compaign side image

Få Content i indbakken.

Vores magasin Content har ét klart formål: at inspirere til forandring og udvikling i supportfunktionerne. Derfor er magasinet fyldt med faglige artikler om højaktuelle emner og interviews med markante erhvervsprofiler. 

compaign hero image

I Basico går vi på arbejde for at gøre andre til en succes. Vi har fokus på supportfunktionerne, som vi gerne vil hjælpe og inspirere til forandring og udvikling. Det gør vi bl.a. gennem vores faglige magasin Content, hvor vi deler tankevækkende artikler og spændende interviews.

I Content sætter vi fokus på højaktuelle emner inden for Finance, Legal, Human Capital, Finance IT og Facility Management. Vi bringer interviews med markante erhvervsprofiler.

Vi giver bl.a. ordet til toneangivende ledere, til de talenter, der kommer til at forme morgendagens supportfunktioner, og til de pionerer, der starter små og store revolutioner, som kan mærkes positivt på bundlinjen i virksomhederne.

Vi har med andre ord spækket magasinet med historier, som hjælper dig og din virksomhed med at skabe et stærkt fundament for vækst og udvikling.

Basico quote Med nogle robotter har vi vundet tid, andre har øget effektiviteten, og andre har skabt gladere medarbejdere, fordi de har overtaget opgaver, som ingen har lyst til at sidde med. Så automatiseringerne skaber værdi, fordi det skaber plads i afdelingen – plads til at frigive tid og tankekraft til dét, robotterne ikke kan løse for os. Basico quote
Tina Sølving, Head of Department i Kromann Reumert
magasin

Få et sneak peak på Content.

Artikler, der inspirerer til forandring og udvikling af supportfunktionerne ...

… det lyder jo meget godt, men hvad er det helt præcist, du kan læse om? 

Nedenfor giver vi dig en smagsprøve på, hvilken type af artikler du kan finde i Content. Du kan finde de fulde versioner her.

Som du kan se, drejer det sig om faglige artikler inden for Finance, Legal, Human Capital, Finance IT og Facility Management. 

01
Case: En brændende ambition
Kim Balle, CFO i TORM, fortæller om, hvordan udarbejdelsen af et CFO Roadmap skabte vejen til et tættere samarbejde på tværs af afdelinger i CFO-området såvel som i resten af TORM.
02
Case: Frigiv tid og tankekraft i din økonomiafdeling
Vi stiller skarpt på, hvordan du kan automatisere dig til tid, tankekraft og medarbejderglæde i din økonomiafdeling med en case fra det finansielle maskinrum i Kromann Reumert.
03
Legal tech-værktøjer skaber operationel værdi
Vi ser på legal tech-området, som er med til at drive en forandring i måden, vi ser, køber og yder juridisk rådgivning på. Hvilket har potentiale for at skabe mærkbar værdi i supportfunktionerne.
04
Opbrud i de gamle mønstre
Vi undersøger opbruddet med de gamle mønstre på arbejdsmarkedet og ser på, hvordan du kan drage nytte af den bevægelse, vi ser hen imod fleksible medarbejderforhold.
05
FM-dogmer du kan drage nytte af
Der er mange steder at gribe fat i, når man snakker virksomhedsdrift. Derfor har vi sammensat fire FM-dogmer, du kan drage nytte af allerede i morgen.
06
Legal som business partner
Vi udfolder tanker om, hvilken rolle en virksomheds juridiske afdeling kan og bør spille i forhold til den samlede kommercielle værdiskabelse i virksomheden.
Basico section image

Lad os være ærlige: Vi er en flok fagnørder

I Basico elsker vi at dykke ned i komplekse faglige emner, at følge med i, hvad der rører sig i supportfunktionerne, og at omsætte vores viden til brugbare insights. Derfor er artiklerne i Content skrevet af vores medarbejdere, der benytter muligheden til at dele ud af deres viden om højaktuelle emner inden for Finance, Legal, Human Capital, Finance IT og Facility Management. 

En bid af Content!

Vil du møde forandringer i øjenhøjde?

Vi mennesker er af natur lunkne stemt over for forandringer. Måske fordi forandringer ofte skaber usikkerhed om vores oplevelse af verden, uanset om de på påtrængende vis vælter ind ad hoveddøren, eller vi selv sætter dem i gang.

Men når det så er sagt, er det når vi investerer i forandring, at vi investerer i hinanden og fremtiden.

Netop derfor har vi dedikeret vores nye nummer af Content til de forandringer, der er blevet investeret i rundt om i de danske virksomheder med det formål at styrke supportfunktionerne og virksomhederne som helhed.

Her kan du bl.a. møde Kim Balle, CFO i TORM som havde en brændende ambition om at gøre velfungerende til fremragende, hvilket blev afsæt for vejen til TORM's fremtidige CFO-område. Og hvordan han gik fra ambition til handling, kan du læse om i magasinets forsideinterview.

Og skal du blot have en enkelt pointe med fra Kim Balle. Så lad det være denne: ”For sandheden er, at hvis du vil have, din afdeling tager ejerskab, skal ledergruppen gå forrest. Jeg ville gerne bidrage til et inspirerende og stort ambitionsniveau hos hele teamet. Så i stedet for at sætte en knappenål dér, hvor jeg så vores vision, og bede teamet løbe efter den, var vi sammen i hele processen.”

Læs hele interviewet her.

Få vores faglige magasin Content

I Content finder du masser af inspiration til supportfunktionerne i form af faglige artikler og tankevækkende interviews.