Procesoptimering

Den udvikling, der er i samspillet mellem mennesker, metoder og teknologi, gør, at virksomheder med jævne mellemrum må gennemføre en procesoptimering. For processer der ikke er optimeret og forenklet spilder ikke bare værdifuld tid, men øger også risikoen for fejl. 

Hos Basico deler vi frit ud af vores viden omkring procesoptimering via artiklerne herunder. Ønsker du professionel hjælp og vejledning tager vi meget gerne en snak med dig omkring jeres udfordringer. Ring eller skriv på mail info@basico.dk eller tlf. 702 703 71

2020 – hvad bringer det kommende år i Finance?

Vi nærmer os afslutningen af 2019, og de fleste er godt i gang med forberedelserne til 2020. I forbindelse med et Basico-event har vi sendt en kort survey ud til ca. 100 deltagere, hvor vi har spurgt, hvad der kommer til at være i fokus det kommende år – og hvad forventningerne er til det ’økonomiske klima’.

Læs mere...
Vil du være et skridt foran dine kollegaer?

Tilmeld dig Basicos nyhedsmail og få inspiration til forandring og udvikling. 

Du modtager samtidig abonnement på online-udgaven af Content, Basicos faglige magasin, hvor vi i en række spændende artikler inspirerer dig og din virksomhed til at skabe et stærkt fundament for vækst og udvikling.

TIlmeld dig her