Karriereudvikling i Basico

Karriereudvikling i Basico

Af

I denne uge fortæller Morten, Director i CFO Services, om udviklingsmulighederne i Basico og giver dig samtidig gode råd omkring din karriere.

 

Det er altafgørende, at lysten er med på arbejde hver dag

I Basico er der fokus på individet, hvilket betyder, at sammensætningen af opgaver og konsulenter i stor grad bygger på en kombination af faglige interesser og kvalifikationer. Det er altafgørende, at lysten er med på arbejde hver dag, så vi kan levere vores bedste for kunden.

Som konsulent i CFO Services er man med til at udvikle vores services og leverancemodeller igennem sparring og uddannelse. Vi har stort fokus på at møde kunderne der, hvor de er, hvilket kræver, at vi er med på, hvad der sker i markederne, og at vi bruger de rette metoder til at sikre hver eneste leverance.

 

I Basico arbejder vi sammen, og vi er der for hinanden

I Basico er der rigtig gode udviklingsmuligheder. Jeg startede selv som Manager og er nu Director, hvilket har været en fantastisk rejse, hvor bl.a. løbende feedback fra partnergruppen har gjort mig i stand til at få den bredde og ballast, som har været nødvendig for at udvikle mig kontinuerligt. Hvis man viser, at man kan og vil de opgaver, der findes, men samtidig også er proaktiv og tænker ud over egne opgaver og bidrager både fagligt og socialt, så er mulighederne der. Vores værdier – faglighed, ansvarlighed og engagement – gælder ikke kun fagligt, men i lige så høj grad på det menneskelige plan. I Basico arbejder vi sammen, og vi er der for hinanden – vi går på arbejde for at gøre andre til en succes.

 

Reflekter jævnligt over, hvad du brænder for at lave

I min professionelle karriere har jeg gjort mig en masse erfaringer – både på det professionelle og personlige plan. Hvis jeg spoler tiden tilbage til mit 25-årige, professionelle jeg, hvor jeg stod over for at skulle begynde på min karriere, vil jeg give mit 25-årige jeg disse 4 gode råd:

  • Reflekter jævnligt over, hvad du brænder for at lave – du skal synes det er sjovt at gå på arbejde for det er din evige energikilde
  • Hvis du ikke er tilfreds, så reager! Det er dig selv, der er ansvarlig for, hvad der sker fremadrettet
  • Forsøg altid at se tingene i en større sammenhæng – når en situation virker kompleks eller uoverskuelig, så fokuser på den større sammenhæng
  • Finance er et ”peoples game” – tal med dem omring dig og sæt tid af til at lytte

 

Morten Virenfeldt Nielsen

Director, CFO Services

Ansat: Siden januar 2017

Uddannelse: cand.merc.AEF

 

Læs med i næste uge, hvor en af vores kollegaer fortæller om hverdagen i Basico. 

Se vores ledige stillinger her og læs mere om en karriere i Basico her.

 

 

Vil du være et skridt foran dine kollegaer?

Tilmeld dig Basicos nyhedsmail og få inspiration til forandring og udvikling. 

Du modtager samtidig abonnement på online-udgaven af Content, Basicos faglige magasin, hvor vi i en række spændende artikler inspirerer dig og din virksomhed til at skabe et stærkt fundament for vækst og udvikling.

TIlmeld dig her