Procesoptimering

Den udvikling, der er i samspillet mellem mennesker, metoder og teknologi, gør, at virksomheder med jævne mellemrum må gennemføre en procesoptimering. For processer der ikke er optimeret og forenklet spilder ikke bare værdifuld tid, men øger også risikoen for fejl. 

Hos Basico deler vi frit ud af vores viden omkring procesoptimering via artiklerne herunder. Ønsker du professionel hjælp og vejledning tager vi meget gerne en snak med dig omkring jeres udfordringer. Ring eller skriv på mail info@basico.dk eller tlf. 702 703 71

Datadrevet HR: HR som CFO’ens Business Partner

De dage, hvor HR blev set som virksomhedens sjælesørgere, er for længst forbi. I mange virksomheder er HR rykket ind i direktionen og er blevet business partner på lige fod med Finance. Men det stiller krav til HR om, at de skal kunne bevise den værdi, deres aktiviteter skaber for forretningen – og om at de input, HR giver forretningen, er baseret på mere end mavefornemmelser; HR-indsatsen skal være objektiv og målbar.

Læs mere...
Tag din faglighed til next level

Få et fagligt indspark med substans direkte i indbakken. Tilmeld dig vores nyhedsmail, og modtag vores faglige magasin Content.

Tilmeld dig her