Reducer IT-omkostningerne med
IT cost management

 

Store danske virksomheder bruger hundredvis af millioner på IT, og det er vanskeligt at få overblik over, hvad der driver omkostningerne – og hvordan de kan bringes ned. Derfor sætter vi fokus på IT cost management i en artikelserie, hvor vi deler idéer og inspiration til, hvordan du kan få overblik over og reducere din virksomheds IT-omkostninger.

 

Skriv dig op her på siden, og modtag artiklerne direkte i din indbakke. 

 

 

I de seneste år er IT-omkostningerne steget med raketfart – og samtidig er IT-omkostningerne ofte uigennemskuelige.  

Spørgsmålene er mange, og svarene er ofte få. Det forsøger vi at gøre noget ved med vores artikelserie om IT cost management, hvor vi bl.a. ser nærmere på:  

  • Hvordan du får skabt overblik og transparens ift. dine IT-omkostninger.
  • Hvordan du får placeret ansvaret for dine IT-omkostninger de rigtige steder.
  • Hvordan du kan spare i cloud.
  • Hvordan du kan optimere dine IT-omkostninger gennem samarbejde på tværs i virksomheden.
  • Og meget mere … 

 
’Grønthøstermetoden’ kan have uheldige konsekvenser ift. din virksomheds performance. Det gælder ikke mindst, hvis du anvender ’grønthøstermetoden’ på din virksomheds IT-omkostninger.

Udgangspunktet for vores tilgang til IT cost management er derfor optimering gennem løbende kontrol og styring af din virksomheds IT-omkostninger via samarbejde på tværs i virksomheden ud fra en FinOps-tilgang.  

Skriv dig op her på siden – og få kontrol med dine IT-udgifter.  

 


Samtykke & Privacy Policy

Samtykke: Ved tilmelding til Basicos nyhedsmail accepterer du markedsføring på mail, ligesom din mail kan blive brugt til markedsføring på sociale medier. Du kan altid trække dit samtykke tilbage ved at afmelde dig igen. 
Når du tilmelder dig Basicos nyhedsmail indsamler Basico oplysninger om dig. I vores Privacy Policy kan du læse om de informationer, der indsamles, herunder hvordan oplysningerne behandles, hvad de bruges til, hvem der har adgang til oplysningerne, og hvem du kan kontakte, hvis du har spørgsmål eller indsigelser vedrørende de indsamlede oplysninger. Du kan finde vores Privacy Policy her.

Basico P/S

Har du overblik over dine IT-udgifter?

Hvis du som så mange andre virksomheder står over for – eller er i fuld gang med – en cloud-migration og kunne tænke dig at vide mere om, hvordan Basico kan hjælpe med overblik og optimering af dine IT-omkostninger, er du meget velkommen til at kontakte os.

Basico yder værdiskabende rådgivning og interimsløsninger inden for CFO Services, Legal, Finance IT Services, Facility Management, Human Capital og GRC.

Tag din faglighed til next level

Få et fagligt indspark med substans direkte i indbakken. Tilmeld dig vores nyhedsmail, og modtag vores faglige magasin Content.

Tilmeld dig her