Consultant i Basico

Consultant i Basico

Vi ansætter ambitiøse consultants på alle niveauer - lige fra den yngre consultant med få års erhvervserfaring til den meget erfarne consultant med bred og omfattende erfaring.

Er du nysgerrig? Så er du velkommen til at kontakte Staffing & Recruitment på job@basico.dk / 702 703 71 for mere information, eller uploade dit CV i vores emnebank.   

ROLLEN SOM CONSULTANT

Som consultant arbejder du på projekt- eller interimsopgaver ude hos vores kunder, hvor der er behov for dine specifikke kompetencer inden for en af vores servicelines: CFO Services, Legal Services, Facility Management Services, Finance IT Services og GRC Services. Opgaverne har typisk en varighed af 3-9 måneder, hvor du arbejder fuldtid eller deltid.

Du får en varieret dagligdag, og vores stærke markedsposition og attraktive kundeliste giver dig mulighed for at arbejde med spændende opgaver i forskellige brancher og virksomheder. Du kommer tæt på kunderne og indgår i deres interne organisation.

Vores strategiske fokus er Top 1000-virksomheder i Danmark.DET BEDSTE TIDSPUNKT

AT AUTOMATISERE
FINANCE VAR FOR
TRE ÅR SIDEN. DET
NÆSTBEDSTE ER NU.

 

DU BLIVER EN DEL AF ET AMBITIØST KONSULENTHUS

Du bliver en del af en seriøs og anerkendt konsulentvirksomhed, som har en førende ekspertise inden for økonomi- og juraområdet.

Vi leverer Beyond Business Support – vores kunders udfordring er vores udfordring - og sammen hjælper vi kunderne med at få succes.

Vi har en flad ledelsesstruktur, og vi arbejder performanceorienteret. Samtidig har vi en kultur, hvor fordybelse, sparring og samarbejde prioriteres højt. Vi tror på, at vi ved at udfordre hinanden og vores kunder skaber den bedste udvikling og de bedste løsninger. Hos os har du mulighed for at skabe en spændende karriere. Læringskurven er stejl, og din faglige værktøjskasse bliver hurtigt udvidet via interessante kundeopgaver og sparring fra kolleger.

Ønsker du en karriere som consultant, og motiveres du af at være med helt fremme? Så er en konsulentstilling hos Basico noget for dig. Vi ansætter consultant på forskellige niveauer. De forskellige roller hos os kræver alle faglighed, ansvarlighed og engagement, men der er forskellige forventninger til faglige og personlige kompetenceniveauer, alt efter hvilket erfaringsniveau du befinder dig på.

Ledige stillinger i Basico

Ledige stillinger i Basico

Her finder du vores ledige stillinger. Du er også meget velkommen til at kontakte os på tlf. 702 703 71 for mere information, eller lægge dit CV i vores Emnebank.

Associate i Basico

Associate i Basico

Vi tilbyder en mulighed for at blive tilknyttet Basico som Associate Consultant, hvor du indgår som selvstændig konsulent og har en samarbejdsaftale med os.

ET AMBITIØST KONSULENTHUS

ET AMBITIØST KONSULENTHUS

Vi har fokus på at gøre supportfunktionerne til en succes. Vi går skridtet videre end blot leverancen af supportaktiviteter – vi hjælper og inspirerer til forandring og udvikling.

Kontorrobotter er fremtiden

Vil du se, hvordan kontorrobotter i fremtiden vil revolutionere supportfunktionerne? Tilmeld dig Basicos nyhedsmail og få 5 videoeksempler på, hvorfor robotter er fremtiden, og hvordan de kan gøre dig mere effektiv og understøtte dig i dit arbejde.

Tilmeld dig her