Der er frihed under ansvar, og du får muligheden for at vise, hvad du kan og vil

Der er frihed under ansvar, og du får muligheden for at vise, hvad du kan og vil

Af

Hvorfor Basico?

Når du er konsulent i Basico, handler det i første omgang om mennesker – både på det faglige og sociale plan. Hvis du ikke har forstået de mennesker, du skal løse opgaven for, så er det svært overhovedet at løse opgaven. Og hvis du ikke har engageret dig i og tager ansvar for dit team, så lykkes man ikke i Basico. Her er det hele menneske i centrum. Det handler om, at vi lykkes i fællesskab.

For mig er det f.eks. vigtigt, at der også er plads til familie, venner og fritidsinteresser. Arbejdet hos Basico er meget fleksibelt, hvilket gør det muligt at planlægge sin arbejdsdag og indrette sig i forhold til sportsaktiviteter m.v. – naturligvis altid tilpasset den enkelte kundes behov.

 

Det giver en ekstra dimension, når vi sammen sparrer og løser opgaverne hos kunderne

Vores team i Legal Services er meget robust og består af engagerede mennesker, som ikke blot er fagligt dygtige, men også kan relatere til mennesker, se problemstillingerne fra flere vinkler og ofte kommer med det ekstra boost energi, som gør det sjovt at gå på arbejde. Det giver en ekstra dimension, når vi sammen sparrer og løser opgaverne hos kunderne.

Vi arbejder meget tæt og er i kontakt med hinanden nærmest på daglig basis. Udvekslingen af erfaringer gør, at vi hele tiden ved, hvor vi har et projekt og kan løse kundens opgaver bedst muligt.

Min chef, Trine, har fokus på mig som menneske - både fagligt og menneskeligt. Selvom jeg ofte er ude hos kunderne, så er jeg hele tiden i kontakt med min chef, og det gør, at jeg som konsulent har en base. I Legal er det sjovt at gå på arbejde – der er en høj intensitet, men vi passer på hinanden som team. Der er frihed under ansvar, og du får muligheden for at vise, hvad du kan og vil, hvilket giver mig rigtig gode muligheder for hele tiden at udvikle mig.

Desuden er der ikke langt til partnerne her i Basico, og man kan mærke, at de værdsætter, at man søger sparring og drøfter problemstillingerne med dem. En flad struktur giver en effektiv hverdag og et godt sikkerhedsnet, så du som konsulent mærker, at der er nogen, der har din ryg.

Det samme gælder mine kollegaer – stort set alle har solide erfaringer fra en række andre virksomheder, hvilket ikke kun øger fagligheden, men også giver dig en masse nye måder at anskue problemstillinger og løsninger på. Det er med til at gøre, at jeg føler mig udfordret og konstant lærer nyt.

 

Fedt at blive involveret i den interne strategi og forretningsudvikling

De opgaver, jeg har, spænder meget bredt, hvilket er én af de ting, som jeg nyder ved mit arbejde. Det er motiverende at blive involveret i alt fra den interne strategi og forretningsudvikling, til løsning af meget forskelligartede opgaver hos vores kunder. Desuden er der rigtig gode muligheder for udvikling i Basico. Idet vi har forskellige servicelines, er det også muligt at være på forskellige projekter, der også involverer andre kompetencer.

Vi bliver i høj grad inddraget i den interne strategi og er med til at forme vores egen rolle og vores egne mål. Det gør, at jeg ved præcist, hvor det forventes, at jeg er – og det giver mig tryghed og et ekstra drive.

 

Michael Ro Mejer

Senior Consultant, Legal Services

Ansat: Siden november 2015

Uddannet: cand.jur. fra Københavns Universitet og

senere advokat fra Bech-Bruun Advokatfirma

 

Læs med i næste uge, hvor en af vores kollegaer fortæller om hverdagen i Basico. 

Se vores ledige stillinger her og læs mere om en karriere i Basico her.

 

Vil du være et skridt foran dine kollegaer?

Tilmeld dig Basicos nyhedsmail og få inspiration til forandring og udvikling. 

Du modtager samtidig abonnement på online-udgaven af Content, Basicos faglige magasin, hvor vi i en række spændende artikler inspirerer dig og din virksomhed til at skabe et stærkt fundament for vækst og udvikling.

TIlmeld dig her