7 gode råd til din LinkedIn-profil

7 gode råd til din LinkedIn-profil

LinkedIn er ikke til at komme uden om. Hvis folk vil vide mere om dig og dine kompetencer er det her, de søger. Dem du gerne vil give et godt førstehåndsindtryk, er der ikke for at ”like” dine weekend udskejelser. De kigger efter en potentiel kollega, samarbejdspartner eller kandidat til deres kunde.

Folk på LinkedIn er professionelle. Derfor bør du bruge din LinkedIn-profil til at vise, hvem du er i professionelle sammenhænge.

 

Her får du 7 råd der kan hjælpe dig til en bedre LinkedIn-profil.

   
 1. Brug et godt profilbillede. Flere klikker på din profil, hvis du har et profilbillede. Omvendt kan det hurtigt gå den anden vej, hvis dit billede ikke er godt nok.
 2.  
 3. Søg inspiration hos andre. Se, hvordan de bruger deres profiler. Brug dem som inspiration til, hvordan du selv kan lave en god profil. Analysér, hvad du skal fremhæve for at skille dig ud.
 4.  
 5. Skriv en overskrift der fanger. Din overskrift er synlig mange steder - på google, på din LinkedIn startside, når du kommenterer eller deler. Overskriften er med andre ord vigtig for, hvor mange der finder din profil interessant at klikke på.
 6.  
 7. Skab et summary, der giver folk lyst til at vide mere. Dit CV er stadig et vigtigt værktøj til at dokumentere din erfaring. I dag har folk allerede googlet dig og sandsynligvis læst din LinkedIn profil, før de læser dit CV.
 8.  
 9. Fremhæv dine anbefalinger. Suppler dine erfaringer og stillingsbeskrivelser med anbefalinger fra tidligere chefer eller samarbejdspartnere. En anbefaling på LinkedIn er altid effektivt.
 10.  
 11. Hold liv i din profil. Opdater din profil med dine nyeste kompetencer, vær aktiv og bidrag fagligt på LinkedIn. Vær aktiv i grupper, kommenter på opslag fra dit netværk. Jo mere synlig og aktiv på LinkedIn du er, dets større sandsynlighed, for at andre ligger mærke til dig.
 12.  
 13. Brand dig selv. Enten med posts, faglige statusopdateringer eller kommentar. Dette kan potentielt give dig en langt større rækkevidde og booste din faglige/professionelle autoritet.
Tag din faglighed til next level

Få et fagligt indspark med substans direkte i indbakken. Tilmeld dig vores nyhedsmail, og modtag vores faglige magasin Content.

Tilmeld dig her