Velkommen til Kasper

Velkommen til Kasper

Af

Vi er rigtig glade for at byde velkommen til Kasper Baagø, der er startet som Senior Consultant i CFO Services. Kasper har en baggrund fra revision i bl.a. PwC og som Controller i flere forskellige stillinger. Senest kommer Kasper fra en stilling som CFO i Group Nordica.

Som Senior Consultant i Basico vil Kasper bl.a. komme til at sidde med projekter, der kan variere fra den brede interimsrolle i mellemstore virksomheder over en mere specialiseret driftsopgave i internationale koncerner til større eller mindre projekter inden for CFO’ens område. Projekterne løses hos vores kunder og kan f.eks. omfatte økonomiske analyser, controlling, procesoptimering, oprydning, implementering af økonomistyringsmodeller, budgettering og forecasting, ledelsesrapportering m.v.

Vi har stillet Kasper tre spørgsmål for at lære ham bedre at kende.

Hvad har du lavet tidligere i din karriere?

"Jeg har erfaring fra revisionshusene Grant Thornton og PwC. Derudover har jeg siddet som Financial Controller hos Maersk Tankers og Business Controller hos Løgismose Meyers. Senest har jeg været CFO for Group Nordica, som sælger kampsportsudstyr, fitnessudstyr og – indtil april – også kasketter og tøj."

Hvad glæder du dig til at komme i gang med i din nye rolle?

"Jeg glæder mig til at komme i gang! Møde alle mine nye kollegaer og vores kunder. Hvad jeg helt præcist kommer til at sidde med, ved jeg mere om, så snart vi har fået en ny opgave hos en kunde."

Hvad laver du i din fritid?

"Jeg elsker sport og champagne. Jeg holder med de blå-gule ude fra Vestegnen, så om mandagen kan mit humør godt være lidt svingende. Jeg har derudover en lille nebengesjæft med et par kammerater, hvor vi sælger champagne fra mindre producenter og holder en masse champagnesmagninger og events."

Velkommen til Kasper!

 

Kunne du også tænke dig at tage dit næste karrierespring og blive Senior Consultant? Så søg stillingen her, eller se alle vores ledige stillinger her.

Vil du være et skridt foran dine kollegaer?

Tilmeld dig Basicos nyhedsmail og få inspiration til forandring og udvikling. 

Du modtager samtidig abonnement på online-udgaven af Content, Basicos faglige magasin, hvor vi i en række spændende artikler inspirerer dig og din virksomhed til at skabe et stærkt fundament for vækst og udvikling.

TIlmeld dig her