Karriere i Basico - gode råd til ansøgning og jobsamtale

Karriere i Basico

Karriere i Basico

Af

Gode råd til ansøgningen og jobsamtalen

Hos os er der mulighed for flere forskellige karriereveje. Med afsæt i din nuværende erfaring og dine kompetencer er du selv med til at skabe din karrierevej.

Hvor den går hen, afhænger af dine præstationer og ambitioner samt af din udvikling og læring undervejs.

De forskellige roller hos os kræver alle faglighed, ansvarlighed og engagement, men der er forskellige forventninger til faglige og personlige kompetencer, alt efter hvilket erfaringsniveau du befinder dig på.

 

Vær med til at gøre kollegaer og kunder til en succes

I Basico er vi løbende på udkig efter nye kollegaer, både fastansatte konsulenter og og Associate Consultants til vores  servicelines;  CFO Services, Legal Services, Facility Management Services, Finance IT Services, GRC Services og Search & Selection Services.

Fælles for os alle i Basico er missionen: ”Vi går på arbejde for at gøre andre til en succes.”

 

I Basico er der plads til diversitet; fællesnævneren er ”consulting skills”

Hvis du kunne tænke dig at komme med på holdet, så vil jeg her give dig nogle gode råd til din ansøgning og samtale.

 

Gode råd til ansøgningen

Dit CV er din første mulighed for at præsentere dig selv.

Den første selektion handler først og fremmest om din faglighed og erfaring, men præsenter din faglige historie pænt og overskueligt. Gør dit CV og din ansøgning motiveret – hvorfor er Basico interessant for dig og omvendt? Gør det ikke alt for anonymt; vi vil allerede her lære dig lidt at kende.

Gode råd til samtalen

Vær nysgerrig - hvad har skabt din interesse, og hvad vil du gerne vide om stillingen, om jobbet, om kollegaer, om værdier, om kulturen, eller hvad der måtte være vigtigt for dig? Jo mere nysgerrig du selv er, jo bedre kan vi sammen finde ud af, om Basico og konsulentvejen er det rette match.

Vær velforberedt – forbered dig på, hvad du gerne selv vil have med hjem fra mødet samt på, hvad der motiverer dig, og hvorfor du finder konsulentrollen interessant. Tænk også over, hvordan du vil præsentere dig selv og din historie.

Vær dig selv – gerne den bedste udgave af dig selv, men vær troværdig. I Basico er der plads til diversitet; fællesnævnere er ”consulting skills” samt Basicos værdier om faglighed, ansvarlighed og engagement.

 

Gita Rønn Schmidt,

Staffing & Recruitment Manager

Ansat siden: 2008

 

Læs med i næste uge, hvor en af vores kollegaer fortæller om hverdagen i Basico. 

Se vores ledige stillinger her og læs mere om en karriere i Basico her.

 

Tag din faglighed til next level

Få et fagligt indspark med substans direkte i indbakken. Tilmeld dig vores nyhedsmail, og modtag vores faglige magasin Content.

TIlmeld dig her