Michael bidrager til udviklingen af det danske Facility Management marked

Michael bidrager til udviklingen af det danske Facility Management marked

Af

Min uddannelse passer super godt til de opgaver, jeg sidder med hos Basico, og min viden om udbud og procurement – både inden for FM og i generel forstand, udvikles konstant.

 

Beyond FM – sammen gør vi vores kunder til en succes

Jeg startede som nyuddannet, i Facility Management Services, og har oplevet en stejl læringskurve fra dag ét. Heldigvis er jeg en del af et team, hvor vi løser opgaverne i fællesskab. Vi sidder på projekt- og interimsopgaver for mange forskellige store, spændende virksomheder, hvor jeg får en bred indsigt i Facility Management.

Det udviklende for mig er bl.a., at jeg laver projekter og leverancer, sammen med min chef. Jeg har stor indflydelse og bliver involveret i projekter, løsningsforslag og præsentationer. Dertil kommer, at der også er rigtig gode muligheder for at arbejde på tværs af vores servicelines, hvilket giver mig mulighed for at få faglig indsigt i de øvrige dele af vores forretning. Vi udvikler bl.a. nye analyseværktøjer, koncepter og rapporter. F.eks. fandtes der ikke en opdateret oversigt over Facility Management IT-systemer på det danske marked, og derfor udviklede vi rapporten FM-systemer i Danmark, i samarbejde med DFM Netværk. På den måde samarbejder vi med kunder, samarbejdspartnere og kollegaer, for sammen at optimere og implementere de bedste løsninger for vores kunder og samtidig bidrage til at udvikle det danske FM-marked.

Forskellige kompetencer i teamet

Det, der går igen i mit arbejde, er de meget varierende arbejdsopgaver, hvor det er vigtigt at holde fokus på detaljerne. Heldigvis kan jeg altid få sparring på mine leverancer fra mine kollegaer. Alle mine kollegaer har noget at byde ind med, og vores forskellige erfaringer og kompetencer gør, at vi supplerer hinanden rigtig godt. Det er dette, der er med til at udvikle vores Facility Management Serviceline.

 

Michael Reumert

Consultant, Facility Management

Ansat: Siden april 2017

Uddannelse: cand.merc. SCM (Supply Chain Management) fra CBS

 

Kunne du tænke dig at modtage FM rapporten, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev her

 

Læs med i næste uge, hvor en af vores kollegaer fortæller om hverdagen i Basico. 

Se vores ledige stillinger her og læs mere om en karriere i Basico her.

 

 

 

Vil du være et skridt foran dine kollegaer?

Tilmeld dig Basicos nyhedsmail og få inspiration til forandring og udvikling. 

Du modtager samtidig abonnement på online-udgaven af Content, Basicos faglige magasin, hvor vi i en række spændende artikler inspirerer dig og din virksomhed til at skabe et stærkt fundament for vækst og udvikling.

TIlmeld dig her