Ledelse

Hvad vil det sige at lede? Og hvorfor er det vigtigt? Lederskab er en svær størrelse i dag og stiller krav til modsatrettede styrker i én og samme person; at evne og have øje for både proces og individ samtidig.

De fleste af os genkender en god leder, når vi møder en. Alligevel er det svært, hvad der skal til for at være en god leder. Du kan læse meget mere om, hvordan du balancerer lederrollen her. Derudover bliver du også introduceret til ledelsesfilosofien ”Beyond Budgeting”.    

Man må gerne være ambitiøs …

Hårdt arbejde, disciplin og konkurrence har været en del af Kasper Fangels liv, siden han var ganske ung og startede sin karriere som professionel badmintonspiller. Han har siden skiftet spor, men har taget sin dedikerede og arbejdsomme tilgang med sig ind i rollen som Head of Group Finance i ISS.

Læs mere...

Fem fokuspunkter, der hjælper dig med at få succes som ’distanceleder’

Det er ikke nyt for alle at lede og arbejde fra distancen. Men en stor del af verdens befolkning er på rekordtid blevet tvunget til at arbejde hjemmefra og til at finde nye virtuelle løsninger ift. samarbejdet – og på helt andre præmisser. Ledelsesopgaven bliver selvfølgelig ikke en helt anden, fordi den skal løses på andre vilkår. Men ledelse på afstand er alligevel noget særligt, fordi meget af det, vi kender som god, synlig og nærværende ledelse, er meget sværere at praktisere på distancen.

Læs mere...
Tag din faglighed til next level

Få et fagligt indspark med substans direkte i indbakken. Tilmeld dig vores nyhedsmail, og modtag vores faglige magasin Content.

Tilmeld dig her