Legal Services.

Basico Legal Services samler fordelene ved juridisk rådgivning, interne ressourcer og ekstern specialistviden. Vi hjælper private og offentlige virksomheder gennem hele forløbet med at løse deres interne juridiske opgaver.

Generelt løses langt den største del af de juridiske opgaver internt, dels for at være tæt på forretningen, dels for at begrænse dyr ekstern rådgivning til det nødvendige.

Legal Services.

Services hero image
Legal assistance - Hands-on

Basico Legal Services består af jurister med mange års erfaring fra stillinger som in-house legal og advokat. Det betyder, at vi kender begge sider af bordet og forstår problemstillingerne og udfordringerne i den interne legal-funktion indgående. 

Med vores praktiske erfaring fra in-house legal hjælper vi dig med legal support, ekstra ressourcer og viden; både ved den daglige servicering af forretningen og ved deltagelse i interne projekter. Vi arbejder hands-on og sørger for, at du kommer godt i mål – hvad enten vi hjælper dig med en god interimsløsning eller med et større projekt. 

Kontakt os Basico arrow

Lad os tage en snak om din virksomheds aktuelle behov

Vi tilbyder juridisk rådgivning

Har du brug for hjælp til juridisk rådgivning? Vi tilbyder legal support for virksomheder, der ikke har egen juridisk afdeling.

Når vi påtager os en opgave, indgår vi direkte i den daglige drift og ser os selv som en del af holdet i din virksomhed. Ved at være fysisk til stede lærer vi din organisation at kende i dybden. Og på den måde sikrer vi, at relevant viden bliver forankret i virksomheden, så I kan bruge den nye viden i den fremtidige drift. 

Vi er fleksible og onsite, og i modsætning til andre konsulenter er vi mere en kollega end en ekstern besøgende. Vi får omsat jura til operationelle handlinger, og vi fokuserer på at skabe værdi for din virksomhed. 

Legal support: Compliance, inhouse-opgaver og rekruttering

I Basico Legal Services kan vi hjælpe dig med en bred vifte af opgaver inden for compliance, intern jura og rekruttering, og vi tilbyder alternative dispute resolution. 

Inden for compliance (GDPR, anti-briberyanti money-laundering m.v.) kan vi bl.a. hjælpe med implementering af regler og retningslinjer, monitorering af politikker og guidelines samt udvikling og implementering af complianceprogrammer, der sikrer, at interne og eksterne guidelines og forpligtelser bliver overholdt. 

Legal Service hjælper dig igennem hele forløbet

Vi har mange års erfaring med at løse interne juridiske opgaver som udarbejdelse, ’review’ og forhandling af kontrakter. Derudover kan vi hjælpe med juridisk sparring og rådgivning til ledelsen og forretningen – og vi kan bidrage med stærke legal-kompetencer i forbindelse med projekter, fx IPO, M&A og finansiering gennem hele forløbet. 

Sidst, men ikke mindst, kan vi hjælpe dig med rekruttering af kompetente jurister. Når vi løser rekrutteringsopgaver, samler vi et team, der består af rekrutteringsspecialister og juridiske eksperter. Teamet vurderer de mulige kandidater ift. både faglige og personlige kompetencer, så vi finder det helt rette match til positionen i din virksomhed. 

portrait image
Portræt
Forstå
forretningen,
og vær
ydmyg.
Det skorter ikke på spændende opgaver, solid erfaring og et højt kompetenceniveau, når talen falder på Tine Kosmider Boye. Senest har hun etableret en inhouse Legal-funktion, bidraget til børsnoteringsprocessen og taget del i implementeringen af GDPR-compliance.
Vil du vide mere?
-vi ved hvad vi taler om
Trine Damsgaard Vissing
Mød Legal Services.
Trine Damsgaard Vissing, Partner
Basico nyhedsbrev Få vores faglige magasin Content

I Content finder du masser af inspiration til supportfunktionerne i form af faglige artikler og tankevækkende interviews.