Tag din viden ’beyond’.

Hos Basico har vi fokus på at gøre supportfunktionerne til en succes. Derfor forsøger vi at inspirere til vækst og udvikling med vores faglige magasin Content, vores blogindlæg og vores nyhedsmail, hvor vi hver uge sender dig faglige artikler og invitationer til vores events. Læs mere, og skriv dig op herunder.  

Basico services

Payroll Insights – ægte lønnørderi

Her finder du et univers af ægte lønnørderi – til lønfolk skabt af lønfolk. Du får adgang til alle faglige udgivelser og sikrer dig, at artikler og events lander direkte i din indbakke, så du altid er opdateret på HR- og lønområdet.

Basico service image
Basico service image

Insights by Basico – Hold dig opdateret

Insights by Basico er vores ugentlige nyhedsmail, der giver dig den nyeste viden og de vigtigste tendenser fra supportfunktionerne serveret i indbakken. Vi sender dig bl.a. faglige artikler og invitationer til events.

Køb bogen om lønprocessen

Her kan du købe bogen ’Din guide til lønprocessen’, skrevet af Henrik Schøtt Kjærgaard, partner i vores CFO Services-team. En bog, som er dedikeret til dig, der hver dag arbejder for en kvalitetsfyldt og effektiv lønproces.

Basico service image
Basico service image

Magasinet Content – fyldt med faglighed

Vores magasin Content har ét klart formål: at inspirere til forandring og udvikling i supportfunktionerne. Derfor er magasinet fyldt med faglige artikler om højaktuelle emner og interviews med markante erhvervsprofiler.

Blog – erfaringer og viden

Hos Basico har vi specialiseret os inden for seks områder, der understøtter vejen til udvikling og succes for din virksomhed. Læs vores erfaringer på vores blog her.

Basico service image
Basico service image

Få vores temperaturmåling

På tærsklen til 2023 rakte vi ud til et bredt udvalg af CFO’er på tværs af brancher for at høre, hvad de har fokus på i året, der kommer. I det samlede billede tegnede der sig en række interessante tendenser, som vi har opsummeret i den temperaturmåling, du kan downloade her på siden.

Lad os tales ved.
Vi sidder klar ved telefonen.
Kontakt os Basico arrow
Basico nyhedsbrev Få vores faglige magasin Content

I Content finder du masser af inspiration til supportfunktionerne i form af faglige artikler og tankevækkende interviews.