Insights

Insights

Har du sagt A(gile), må du også sige B(udget)

Af

Evnen til at tilpasse sig forandringer er en stor fordel. Og under coronakrisen har evnen til at omstille sig efter omstændighederne været essentiel for mange virksomheders overlevelse. Af samme årsag er ’agile transformation’ i de seneste år strøget til tops på agendaen i mange virksomheder. Med henblik på at få det fulde potentiale ud af disse massive indsatser anbefaler vi, at forandringen også afspejler sig i virksomhedens måde at bedrive performance management på. Men hvordan gør man virksomhedens overordnede styrings- og planlægningsprocesser mere dynamiske?

Læs mere...

Regnskabsårene 2020-21 – en mulighed for Finance

Af

Med afslutningen af årsrapporten for 2019 er det bl.a. tid til at planlægge årsrapporten for 2020 og til at gøre klar til de regelændringer, der gælder for regnskabsåret 2021. Og hvilke ændringer giver det så anledning til? Ingen. Eller i hvert fald minimale tilpasninger for de fleste – uanset om din virksomhed aflægger regnskab i henhold til IFRS eller årsregnskabsloven. Derfor er der skabt momentum til i stedet at fokusere på at skabe større robusthed og agilitet i regnskabsprocesserne.

Læs mere...

Skal du i gang med anlægsprojekter?

Af

Husker du at tænke langsigtet inden for Facility Management? Det vigtigste succeskriterie for anlægs­projekter og renoveringsopgaver er ofte, at budgettet og tidsplanen bliver overholdt. Men det kan have uheldige konsekvenser på den lange bane. Gennem årene er der heldigvis kommet mere fokus på total­økonomien i anlægsfasen, fx i forhold til materialevalg.

Læs mere...
Tag din faglighed til next level

Få et fagligt indspark med substans direkte i indbakken. Tilmeld dig vores nyhedsmail, og modtag vores faglige magasin Content.

Tilmeld dig her