Kontraktstyring

Kontrakter med kunder og leverandører er det forretningsmæssige og juridiske omdrejningspunkt for langt de fleste virksomheder.

 Det kan være lidt af en opgave at have styr på alle kontrakterne i virksomheden. Effektiv kontraktstyring er oplagt til at styrke forretningen, minimere risici og optimere bundlinjen. Nøglen til værdiskabelse for forretningen ligger blandt andet i et indgående kendskab til de kontrakter, der er indgået.

Det er aldrig for sent at implementere god kontraktstyring, og det behøver ikke være et hverken tungt eller ressourcekrævende projekt.

 

Få gode råd – læs mere her.

En aftale er en aftale – også i en krisetid?

I disse dage skal der træffes forretningskritiske beslutninger på rekordtid i en helt usædvanlig situation, der ændrer sig dag for dag. Legal er rykket frem i frontlinjen og skal navigere i ukendt farvand og kunne anvise løsninger, der både sikrer virksomheden manøvrerum på helt kort sigt og kan understøtte, at virksomheden ikke bliver ramt af voldsomme krav på længere sigt.

Læs mere...

Lever din leverandørstyring op til dit gode omdømme?

Ordentlighed og ansvarlighed er blevet vigtige konkurrenceparametre, såvel når du skal markedsføre dig over for kunder som over for medarbejdere – og samtidig stiller kunderne og omverdenen højere krav til dokumentation på din ordentlighed. Men hvis din virksomhed er, som virksomheder er flest, har du et hav af leverandører og underleverandører – og hvordan sikrer du dig, at dine leverandører rent faktisk lever op til den standard, din virksomheder ønsker at stå på mål for? Det korte svar er: gennem proaktiv leverandørstyring.

Læs mere...
Tag din faglighed til next level

Få et fagligt indspark med substans direkte i indbakken. Tilmeld dig vores nyhedsmail, og modtag vores faglige magasin Content.

Tilmeld dig her