Risikostyring

Mange virksomheder har ikke en formaliseret risikoproces eller et tilstrækkeligt overblik over relevante risici forbundet med at drive virksomheden.

Rettidig omhu indebærer, at virksomheden har en ordentlig risikostyring, som gør ledelsen i stand til at vurdere risici og iværksætte tiltag til at reducere effekten af risiciene til et acceptabelt niveau. Det giver overblik og ro i organisationen at have en systematiseret tilgang til risici – og det reducerer omfanget af ubehagelige overraskelser.

Hvordan du styrer risici i din virksomhed, får du inspiration til i artiklerne nedenfor. Vi anbefaler, at du starter med at læse artiklen: Risikostyring i praksis.

2020 – hvad bringer det kommende år i Finance?

Vi nærmer os afslutningen af 2019, og de fleste er godt i gang med forberedelserne til 2020. I forbindelse med et Basico-event har vi sendt en kort survey ud til ca. 100 deltagere, hvor vi har spurgt, hvad der kommer til at være i fokus det kommende år – og hvad forventningerne er til det ’økonomiske klima’.

Læs mere...
Tag din faglighed til next level

Få et fagligt indspark med substans direkte i indbakken. Tilmeld dig vores nyhedsmail, og modtag vores faglige magasin Content.

Tilmeld dig her