Fyraftensmøde

Få bedre tid og flere muligheder med digitalisering

Som CFO er der en forventning om, at du sørger for, at der hele tiden bliver skabt mere værdi i Finance.

Forretningen ønsker sparring og involvering. Derfor har mange virksomheder i dag et øget fokus på business controlling og finance business partnering.

Men nye initiativer betyder ikke nødvendigvis, at Finance får tildelt flere ressourcer.

Tværtimod.

Forventningen er, at Finance skal levere mere værdi for færre penge. Det kan siges meget enkelt: More for less – det er kravet til fremtidens finansfunktion.

For at lykkes med dén opgave er du nødt til at få frigjort tid.

Derfor har Basico udviklet CFO Toolbox, der indeholder en række løsninger, som effektiviserer og digitaliserer processerne i Finance.

Vi fortæller om værktøjerne på vores kommende fyraftensmøder, hvor vi også giver en god kop kaffe og værdifuld sparring om, hvordan du kommer godt i gang med implementeringen af CFO Toolbox – herunder hvilke muligheder og faldgruber du skal være opmærksom på.

 

Den 10. marts 2020
Kl. 15.00 - 16.30
Hellerup
Den 14. april 2020
Kl. 15.00 - 16.30
Hellerup
Den 12. maj 2020
Kl. 15.00 - 16.30
Hellerup

 

På fyraftensmødet får du:

 

Konkret sparring til at effektivisere arbejdsprocesser

Vi ser nærmere på, hvordan du løser manuelle arbejdsopgaver i Finance som at:

  • Foretage afstemninger og periodeafslutninger
  • Risikostyre og rapportere
  • Fakturere og besvare mails
  • Oprette rapporter
  • Læse filer eller data fra hjemmesider og ”taste” data ind i et system.

 

Når du tilmelder dig Basicos nyhedsmail, indsamler Basico oplysninger om dig. I vores Privacy Policy kan du læse om de informationer, der indsamles, herunder hvordan oplysningerne behandles, hvad de bruges til, hvem der har adgang til oplysningerne, og hvem du kan kontakte, hvis du har spørgsmål eller indsigelser vedrørende de indsamlede oplysninger. Du kan finde vores Privacy Policy her.

TASK MANAGER har været en værdifuld investering, og vi har været meget glade for samarbejdet med Basico. De sikrede en effektiv implementeringsproces, så vi lynhurtigt var oppe at køre. Derudover kommer deres konsulenter med en stor erfaring og kan sætte sig ind i de problemstillinger, vi oplever i Finance, hvor vi arbejder meget med, hvordan vi skaber mere værdi for færre midler.
Ole Lauritsen Finance Manager, Compass Group Danmark

På fyraftensmødet præsenterer vi tre værktøjer:

ACCOUNTS: Værktøjet, der automatiserer, standardiserer og visualiserer håndteringen af transaktioner og oprettelsen af afslutningsbilag for balancekonti til månedsafslutningen.

TASK MANAGER: Værktøjet, der håndhæver ensartede og effektive processer på tværs af afdelinger og datterselskaber – processer som periodeafslutning, indberetning af moms og skat, PBC-lister og andre operationelle tjeklister osv.

BALANCER: Værktøjet, der strømliner og digitaliserer månedsafslutningen, så du kan bevare styringen og overblikket over hele afstemningsprocessen.

 

Fælles for alle værktøjerne er, at der ikke er tale om komplicerede projekter, som kræver involvering fra IT-afdelingen. Løsningerne er kendetegnet ved, at de hurtigt kan tages i brug, er lette at forankre i Finance og derved skaber hurtig return-on-investment.

 

Morten Bille

Ønsker du at vide mere?

Morten Bille, Partner i Basico, er ordstyrer på møderne. Du er meget velkommen til at kontakte ham, hvis du har spørgsmål til agendaen, eller der er noget, du vil vide mere om.