Campaign side image

Løn. Lidt. Lettere.

Her finder du et univers af ægte lønnørderi – til lønfolk skabt af lønfolk. Du får adgang til alle faglige udgivelser og sikrer dig, at artikler og events lander direkte i din indbakke, så du altid er opdateret på HR- og lønområdet.

Campaign hero image

Let dit arbejde med alt fra løndata til lønrapportering med 'Payroll Insights'. 

Som et kæmpe sidekick til vores nyhedsmail ’Insights by Basico’ har vi skabt ’Payroll Insights’ til dig, der arbejder med løn. 

Det kan du forvente: Vores tone of voice, research og videnstunge univers er fuldstændig det samme – vi har bare skåret helt ind til benet, når det kommer til fagligheden. For i ’Payroll Insights’ bliver vi ultraskarpe og konkrete på alt, hvad der rører sig inden for HR- og lønområdet. Det vil sige, at hvad enten det handler om nye, store trends inden for HR- og lønområdet eller ny lovgivning, så holder vi dig opdateret. 

De artikler, vi deler med dig i nyhedsmailen, er skrevet af os selv – så vi står 100% på mål for indholdet i dem, og vi lover dig, at vi har tænkt nøje over, at artiklerne skal kunne inspirere og skabe værdi for dig og din virksomhed. 

Det lyder da ret spændende, synes du ikke? 

Hvis du er enig, kan du skrive dig op med det samme. Så garanterer vi dig, at vi retter løn-lækkert indhold direkte mod din indbakke. 

Basico quote Det er min erfaring, at lønprocessen overgår øvrige processer i kompleksitet og dermed er et af de områder, der stiller størst krav til evnen til at kunne overskue sammenhænge og muligheder. Desuden er lønprocessen en af de processer, hvor medarbejderne sidder mest isoleret i forhold til kompetenceudvikling og de mange daglige udfordringer. Basico quote
- Henrik Schøtt Kjærgaard
magasin

Interesse i løn?

’Payroll Insights’ giver dig

… et velproduceret og fagligt nyhedsflow med konkret og brugbar viden. Du sikrer dig, at artikler og events lander i din indbakke, så du altid er opdateret på HR- og lønområdet. Nedenfor giver vi dig en smagsprøve på, hvilken type fagligt indhold du kan få i ’Payroll Insights’.

01
Invitationer til events
Vi holder løbende arrangementer såsom communityaftner og webinarer, der stiller skarpt på emner inden for HR- og lønområdet. Events med plads til lønnørderi mellem ligesindede.
02
Faglige artikler med substans
Vi skriver løbende faglige artikler, der sætter spot på payroll-trends samt udviklingspotentialet inden for digitalisering og organisering af lønfunktionen.
03
Større publikationer
Vi holder dig opdateret på vores nyeste udgivelser af bl.a. vores faglige magasin Content, og du sikrer dig adgang til vores publikationer om lønprocessen.
Basico nyhedsbrev Få vores faglige magasin Content

I Content finder du masser af inspiration til supportfunktionerne i form af faglige artikler og tankevækkende interviews.