Finance IT

Mange virksomheder har betydelige mængder værdifulde data, der ikke bliver udnyttet eller gjort operationelt tilgængelige på C-niveau eller for øvrige medarbejdere. Data skal være tilgængelige i en letforståelig form, hvis du skal kunne støtte forretningsstrategien med et kvalificeret beslutningsgrundlag.

 

Her kommer robotteknologien ind i billedet. Fx er fakturering en af de tunge, repetitive opgaver. Med en automatisering kan dine medarbejdere få frigivet tid til rådgivning og andre værdiskabende opgaver. På sigt kan du også tænke robotics ud af Finance og ind i resten af organisationen.

 

Læs her om de mange muligheder, robotics tilbyder.

Digitalt månedsluk anno 2020

Mange finansfunktioner er i gang med en transformation. Den handler om at gå fra at lave reaktiv rapportering til at blive proaktive finance business partnere, der har fokus på at udvikle virksomheden og spille resten af forretningen gode. Men hvis Finance skal have succes i den nye rolle som finance business partnere, er det er afgørende, at vigtige leverancer såsom rapporteringen ikke bliver forsømt. Misligholdelse af de rapporterede tal kan nemlig hurtigt skabe tvivl om validiteten af virksomhedens resultater – og så mister Finance berettigelsen som business partnere.

Læs mere...

Find IT-besparelser med ’micro-savings’

I takt med at det bliver nødvendigt at finde besparelser på tværs af virksomheden har IT-omkostningerne fået et fornyet fokus. Men IT-omkostningerne er komplekse, og det kan have fatale og utilsigtede konsekvenser at benytte ’grønthøstermetoden, når du skal finde besparelser ift. din virksomheds IT-omkostninger. Det kræver en anden og bredere tilgang at finde intelligente besparelser på dine IT-omkostninger. Derfor sætter vi i denne artikel fokus på ’micro-savings’, der tilsammen kan have en stor positiv effekt.

Læs mere...
Tag din faglighed til next level

Få et fagligt indspark med substans direkte i indbakken. Tilmeld dig vores nyhedsmail, og modtag vores faglige magasin Content.

Tilmeld dig her