Artikelserier!

Her finder du vores artikelserier, der kort fortalt er faglige oaser, skabt til at fornøje din indre nørd og sende inspiration direkte til din indbakke om et tema, der interesserer netop dig.

Basico services

Skal Legal være kommerciel medspiller?

Så skriv dig op til vores artikelserie, der giver dig en håndfuld konkrete forslag til, hvordan din legal-funktion positionerer sig som kommerciel medspiller. Så din legal-funktion bliver mere end blot en supportfunktion.

Basico service image
Basico service image

Financial forecasting – How to get it right

Almost every business struggles with financial forecasting, but help is on the way. We have written a series of articles which introduce the aspects you must take into consideration to get it right.

Fundamentet for et vellykket ERP-projekt

De dygtigste projektledere og det bedste system er til ingen nytte, hvis din virksomheds data, processer og integrationer ikke er på plads. Derfor sætter vi i vores artikelserie fokus på begge grundsten i dit ERP-projekt: projektorganisationen og det fundament, som skal spille dit ERP-system godt.

Basico service image
Basico service image

Effektiv ESG-rapportering: Alt du skal vide

Er du allerede i fuld gang med at forberede dig på de nye lovkrav inden for ESG-rapportering? Så har du måske også opdaget, at ESG-området godt kan være komplekst. I denne mailserie giver vi dig en 360 graders indkøring i den effektive ESG-rapportering gennem bl.a. nye retningslinjer, designprincipper, forankring, ansvar, software og praktiske råd.

Har du net working capital på din agenda?

Få indsigt i, hvordan du kan frigøre det store likviditetspotentiale, der ligger gemt i din virksomheds net working capital (NWC). Tilmeld dig vores artikelserie for at blive klædt på til at navigere i den nye økonomiske virkelighed.

Basico service image
Basico service image

'Process management'? Fordi ...

… der ikke er nogen gode grunde til at lade være. Tværtimod. Skriv dig op til vores artikelserie, der giver dig alle argumenterne for, hvorfor du skal i gang med 'process management'.

Reducer dine IT-omkostninger

Poster du ligesom andre store virksomheder hundredvis af millioner i IT? Og oplever du, at det er vanskeligt at få overblik over, hvad der driver omkostningerne? Så skriv dig op til vores artikelserie, hvor vi deler inspiration til, hvordan du kan få overblik over og reducere din virksomheds IT-omkostninger.

Basico service image
Lad os tales ved.
Vi sidder klar ved telefonen.
Kontakt os Basico arrow
Basico nyhedsbrev Få vores faglige magasin Content

I Content finder du masser af inspiration til supportfunktionerne i form af faglige artikler og tankevækkende interviews.