Sammen finder vi dit nye job.

Er du på udkig efter nye karrieremuligheder? I Basico søger vi løbende dygtige kollegaer inden for bl.a. økonomi, jura, IT eller human ressources. Her på siden finder du en samlet oversigt over vores ledige stillinger.

Du kan også oprette dit CV i vores emnebank nederst på siden. Så vil du altid blive kontaktet, når der er åbne stillinger, der matcher din profil.

Basico job image

Researcher

Drømmer du om en spændende hverdag som researcher i en dynamisk konsulentvirksomhed? Er du en skarp og udadvendt, nyuddannet kandidat med drive og et veludviklet rekrutterings-gen?

Basico job image
Basico job overview image

Bliv senior consultant i CFO Services

Vil du løse komplekse udfordringer for nogle af Danmarks største virksomheder – og for nogle, der er lidt mindre? Så har vi et forslag: Bliv en del af en af Danmarks førende konsulentvirksomheder inden for CFO Services.

Financial associate consultants – en mulighed for et fleksibelt arbejdsliv og spændende opgaver

Drømmer du om et fleksibelt arbejdsliv med mulighed for samtidig at udfordre dig selv på spændende kundeopgaver?

Basico job image
Basico job overview image

Finance Assistant

Er du en ørn til at arbejde med tal, og vil du med på vores digitaliseringsrejse? Trives du med at hjælpe andre, og har du sans for detaljen? Så er du måske vores nye Finance Assistant. Hos os får du en spændende hverdag i en konsulentvirksomhed i stor vækst med et væld af gode kolleger!

Manager

Put your talents to use in one of Denmark’s leading consulting firms within CFO Services. We are currently looking for consultancy talents for our advisory team with a strong financial and transformational acumen – and we promise that it won’t be boring!

Basico job image
Basico job overview image

Vil du være med til at revolutionere budget- og planlægnings-processen?

Basico Finance IT Services er midt i en spændende udvikling inden for intelligent planlægning, forecasting, rapportering og visualisering, og vi søger skarpe konsulenter, som er drevet af ønsket om at digitalisere og sætte strøm til kritiske finansprocesser.

Gå ikke glip af nye jobopslag!

Opret dit CV i vores emnebank, så vil du altid blive kontaktet, når der er åbne stillinger, der matcher din profil.

Få vores faglige magasin Content

I Content finder du masser af inspiration til supportfunktionerne i form af faglige artikler og tankevækkende interviews.