Legal

Ønsker du at optimere samspillet mellem jura og forretning? I en presset dagligdag, hvor jura indtager en stadig mere central rolle, kan det være en udfordring at finde rum til udvikling. Derfor finder du her en række artikler, som bidrager til det bredere perspektiv med det interne juridiske maskinrum som omdrejningspunkt med fokus på de juridiske, værdiskabende processer.

 

Mangler du hjælp til de daglige juridiske opgaver? Eller har du brug for rådgivning inden for kontraktstyring, compliance eller persondata? Så kan vi hjælpe dig her.

Er du ’trusted advisor’ i en krisetid?

Kriser kommer og går. Coronakrisen bliver desværre næppe den sidste krise, du og din virksomhed kommer til at opleve. En krise er selvsagt aldrig kærkommen, men hvis du tackler situationen rigtigt, kan det gøre en stor forskel for din virksomhed. I denne artikel gennemgår vi fem overvejelser, som du måske allerede har gjort dig, men som det kan være en hjælp for enhver Legal-funktion at gøre sig under en krise.

Læs mere...

En aftale er en aftale – også i en krisetid?

I disse dage skal der træffes forretningskritiske beslutninger på rekordtid i en helt usædvanlig situation, der ændrer sig dag for dag. Legal er rykket frem i frontlinjen og skal navigere i ukendt farvand og kunne anvise løsninger, der både sikrer virksomheden manøvrerum på helt kort sigt og kan understøtte, at virksomheden ikke bliver ramt af voldsomme krav på længere sigt.

Læs mere...

Guide: Kom succesfuldt gennem dit næste opkøb med M&A-tools

Virksomhedsopkøb og -frasalg kan være en vigtig del af din virksomheds strategi for at skabe vækst og værdi – og M&A kan skabe store synergier og muligheder. Men op mod 50 % af alle M&A-processer slår desværre fejl, og M&A-processer kræver en intens og dedikeret indsats, hvis du skal nå succesfuldt i mål. Der er mange workstreams, stakeholders og rådgivere involveret – og M&A-processer lægger beslag på ressour­cerne i dine supportfunktioner. Effektiv M&A-manage­ment er derfor en væsentlig ’value driver’ til at øge succesraten og minimere omkostningerne.

Læs mere...
Tag din faglighed til next level

Få et fagligt indspark med substans direkte i indbakken. Tilmeld dig vores nyhedsmail, og modtag vores faglige magasin Content.

Tilmeld dig her