Tag din viden ’beyond’.

Hos Basico har vi fokus på at gøre supportfunktionerne til en succes. Derfor forsøger vi at inspirere til vækst og udvikling med vores faglige magasin Content, vores blogindlæg og vores nyhedsmail, hvor vi hver uge sender dig faglige artikler og invitationer til vores events. Læs mere, og skriv dig op herunder.  

Basico services

Blog – erfaringer og viden

Hos Basico har vi specialiseret os inden for seks områder, der understøtter vejen til udvikling og succes for din virksomhed. Læs vores erfaringer på vores blog her.

Basico service image
Basico service image

Insights by Basico – Hold dig opdateret

Insights by Basico er vores ugentlige nyhedsmail, der giver dig den nyeste viden og de vigtigste tendenser fra supportfunktionerne serveret i indbakken. Vi sender dig bl.a. faglige artikler og invitationer til events.

Magasinet Content – fyldt med faglighed

Vores magasin Content har ét klart formål: at inspirere til forandring og udvikling i supportfunktionerne. Derfor er magasinet fyldt med faglige artikler om højaktuelle emner og interviews med markante erhvervsprofiler.

Basico service image
Lad os tales ved.
Vi sidder klar ved telefonen.
Kontakt os Basico arrow
Basico nyhedsbrev Få vores faglige magasin Content

I Content finder du masser af inspiration til supportfunktionerne i form af faglige artikler og tankevækkende interviews.