Digitalisering

Alt for mange opgaver i økonomiafdelingen er manuelle og transaktionstunge. Er det ikke på tide, at du erstatter det manuelle arbejde med mere effektive arbejdsprocesser og opnår fordelene ved digitalisering og automatisering?

I artiklerne nedenfor får du inspiration til, hvordan din virksomhed frigør sig fra back-end processer og derved får mere tid til værdiskabende aktiviteter i forretningen. 

Du kan også læse mere om vores digitale løsninger i CFO Toolbox her.

Har I styr på jeres IT-udgifter?

Cloud First har de sidste par år været det store buzzword, når digitaliseringsstrategien skulle omsættes til konkrete ’actions’. I takt med, at markedet for cloud-ydelser vokser, og flere virksom­heder flytter data til clouden, vokser behovet for at forstå den nye indkøbsstruktur samt de nye roller og ansvarsområder, der følger med. Derfor sætter vi FinOps på agendaen.

Læs mere...

2020 – hvad bringer det kommende år i Finance?

Vi nærmer os afslutningen af 2019, og de fleste er godt i gang med forberedelserne til 2020. I forbindelse med et Basico-event har vi sendt en kort survey ud til ca. 100 deltagere, hvor vi har spurgt, hvad der kommer til at være i fokus det kommende år – og hvad forventningerne er til det ’økonomiske klima’.

Læs mere...
Tag din faglighed til next level

Få et fagligt indspark med substans direkte i indbakken. Tilmeld dig vores nyhedsmail, og modtag vores faglige magasin Content.

Tilmeld dig her