Compliance

Compliance er kommet for at blive. Omfanget af reguleringen af virksomheder er omfattende og stigende. Tendensen mod nultolerance medfører, at konsekvenserne af ikke at være i compliance er store og omkostningskrævende.

 Hvert år må flere danske virksomheder opleve, at deres omdømme bliver sat på en kraftig prøve, fordi de ikke har levet op til compliance-kravene og forventningerne fra omverdenen.

 

Hvordan er compliance-forholdene i din virksomhed?

 Hvis du synes, at etablering af et samlet compliance management-program på tværs af virksomheden kan virke som en uoverkommelig opgave med mange omfangsrige aspekter, kan du finde god inspiration ved at læse mere her.

En aftale er en aftale – også i en krisetid?

I disse dage skal der træffes forretningskritiske beslutninger på rekordtid i en helt usædvanlig situation, der ændrer sig dag for dag. Legal er rykket frem i frontlinjen og skal navigere i ukendt farvand og kunne anvise løsninger, der både sikrer virksomheden manøvrerum på helt kort sigt og kan understøtte, at virksomheden ikke bliver ramt af voldsomme krav på længere sigt.

Læs mere...

Lever din leverandørstyring op til dit gode omdømme?

Ordentlighed og ansvarlighed er blevet vigtige konkurrenceparametre, såvel når du skal markedsføre dig over for kunder som over for medarbejdere – og samtidig stiller kunderne og omverdenen højere krav til dokumentation på din ordentlighed. Men hvis din virksomhed er, som virksomheder er flest, har du et hav af leverandører og underleverandører – og hvordan sikrer du dig, at dine leverandører rent faktisk lever op til den standard, din virksomheder ønsker at stå på mål for? Det korte svar er: gennem proaktiv leverandørstyring.

Læs mere...
Tag din faglighed til next level

Få et fagligt indspark med substans direkte i indbakken. Tilmeld dig vores nyhedsmail, og modtag vores faglige magasin Content.

Tilmeld dig her