Campaign side image

Få Content i indbakken.

Vores magasin Content har ét klart formål: at inspirere til forandring og udvikling i supportfunktionerne. Derfor er magasinet fyldt med faglige artikler om højaktuelle emner og interviews med markante erhvervsprofiler. 

Campaign hero image

I Basico går vi på arbejde for at gøre andre til en succes. Vi har fokus på supportfunktionerne, som vi gerne vil hjælpe og inspirere til forandring og udvikling. Det gør vi bl.a. gennem vores faglige magasin Content, hvor vi deler tankevækkende artikler og spændende interviews.

I Content sætter vi fokus på højaktuelle emner inden for Finance, Legal, Human Capital, Finance IT og Facility Management. Vi bringer interviews med markante erhvervsprofiler.

Vi giver bl.a. ordet til toneangivende ledere, til de talenter, der kommer til at forme morgendagens supportfunktioner, og til de pionerer, der starter små og store revolutioner, som kan mærkes positivt på bundlinjen i virksomhederne.

Vi har med andre ord spækket magasinet med historier, som hjælper dig og din virksomhed med at skabe et stærkt fundament for vækst og udvikling.

Basico quote Vi har et CFO-område med mennesker, der er pragmatiske og handlende. Så de er ikke til lange PowerPoint-præsentationer. Det skal være håndgribeligt, hvilket vi har haft fokus på. Vi har derfor fået hjælp til at facilitere snakken om, hvor vi gerne vil hen med udgangspunkt i hverdagen og det gode, der kan bygges videre på. Basico quote
Thomas Dyhrberg Nielsen, CFO i Danica Pension
magasin

Få et sneak peek på Content.

Artikler, der inspirerer til forandring og udvikling af supportfunktionerne ...

… det lyder jo meget godt, men hvad er det helt præcist, du kan læse om? 

Nedenfor giver vi dig en smagsprøve på, hvilken type af artikler du kan finde i Content. Du kan finde de fulde versioner her.

Som du kan se, drejer det sig om faglige artikler inden for Finance, Legal, Human Capital, Finance IT og Facility Management. 

01
Danica-case: En håndgribelig CFO-strategi
Thomas Dyhrberg Nielsen ønskede, at CFO-områdets viden skulle ud i organisationen. Og netop det blev anslaget til et strategiprojekt, som skulle hjælpe både nysgerrigheden og sammenhængskraften i førertrøjen.
02
Jeudan-case: Fra talknusere til business partnere
Jeudan fortæller om den transformation, de har sat i værk. Målet er en gennemgribende modernisering, der skal give økonomiafdelingen mulighed for at træde ind i rollen som business partnere for forretningen.
03
Controllingkoncept ruster ISS til vækst
Grundigt forarbejde, stærk forankring i organisationen og massiv opbakning fra CFO’en er tre af de ting, der har været udslagsgivende for, at ISS’ nye controlling-framework er i en liga for sig.
04
ESG-toget kører – og det er en fordel at stige tidligt på
Vi har spurgt Bente Overgaard, der er en af Danmarks førende eksperter på netop ESG-området, til råds om, hvordan danske virksomheder kan forberede sig bedst muligt på ESG-rapporteringen.
05
Store skridt hen imod en digital dagligdag
Vi har taget en snak med Allan Stich, CFO i Hedin Automotive Belgien, om digitalisering og automatisering af finansfunktionen – og om, hvordan man går til opgaven, når man begynder fra bunden.
06
Når hverdagen overhaler din aftale
Denne artikel udforsker det juridiske manøvrerum, du har som bygherre eller entreprenør, hvis du er blevet ramt af de forsyningsproblemer, der netop nu udfordrer byggebranchen.
Basico section image

Lad os være ærlige: Vi er en flok fagnørder

I Basico elsker vi at dykke ned i komplekse faglige emner, at følge med i, hvad der rører sig i supportfunktionerne, og at omsætte vores viden til brugbare insights. Derfor er artiklerne i Content skrevet af vores medarbejdere, der benytter muligheden til at dele ud af deres viden om højaktuelle emner inden for Finance, Legal, Human Capital, Finance IT og Facility Management. 

En bid af Content!

Vejen til høj kvalitet i payroll ...

Payroll er en grundsten i virksomhedens fundament. Det er et område, der helst skal køre fejlfrit, uproblematisk og effektivt. Alligevel har payroll utroligt mange grå hår og frustrerede medarbejdere på samvittigheden. Derfor inviterer vi i denne artikel til skole-hjem-samtale for lønfunktionen. Vi stiller skarpt på udfordringerne og på, hvorfor de opstår – og vi ser nærmere på outsourcing som en mulig løsning. 

Gode lønmedarbejdere hænger ikke på træerne

Der er et kritisk fravær af organiseret kompetenceudvikling for lønfolk, for der findes ingen formel lønuddannelse. Derfor er lønfolk en sjælden og eftertragtet race, og det betyder, at der er en stor personafhængighed i løn.

Mange kokke fordærver maden

Løn er en sammenkogt ret, som HR, finans og medarbejderne kokkererer i fællesskab. De leverer hver især hovedingredienserne til retten: HR kommer med HR-dataene, medarbejderne sørger for timeregistreringen, og Finans står typisk for hele ’efterløn-processen’.

Er det systemets skyld?

Store, danske virksomheder benytter som regel nogle forholdsvis komplekse lønsystemer – og systemerne er en hyppig fejlkilde, fordi dem, der anvender dem, sjældent har haft tid til at sætte sig ind i alle funktionerne og den bagvedliggende opsætning.

Er outsourcing vejen frem?

Generelt bliver leverandørerne større og mere professionelle og derfor også bedre til at gribe virksomhederne. Alligevel oplever mange virksomheder, der vælger at outsource, et mismatch mellem deres forventninger og det, de får fra leverandøren.
Basico nyhedsbrev Få vores faglige magasin Content

I Content finder du masser af inspiration til supportfunktionerne i form af faglige artikler og tankevækkende interviews.