Campaign side image

Få Content i indbakken.

Vores magasin Content har ét klart formål: at inspirere til forandring og udvikling i supportfunktionerne. Derfor er magasinet fyldt med faglige artikler om højaktuelle emner og interviews med markante erhvervsprofiler. 

Campaign hero image

I Basico går vi på arbejde for at gøre andre til en succes. Vi har fokus på supportfunktionerne, som vi gerne vil hjælpe og inspirere til forandring og udvikling. Det gør vi bl.a. gennem vores faglige magasin Content, hvor vi deler tankevækkende artikler og spændende interviews.

I Content sætter vi fokus på højaktuelle emner inden for Finance, Legal, Human Capital, Finance IT og Facility Management. Vi bringer interviews med markante erhvervsprofiler.

Vi giver bl.a. ordet til toneangivende ledere, til de talenter, der kommer til at forme morgendagens supportfunktioner, og til de pionerer, der starter små og store revolutioner, som kan mærkes positivt på bundlinjen i virksomhederne.

Vi har med andre ord spækket magasinet med historier, som hjælper dig og din virksomhed med at skabe et stærkt fundament for vækst og udvikling.

Basico quote Vores forretningsstrategi at blive markedsleder på den grønne omstilling. I den proces ser vi på at optimere Topsoe i et grønt perspektiv, og det kræver noget helt nyt og mere af os i finansfunktionen. Det betyder, at vi nu skal forvalte en rolle og et tilhørende mandat, der ikke er set i finansfunktionen tidligere. Og det er enormt spændende og forpligtende. Basico quote
Karina Sundbæk, VP Group Finance & Facility
magasin

Få et sneak peek på Content.

Artikler, der inspirerer til forandring og udvikling af supportfunktionerne ...

… det lyder jo meget godt, men hvad er det helt præcist, du kan læse om? 

Nedenfor giver vi dig en smagsprøve på, hvilken type af artikler du kan finde i Content. Du kan finde de fulde versioner her.

Som du kan se, drejer det sig om faglige artikler inden for Finance, Legal, Human Capital, Finance IT og Facility Management. 

01
Topsoe: Grønt mandat til finansfunktionen
Hos Topsoe har finansfunktionen fået rollen som forandringsagent. Deres faglighed, metode og værktøjskasse er nemlig uundværlig i deres transformation mod en fuldstændig grøn forretningsmodel.
02
Effektiv ESG-rapportering: Seks praktiske råd
Måske er du – som mange andre – i fuld gang med at forberede dig på de nye lovkrav inden for ESG-rapportering. Derfor får du seks praktiske råd fra vores egne ESG-eksperter, der kan hjælpe dig effektivt videre i din ESG-rapportering.
03
10 udfordringer, HR skal omfavne i 2023
Flere virksomheder lader HR få en mere strategisk og vigtig rolle – og med god grund. Bliv klogere på de trends, som HR-ledere på tværs af brancher forudser for 2023. Svarene dækker bl.a. over emner som rekruttering, fleksibilitet, teknologi og trivsel.
04
Case: Hvordan navigerer du i foranderlige compliancekrav?
Vi har taget en snak med Lykke Rømer, der er VP, Head of Finance, i Zealand Pharma om deres finance compliance-landskab. Det kan nemlig være uhyre komplekst – især når du er i en virksomhed i vækst og skal tilpasse dig nye muligheder og risici.
05
Ram plet på serviceaftaler, bæredygtighed og designvalg
Hvordan kan du drage nytte af at se dit ombygnings- og flytteprojekt som et forandringsprojekt? Det kan du læse om i denne artikel og få inspiration til de nye aktuelle behov, der gælder for virksomheders fysiske rammer.
06
Legal – sparringspartneren, der sikrer ansvarlighed
Denne artikel udforsker Legals position til at hjælpe virksomheder med at løfte ansvaret. Det er en rigtig god idé at have Legal med ved roret, når du skal være opdateret på ny lovgivning og tage kommercielle beslutninger.
Basico section image

Lad os være ærlige: Vi er en flok fagnørder

I Basico elsker vi at dykke ned i komplekse faglige emner, at følge med i, hvad der rører sig i supportfunktionerne, og at omsætte vores viden til brugbare insights. Derfor er artiklerne i Content skrevet af vores medarbejdere, der benytter muligheden til at dele ud af deres viden om højaktuelle emner inden for Finance, Legal, Human Capital, Finance IT og Facility Management. 

En bid af Content!

Finansiel planlægning: Sådan sætter du det i system!

Når tiderne er usikre, skal du agere hurtigt. Men sidder du fast i regneark, manuelle processer og forældet teknologi, er din reaktionsevne begrænset. Især når du skal navigere i et omskifteligt miljø. Derfor får du i denne artikel fire gode grunde til, at du skal investere i et moderne planlægningsværktøj og etablere dit FP&A-team som en betroet rådgiver.

1. Du kan lave effektive planer, der imødekommer krav om agilitet

Planlægningsprocessen er noget af det vigtigste i et FP&A-team. Det handler nemlig om muligheden for at generere what if-scenarier, der giver dig indsigt i kritiske nøgletal såsom likvider eller balanceforhold, når du skal justere på forretningsdrivere.

2. Det hjælper dig med at forudse potentielle resultater

De fleste organisationer udarbejder prognoser i løbet af året – normalt halvårligt eller kvartalsvis. Men i usikre tider er der behov for mere kontinuerlige, rullende prognoser. Det kræver, at du har de nyeste data, hvis du skal træffe beslutninger på et hvilket som helst tidspunkt i løbet af året.

3. Du holder trit med antallet af rapporter og dybden af analyserne

Dit FP&A-team skal levere dybdegående rapporter og analyser til mange af jeres interessenter. Og det kan være en strabadserende øvelse i tider med økonomisk ustabilitet. For at øge effektiviteten har dine relevante interessenter brug for interaktive self-service-rapporter.

4. Få udnyttet potentialet, når du integrerer backend-systemer

Din moderne planlægningsmodel skal være system-agnostisk. Det betyder, at integrationen med et hvilket som helst ERP-, CRM-, datawarehouse- eller andet eksternt kildesystem skal køre problemfrit. På den måde får du adgang til de mest opdaterede data.
Basico nyhedsbrev Få vores faglige magasin Content

I Content finder du masser af inspiration til supportfunktionerne i form af faglige artikler og tankevækkende interviews.