Artikelserier!

Her finder du vores artikelserier, der kort fortalt er faglige oaser, skabt til at fornøje din indre nørd og sende inspiration direkte til din indbakke om et tema, der interesserer netop dig.

Basico services

Skal Legal være kommerciel medspiller?

Så skriv dig op til vores artikelserie, der giver dig en håndfuld konkrete forslag til, hvordan din legal-funktion positionerer sig som kommerciel medspiller. Så din legal-funktion bliver mere end blot en supportfunktion.

Basico service image
Basico service image

'Process management'? Fordi ...

… der ikke er nogen gode grunde til at lade være. Tværtimod. Skriv dig op til vores artikelserie, der giver dig alle argumenterne for, hvorfor du skal i gang med 'process management'.

Reducer dine IT-omkostninger

Poster du ligesom andre store virksomheder hundredvis af millioner i IT? Og oplever du, at det er vanskeligt at få overblik over, hvad der driver omkostningerne? Så skriv dig op til vores artikelserie, hvor vi deler inspiration til, hvordan du kan få overblik over og reducere din virksomheds IT-omkostninger.

Basico service image
Lad os tales ved.
Vi sidder klar ved telefonen.
Kontakt os Basico arrow
Få vores faglige magasin Content

I Content finder du masser af inspiration til supportfunktionerne i form af faglige artikler og tankevækkende interviews.