Sammen finder vi dit nye job.

Er du på udkig efter nye karrieremuligheder? I Basico søger vil løbende dygtige profiler inden for bl.a. økonomi, Legal Services eller Finance IT – både til os selv og vores kunder, der tæller nogle af Danmarks største virksomheder. Her på siden finder du en samlet oversigt over alle vores ledige stillinger. 

Du er også velkommen til at lægge dit CV op i vores emnebank.

Basico job image

Analytisk junior consultant (student assistant)

Er du en skarp og logisk tænkende, snart nyuddannet økonom, der er super stærk på tal og analyse? Og drømmer du om en spændende hverdag i et dynamisk konsulenthus, hvor du kommer til at sætte turbo på din faglige og personlige udvikling?

Basico job image
Basico job overview image

Vil du være med til at revolutionere budget- og planlægnings- processen?

Basico Finance IT Services er midt i en spændende udvikling inden for BI, intelligent planlægning, forecasting og rapportering, og vi søger skarpe konsulenter, som er drevet af ønsket om at digitalisere og sætte strøm til kritiske finansprocesser.

Manager

Put your talents to use in one of Denmark’s leading consulting firms within CFO Services. We are currently looking for consultancy talents for our advisory team with a strong financial and transformational acumen – and we promise that it won’t be boring!

Basico job image
Basico job overview image

Bliv senior consultant i CFO Services

Vil du løse komplekse udfordringer for nogle af Danmarks største virksomheder – og for nogle, der er lidt mindre? Så har vi et forslag: Bliv en del af en af Danmarks førende konsulentvirksomheder inden for CFO Services.

Head of group business finance

On behalf of H+H International A/S, Basico is looking for a Head of Group Business Finance with solid business acumen as well as strong financial and analytical skills to transform the finance function into an effective business partner organization.

Basico job image
Basico job overview image

Financial associate consultants – en mulighed for et fleksibelt arbejdsliv og spændende opgaver

Drømmer du om et fleksibelt arbejdsliv med mulighed for samtidig at udfordre dig selv på spændende kundeopgaver?

Join Circle K as pricing execution manager

Are you passionate about financial business partnering and strategic changes and do you want to join a global company and be part of a team where data-driven analyses and business development are key factors on the daily agenda?

Basico job image
Basico job overview image

Head of Finance

Do you want to be part of an international and fast-growing company, leading a dedicated and ambitious finance function?

Analytisk senior consultant

Er du superstærk på tal og analyse? Og drømmer du om en spændende hverdag i et dynamisk konsulenthus, hvor du kommer til at arbejde med komplekse opgaver? Så er det nu, du skal skynde dig at søge jobbet hos os!

Basico job image
Basico job overview image

Junior consultant til CFO Services (student assistant)

Er du skarp på tal og regnskab og drømmer du om en spændende og udfordrende hverdag i en dynamisk konsulentvirksomhed? Så er det nu, du skal gribe muligheden for at blive en del af en af Danmarks førende konsulentvirksomheder inden for CFO Services!

Gå ikke glip af nye jobopslag!

Opret dit CV i vores emnebank, så vil du altid blive kontaktet, når der er åbne stillinger, der matcher din profil.

Få vores faglige magasin Content

I Content finder du masser af inspiration til supportfunktionerne i form af faglige artikler og tankevækkende interviews.