Robotics

Robotter er velegnet til at erstatte de traditionelle processer i Finance og rummer et enormt potentiale for at skabe effektiviseringer og bedre performance. Fordelene ved implementering af Robotics er blandt andet, at robotter arbejder 24/7 med 100% stabilitet. De øger kvaliteten, er fejlfrie og holder sig altid til de opsatte procedurer. Derved frigør din virksomhed tid til de mere værdiskabende opgaver.  

Vil du have indblik i, hvordan Robotics kan løfte Finance til næste niveau? Så finder du en lang række artikler herunder. Du kan også downloade vores produktark, hvor du får uddybet, hvordan din virksomhed med et Proof of Concept lynhurtigt kan få overblik over mulighederne med Robotics.    

Basico sætter FinOps på agendaen og indgår partnerskab med KOSTNER

Store danske virksomheder bruger hundredvis af millioner på IT, og det er vanskeligt at få overblik over, hvad der driver omkostningerne – og hvordan de kan bringes ned. Basico har indgået partnerskab med virksomheden KOSTNER, der har udviklet en applikation til at analysere virksomheders IT-omkostninger. Applikationen laver millioner af simuleringer på forskellige muligheder for at optimere omkostninger til servere, databaser m.v.

Læs mere...

Legal tech - Slut med at læse kontrakter?

Legal tech er et brandvarmt emne. Det er på alles læber, fordi den teknologiske udvikling buldrer derudaf – og der er et kæmpe potentiale i at automatisere og digitalisere nogle af de arbejdstunge, manuelle processer. Også i Legal. Men det er samtidig en udvikling, der giver stof til eftertanke – kan teknologierne det samme som mennesker, og hvad er det egentlig, de kan hjælpe med?

Læs mere...
Tag din faglighed til next level

Få et fagligt indspark med substans direkte i indbakken. Tilmeld dig vores nyhedsmail, og modtag vores faglige magasin Content.

Tilmeld dig her