insights-articler

Search & Selection.

Når du skal rekruttere en mellemleder eller specialist, er der mange ting, der skal gå op i en højere enhed. Kompetencer, erfaring og personlighed skal passe til både stillingen og din virksomhed, og det er aldrig nogen simpel opgave at finde det helt rette match.

Hos Basico har vi både erfaringen, kompetencerne og netværket til at finde og udvælge de medarbejdere, der sikrer din virksomheds fortsatte udvikling og vækst.

TIL TOPPEN

Vores ekspertise er din fordel

Vi skaber kontakt mellem kvalificerede medarbejdere og spændende virksomheder.

Vores udgangspunkt er en dyb faglighed, forretningsforståelse og et indgående kendskab til markedet. Når vi skal indkredse det helt rette felt af kvalificerede og motiverede kandidater, trækker vi både på egen erfaring fra de interne supportfunktioner og fra mange års virke som rekrutteringskonsulenter.

Det betyder, at vi vurderer kandidaterne såvel med vores rekrutteringsfaglige ekspertise som med den specifikke faglighed, der er relevant for den konkrete stilling – så det er fx en uddannet revisor, der vurderer kandidatfeltet, når vi skal finde din næste CFO.

Vi er eksperter inden for Finance, Legal Services, HR, Facility Management og Finance IT Services, og vi kan hjælpe med rekruttering af ledere og specialister til virksomheder inden for alle brancher i hele Danmark.

Vi sætter en ære i at forstå dine behov

Der ligger altid en grundig foranalyse til grund for vores rekrutteringer. Det er vigtigt for os, at vi har en fælles forståelse for din virksomhedsprofil og for kandidatprofilen, så vi er sikre på, at vi kan præsentere dig for et kvalificeret og motiveret kandidatfelt – og at vi i sidste ende finder det helt rette match.

Vi har mange års erfaring i at finde og rekruttere lige præcis den specialiserede profil, du mangler (til dine supportfunktioner). Vi kender og forstår supportfunktionernes udfordringer og er ikke bange for at udfordre dig og organisationen.

Vi lægger vægt på værdiskabende relationer til både virksomheder og kandidater og har været i dette marked i over ti år – det har resulteret i et stort netværk, ligesom vi har kontakt til de rette kandidater.

 

Vi har en træfsikkerhed på 99%

  • Vi møder årligt flere end 600 kandidater, løser i gennemsnit 60 rekrutteringer om året og er stolte over, at vi har en træfsikkerhed på 99%.
  • I løbet af vores garantiperiode på seks måneder ligger reklamationerne på max 1%.

Vi lover beyond business support

Det betyder, at sparring og rådgivning er en del af pakken, når vi løser en opgave inden for Search & Selection.

Lad os tales ved.
Vi sidder klar ved telefonen.
Kontakt os
Basico nyhedsbrev Få vores faglige magasin Content

I Content finder du masser af inspiration til supportfunktionerne i form af faglige artikler og tankevækkende interviews.