Campaign side image

Styrk lønprocessen!

Lyder sparring med ligesindede lønfolk som noget for dig? Og kommer du helt ud på sædekanten, hvis vi siger, du får sparring på løntrends og digitalisering af lønprocessen? Så tilmeld dig vores Payroll Communityaften, hvor vi tillader os at nørde igennem med lønområdet.

Campaign hero image

Kom til en snak om løntrends, når vi holder Payroll Communityaften.

Lønprocessen … en af de mest kritiske og udfordrende administrative processer, der findes, uanset virksomhedsstørrelse, industri og nationalitet.  

En proces, ingen lægger mærke til, når alt går smidigt, men som kan se frem til en heksejagt, hvis der sker en smutter i lønnen. Og det gør der jo.  

Ikke så sjældent endda. Naturligt nok.  

For med så lovtung, tekniktung og kompleks en proces, så er det næsten utopisk, at en fejl ikke skulle snige sig forbi selv det mest faglige falkeblik. Og det kan give enhver, der sætter en ære i sin faglighed, følelsen af halvlunken filterkaffe, når vi jo bare gerne vil være en succes i vores job. 

Men hey, lønekspert – du er ikke alene. Uanset om du er gammel i gårde i en lønfunktion eller ny i rollen, så er den praktiske håndtering af lønprocessen svær. 

Netop derfor inviteres du til vores Payroll Communityaften ’Styrk lønprocessen’.  

På aftenen er vores fokus rettet imod de trends og den teknologiske udvikling, der på kortere og længere sigt vil få betydning for, hvordan din virksomhed får mest ud af de penge og ressourcer, der investeres i at administrere medarbejderne. 

Vi oplever nemlig, at der på tværs af hele lønområdet et væsentligt udviklingspotentiale inden for digitalisering og organisering af lønfunktionen. 

Derfor er det også nærliggende at sætte spot på netop payroll-trends og udviklingspotentiale. Til årets sidste communityaften har vi sammensat programmet sådan, at det giver grobund for at tænke fremad mod de udfordringer, det nye år bringer – og ikke mindst mod de strategiske fokusområder i lønfunktionen. 

Lidt om praktikken 

Basico Payroll Communityaften finder sted den 16. november 2022 og bliver afholdt fysisk på vores kontor i Hellerup, Philip Heymans Allé 3, kl. 17.00-19.00. Aftenen rundes af med lidt godt til ganen og et glas bobler.   

Bemærk, at der vil være et begrænset antal pladser for at få så værdiskabende drøftelser som muligt, tæt på din hverdag. Så tilmeld dig hellere i dag end i morgen.  

Bemærk, at du, når du tilmelder dig, kan angive de emner/udfordringer, som fylder, og som du gerne vil have sparring på. Det håber vi, du gør, så vi kan gøre aftenens dialoger så relevante som muligt.

Har du spørgsmål vedrørende din tilmelding, er du velkommen til at sende en mail til info@basico.dk.

Vi glæder os til at se dig. Vel mødt! 

Basico quote Det er min erfaring, at lønprocessen overgår øvrige processer i kompleksitet og dermed er et af de områder, der stiller størst krav til evnen til at kunne overskue sammenhænge og muligheder – teknisk, proces- og lovgivningsmæssigt. Basico quote
Henrik Schøtt Kjærgaard, Partner i CFO Services
magasin
Basico nyhedsbrev Få vores faglige magasin Content

I Content finder du masser af inspiration til supportfunktionerne i form af faglige artikler og tankevækkende interviews.