Campaign side image

Få vores temperaturmåling!

På tærsklen til 2023 rakte vi ud til et bredt udvalg af CFO’er på tværs af brancher for at høre, hvad de har fokus på i året, der kommer. I det samlede billede tegnede der sig en række interessante tendenser, som vi har opsummeret i den temperaturmåling, du kan downloade her på siden. 

Campaign hero image

Tre af de største fællesnævnere ...

Tre af de største fællesnævnere for de CFO’er, vi har interviewet i forbindelse med vores temperaturmåling, er, at de fortæller, at deres virksomhed har øget fokusomkostningerne, at de samtidig forventer øget aktivitet i finansfunktionen, og at de har svært ved at rekruttere – det ser altså ud til, at der skal løbes stærkt i det kommende år. 

Den temperaturmåling, du kan rekvirere her på siden, er resultatet af en række kvalitative interviews, vi har lavet med et bredt udvalg af CFO’er på tværs af brancher. 

Vi ser ind i et marked, hvor CFO’erne ikke forventer samme toplinje-fremgang som i det forgange år. Væksten kommer nemlig primært fra stigende priser. Samtidig bliver der indikeret et øget fokus på omkostningerne, ligesom der atter er kommet fokus på working capital – cash is king. 

Når forretningen er presset, er der også en tendens til, at alt skal dokumenteres og rapporteres – simpelthen fordi det er afgørende at have hånd i hanke med forretningen. Det betyder, at der bliver rigeligt at se til i finansfunktionerne i 2023. 

Resten af vores findings afslører vi i den temperaturmåling, som du kan rekvirere her på siden. 

Basico quote Der skal løbes stærkt i finansfunktionen i 2023. De adspurgte CFO’er har nemlig svært ved at rekruttere og forventer samtidig øget aktivitet i finansfunktionen. Basico quote
Basico nyhedsbrev Få vores faglige magasin Content

I Content finder du masser af inspiration til supportfunktionerne i form af faglige artikler og tankevækkende interviews.