Human Resource Management

Det er dyrt at ansætte de forkerte medarbejdere. Derfor skal du sikre dig, at du har de rigtige kompetencer til at tiltrække og holde på de dygtige medarbejdere, så I sammen skaber bedre performance og hurtigere når jeres mål.

AI (artificial intelligence) går hånd-i-hånd med de menneskelige kompetencer, når det handler om at yde den ypperste HRM. AI styrker de opgaver, der kan automatiseres, så de menneskelige ressourcer kan frigøres til at støtte udviklingen af forretningen.

Det letter på omkostningssiden og øger kvaliteten af alle HR's opgaver.

 

Læs mere her, og få inspiration til, hvordan du optimerer jeres HRM.

Fem fokuspunkter, der hjælper dig med at få succes som ’distanceleder’

Det er ikke nyt for alle at lede og arbejde fra distancen. Men en stor del af verdens befolkning er på rekordtid blevet tvunget til at arbejde hjemmefra og til at finde nye virtuelle løsninger ift. samarbejdet – og på helt andre præmisser. Ledelsesopgaven bliver selvfølgelig ikke en helt anden, fordi den skal løses på andre vilkår. Men ledelse på afstand er alligevel noget særligt, fordi meget af det, vi kender som god, synlig og nærværende ledelse, er meget sværere at praktisere på distancen.

Læs mere...

Datadrevet HR: HR som CFO’ens Business Partner

De dage, hvor HR blev set som virksomhedens sjælesørgere, er for længst forbi. I mange virksomheder er HR rykket ind i direktionen og er blevet business partner på lige fod med Finance. Men det stiller krav til HR om, at de skal kunne bevise den værdi, deres aktiviteter skaber for forretningen – og om at de input, HR giver forretningen, er baseret på mere end mavefornemmelser; HR-indsatsen skal være objektiv og målbar.

Læs mere...

Ny ærgerlig rekord: Danske virksomheder har nået højeste niveau af forgæves rekrutteringer i ti år!

Der er kamp om med­arbejderne på det danske arbejdsmarked. Flere og flere virksomheder oplever, at de i stigende grad har svært ved at nå i mål med deres rekrutteringer. Knap hver fjerde rekruttering har været forgæves henover efteråret/vinteren 2018. Det hæmmer væksten i de danske virksomheder, og rekrutteringsopgaven må derfor øverst på agendaen i din virksomhed. Det er mere end blot et HR-anliggende.

Læs mere...
Tag din faglighed til next level

Få et fagligt indspark med substans direkte i indbakken. Tilmeld dig vores nyhedsmail, og modtag vores faglige magasin Content.

Tilmeld dig her