din karriere i CFO Services

Er du nyligt uddannet og superstærk på tal, regnskab og analyse? Og drømmer du om en spændende hverdag, hvor du løser komplekse udfordringer for nogle af Danmarks største virksomheder – og for nogle, der er lidt mindre? Så få en karriere hos os, og lad dig udfordre.

Udviklingsorienteret HR Director

Har du en stærk HR business partner-baggrund og et strategisk mindset? Og ønsker du den brede ledelsesrolle, hvor du både understøtter driften og væksten i en konsulentvirksomhed og samtidig står i spidsen for den videre HR-udviklingsrejse?

Basico job image
Basico job overview image

Bliv senior consultant i CFO Services

Vil du løse komplekse udfordringer for nogle af Danmarks største virksomheder – og for nogle, der er lidt mindre? Så få en karriere hos os, og lad dig udfordre. Vi lover dig, at det ikke bliver kedeligt!

Junior Consultant til Finance IT (Student Assistant)

Er du en skarp og logisk tænkende studerende, der drømmer om et spændende studiejob, hvor du arbejder med digitalisering, tal og analyse? Og drømmer du om en spændende hverdag i et konsulenthus i vækst, hvor du kommer til at sætte turbo på din faglige og personlige udvikling?

Basico job image
Basico job overview image

Financial associate consultants – en mulighed for et fleksibelt arbejdsliv og spændende opgaver

Drømmer du om et fleksibelt arbejdsliv med mulighed for samtidig at udfordre dig selv på spændende kundeopgaver?

Talent & Business Manager

Er du som en fisk i vandet i rollen som business partner? Og har du erfaring med rekruttering af professionelle og erfarne talenter inden for Finance, IT, Legal, FM og/eller HCS?

Basico job image
Basico job overview image

Consultant til facility management

Drømmer du om en spændende hverdag, hvor du kommer til at arbejde med komplekse opgaver inden for facility management? Får du et kick ud af at arbejde med procesoptimering og skabe reel værdi hos kunden?

Manager in CFO Services

A Career in Consulting – Manager at Basico Do you dream of an exciting career where you work in the field of strategic change, finance transformations and implementation? Do you want to combine your strategic mindset with your practical experience in finance?

Basico job image
Basico job overview image

Senior consultant i Finance IT Services

Brænder du for at arbejde i spændingsfeltet mellem Finance og IT? Og drømmer du om en karriere som konsulent, hvor du får lov at brillere både på projekterne og som rådgiver?

Gå ikke glip af nye jobopslag!

Opret dit CV i vores emnebank, så vil du altid blive kontaktet, når der er åbne stillinger, der matcher din profil.

Basico nyhedsbrev Få vores faglige magasin Content

I Content finder du masser af inspiration til supportfunktionerne i form af faglige artikler og tankevækkende interviews.