Velkommen til Mikael Holmgreen

Velkommen til Mikael Holmgreen

Af

Vi er rigtig glade for at byde velkommen til Mikael Holmgreen, der er startet som Director i CFO Services. Mikael er netop flyttet tilbage til Danmark efter 2 år i Hongkong som freelance konsulent med projekter inden for områder som organisationsudvikling, strategi for økonomifunktionen, optimering af processer og brug af IT samt forbedret styring af risiko- og kontroller.  Mikael har været tilknyttet Basico som associate siden det tidlige forår på distancen fra Hongkong. Nu er han og familien kommet hjem til Danmark, og Mikael er startet som vores nye Director.

Mikael vil i det daglige arbejde tæt sammen med partnerne i CFO Services – både i forhold til salg og rådgivning hos kunder. Her kan Mikael gøre brug af sin mangeårige erfaring fra konsulentbranchen, senest som Senior Manager i Risk Transformation hos EY, Senior Manager i CFO Consulting og Manager i Deloitte CFO Services.

Mikael glæder sig til at komme ud og hilse på vores kunder og anvende sin specialiserede viden inden for optimering af økonomifunktionen.

Connect med Mikael på LinkedIn, eller fang ham på 2986 6730 og mholmgreen@basico.dk.

Kunne du tænke dig at blive en del af CFO Services? Vi søger Senior Consultants og Associate Consultants til regnskabsopgaver.

Vil du være et skridt foran dine kollegaer?

Tilmeld dig Basicos nyhedsmail og få inspiration til forandring og udvikling. 

Du modtager samtidig abonnement på online-udgaven af Content, Basicos faglige magasin, hvor vi i en række spændende artikler inspirerer dig og din virksomhed til at skabe et stærkt fundament for vækst og udvikling.

TIlmeld dig her