CFO Toolbox

Kender du til de udfordringer med at afstemme dine rapporter, stole på dine data eller opnå rettidig indsigt i forretningen, der kan opstå på grund af forældede data?

 Det kræver nogle effektive værktøjer i Finance at bidrage til virksomhedens værdiskabelse ved at udvikle effektive processer. Og det kræver en løsning, der binder organisationen sammen.

 Robotterne har for længst gjort deres indtog i Finance, og du skal sikre dig, at du vælger de bedste til at optimere dine lukkeprocesser – det vil sige de hurtigste robotter af den højeste kvalitet, og dem, som du selv kan bruge og vedligeholde.

 

Læs med her, inden du vælger.

Digitalt månedsluk anno 2020

Mange finansfunktioner er i gang med en transformation. Den handler om at gå fra at lave reaktiv rapportering til at blive proaktive finance business partnere, der har fokus på at udvikle virksomheden og spille resten af forretningen gode. Men hvis Finance skal have succes i den nye rolle som finance business partnere, er det er afgørende, at vigtige leverancer såsom rapporteringen ikke bliver forsømt. Misligholdelse af de rapporterede tal kan nemlig hurtigt skabe tvivl om validiteten af virksomhedens resultater – og så mister Finance berettigelsen som business partnere.

Læs mere...

Medlemmerne sætter dagsordenen

De fleste forbinder Fitness World med aktivitet, sund livsstil og holdtræning. De færreste tænker over det arbejde, der ligger bag at stille de samme indbydende, rene og velfungerende træningsfaciliteter til rådighed for de mange medlemmer. Og sådan skal det også være ifølge Fitness World.

Læs mere...

Basico sætter FinOps på agendaen og indgår partnerskab med KOSTNER

Store danske virksomheder bruger hundredvis af millioner på IT, og det er vanskeligt at få overblik over, hvad der driver omkostningerne – og hvordan de kan bringes ned. Basico har indgået partnerskab med virksomheden KOSTNER, der har udviklet en applikation til at analysere virksomheders IT-omkostninger. Applikationen laver millioner af simuleringer på forskellige muligheder for at optimere omkostninger til servere, databaser m.v.

Læs mere...
Tag din faglighed til next level

Få et fagligt indspark med substans direkte i indbakken. Tilmeld dig vores nyhedsmail, og modtag vores faglige magasin Content.

Tilmeld dig her