Facility Management

Facility Management er ofte omkostningstungt med vidtforgrenede områder som ejendomsdrift, vedligehold, sikkerhed, energioptimering, rengøring, intern service, reception, kantine etc. Optimeringspotentialet er stort, og med den rigtige kortlægning, analyse og optimering kan man typisk opnå en besparelse på op til 15-30 % af de nuværende omkostninger samtidig med, at kvaliteten øges.

Vil du opnå besparelser på Facility Management-området? Så læs med nedenfor eller kontakter os her for at høre, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed. 

Guide: Sådan optimerer du dit el-indkøb

Virksomheder gør meget for at reducere deres miljøbelastning ved at lave energioptimering, som nedbringer deres energiforbrug. Særligt på områder som belysning og ventilation er det lykkedes mange virksomheder at mindske deres elforbrug. Det er dog ikke alle, som er bekendte med, at indkøbet af el også kan optimeres.

Læs mere...

Medlemmerne sætter dagsordenen

De fleste forbinder Fitness World med aktivitet, sund livsstil og holdtræning. De færreste tænker over det arbejde, der ligger bag at stille de samme indbydende, rene og velfungerende træningsfaciliteter til rådighed for de mange medlemmer. Og sådan skal det også være ifølge Fitness World.

Læs mere...
Tag din faglighed til next level

Få et fagligt indspark med substans direkte i indbakken. Tilmeld dig vores nyhedsmail, og modtag vores faglige magasin Content.

TIlmeld dig her