Fyraftensmøde

Digitalisering skaber muligheder og øget effektivitet

CFO’ens rolle er under pres for at øge værdiskabelsen i Finance. Forretningen ønsker sparring og involvering. Det viser en Basico-survey. Derfor har mange virksomheder i dag et øget fokus på business controlling og finance business partnering.

Men nye initiativer, som skal bringe Finance tættere på forretningen, betyder ikke nødvendigvis, at Finance får tildelt flere ressourcer – tværtimod skal omkostningerne ned, og Finance skal dermed levere mere værdi for færre penge. Det kan siges meget enkelt: More for less – det er kravet til fremtidens finansfunktion.

For at få succes med ovenstående er det en forudsætning at tænke ud af boksen. Derfor har Basico udviklet CFO Toolbox, som indeholder en række løsninger, som effektiviserer og digitaliserer processerne i Finance.

Fælles for alle løsningerne er, at der ikke er tale om komplicerede projekter, som kræver involvering fra IT-afdelingen. Løsningerne er kendetegnet ved, at de hurtigt kan tages i brug, er lette at forankre i Finance og derved skaber hurtig return-on-investment.

Den 20. februar 2019
Kl. 15.00 - 16.30
Hellerup
Den 12. marts 2019
Kl. 15.00 - 16.30
Århus
Den 13. marts 2019
Kl. 15.00 - 16.30
Hellerup
Den 10. april 2019
Kl. 15.00 - 16.30
Hellerup

På fyraftensmødet får du:

 

Konkret sparring til at effektivisere arbejdsprocesser

Hvordan du løser manuelle arbejdsopgaver i Finance som at:

  • Foretage afstemninger og periodeafslutninger
  • Risikostyre og rapportere
  • Fakturere og besvare mails
  • Oprette rapporter
  • Læse filer eller data fra hjemmesider og ”taste” data ind i et system

 

Introduktion til procesoptimerede softwareløsninger

Hvordan du automatiserer størstedelen af Finances processer med effektive softwareløsninger som:

  • Koster langt mindre end den oprindelige procesomkostning
  • Øger kvaliteten og er fejlfrie
  • Frigør tid til andre opgaver 
  • Kan arbejde 24/7 med 100% stabilitet
  • Er veldokumenterede, da alle handlinger er regelstyrede

Når du tilmelder dig Basicos nyhedsmail, indsamler Basico oplysninger om dig. I vores Privacy Policy kan du læse om de informationer, der indsamles, herunder hvordan oplysningerne behandles, hvad de bruges til, hvem der har adgang til oplysningerne, og hvem du kan kontakte, hvis du har spørgsmål eller indsigelser vedrørende de indsamlede oplysninger. Du kan finde vores Privacy Policy her.

Du kan blive inspireret på fyraftensmødet, hvor Basico og partnere vil præsentere:

ACCOUNTS: Løsningen, der automatiserer, standardiserer og visualiserer håndteringen af transaktioner og oprettelsen af afslutningsbilag for balancekonti til månedsafslutningen.

TASK MANAGER: Løsningen, der håndhæver ensartede og effektive processer på tværs af afdelinger og datterselskaber – processer som periodeafslutning, indberetning af moms og skat, PBC-lister og andre operationelle tjeklister osv.

BALANCER: Løsningen, der strømliner og digitaliserer månedsafslutningen, så du kan bevare styringen og overblikket over hele afstemningsprocessen.

Foxtrot (RPA): Løsningen, der er velegnet til at erstatte nogle af de traditionelle processer i Finance, som gør dig mere effektiv og understøtter dig i dit arbejde.

 

Morten Bille

Ønsker du at vide mere?

Morten Bille, Partner i Basico, er ordstyrer på møderne. Du er velkommen til at kontakte ham, hvis du har spørgsmål til agendaen eller ønsker yderligere information.