Sammen finder vi dit nye job.

Er du på udkig efter nye karrieremuligheder? I Basico søger vil løbende dygtige profiler inden for bl.a. økonomi, Legal Services eller Finance IT – både til os selv og vores kunder, der tæller nogle af Danmarks største virksomheder. Her på siden finder du en samlet oversigt over alle vores ledige stillinger. 

Du er også velkommen til at lægge dit CV op i vores emnebank.

Analytisk junior consultant (student assistant)

Er du en skarp og logisk tænkende, snart nyuddannet økonom, der er super stærk på tal og analyse? Og drømmer du om en spændende hverdag i et dynamisk konsulenthus, hvor du kommer til at sætte turbo på din faglige og personlige udvikling?

Legal corporate counsel

Would you like to join a global organisation characterised by enthusiasm for the business, which has created a retail phenomenon that is recognisable throughout most of the world?

Vil du være med til at revolutionere budget- og planlægnings- processen?

Basico Finance IT Services er midt i en spændende udvikling inden for BI, intelligent planlægning, forecasting og rapportering, og vi søger skarpe konsulenter, som er drevet af ønsket om at digitalisere og sætte strøm til kritiske finansprocesser.

Manager

Put your talents to use in one of Denmark’s leading consulting firms within CFO Services. We are currently looking for consultancy talents for our advisory team with a strong financial and transformational acumen – and we promise that it won’t be boring!

Bliv senior consultant i CFO Services

Vil du løse komplekse udfordringer for nogle af Danmarks største virksomheder – og for nogle, der er lidt mindre? Så har vi et forslag: Bliv en del af en af Danmarks førende konsulentvirksomheder inden for CFO Services.

Head of group business finance

On behalf of H+H International A/S, Basico is looking for a Head of Group Business Finance with solid business acumen as well as strong financial and analytical skills to transform the finance function into an effective business partner organization.

Corporate legal counsels til ambitiøst konsulenthus

Basico Legal Services fortsætter med at vokse og vi leder derfor efter corporate legal counsels til de stigende mængder af konsulentopgaver hos vores kunder.

Junior controller til konsulentvirksomhed (student assistant)

Bliv en del af det interne Finance-team, lær Finance basics, vær med i månedsafslutningen, og få fingrene i vores ’Robotics’-løsning. Vi glæder os til at høre fra dig!

Finance business partner, ejendomsudvikling & transaktioner

Er du revisor eller har revisorbaggrund, har du interesse for ejendomme, og vil du være en del af en virksomhed i kraftig vækst? Så er denne nyoprettede stilling med direkte reference til CFO Jan Aarestrup måske din næste spændende karrieremæssige udfordring.

Financial associate consultants – en mulighed for et fleksibelt arbejdsliv og spændende opgaver

Drømmer du om et fleksibelt arbejdsliv med mulighed for samtidig at udfordre dig selv på spændende kundeopgaver?

Join Circle K as pricing execution manager

Are you passionate about financial business partnering and strategic changes and do you want to join a global company and be part of a team where data-driven analyses and business development are key factors on the daily agenda?

Head of Finance

Do you want to be part of an international and fast-growing company, leading a dedicated and ambitious finance function?

Content creator med flair for faglig formidling

Kender du det her? Det kribler i fingrene, og før du ved af det, danser fingrene hen over tastaturet, mens det ene ord tager det andet, og du bliver helt høj på lækkert flow og fede formuleringer? Er du samtidig sådan én, der ikke er bange for en udfordring?

Finance manager til moderne shippingvirksomhed

På vegne af vores kunde søger vi en proaktiv og fagligt stærk Finance Manager til Stena Rederi A/S beliggende i Hellerup. Stena Rederi er del af Stena AB, som er en global virksomhed og har sit hovedkontor i Sverige.

Business controller til børsnoteret virksomhed i vækst

Brænder du for at være sparringspartner for ledelsen, og har du lyst til at blive en del af en spændende børsnoteret virksomhed, som er udnævnt til Gazelle-virksomhed 2020, og som bl.a. gennem nylige opkøb har oplevet massiv vækst?

Gå ikke glip af nye jobopslag!

Opret dit CV i vores emnebank, så vil du altid blive kontaktet, når der er åbne stillinger, der matcher din profil.

Få vores faglige magasin Content

I Content finder du masser af inspiration til supportfunktionerne i form af faglige artikler og tankevækkende interviews.