insights-articler

Executive search.

I Basico har vi mange års erfaring med at vurdere forskellige lederprofiler og med at kortlægge de kompetencer og egenskaber, der gør, at en profil kan varetage ledelsesopgaven succesfuldt. Vi har en høj succesrate, og vi kan hjælpe dig med at finde stærke ledere inden for Finance, Legal Services, HR, Facility Management og Finance IT Services.

TIL TOPPEN

Vi skaber kontakt til de ledere, som gør din virksomhed klar til morgendagens udfordringer og muligheder.

Lederne i din organisation er afgørende for din virksomheds performance. Gennem deres viden, indsats og motivation understøtter de en velkvalificeret og dedikeret kreds af medarbejdere og ledere, som sammen skaber værdien for din virksomhed. Derfor er det alfa og omega at finde de helt rette personer til lederposterne i din virksomhed, og en lederrekruttering er aldrig nogen simpel sag. Det kræver erfaring, kompetence, netværk, forretningsforståelse og situationsfornemmelse.

Executive search – en tillidssag

Vores fundament er dyb faglighed, branchekendskab og forretningsforståelse

En skræddersyet proces, der passer til dine behov

Executive search – en tillidssag

Som leder er du udslagsgivende for din virksomheds succes. Du sætter den strategiske retning og sørger for, at medarbejderne trives og har de rette forudsætninger for at levere. Samtidig er det dig, som skal gøre virksomheden i stand til at se, gribe og udnytte de muligheder, der er på markedet – og det er også dig, der skal styre virksomheden sikkert gennem en eventuel krise.

Derfor går vi også til opgaven med stor seriøsitet, når du betror os at finde din næste CEO eller CFO. Det kræver tillid, og vi sætter en ære i at forstå din organisation og jeres behov gennem en grundig analyse af jeres kultur, forretning og aktuelle situation med alt, hvad det indebærer af udfordringer og muligheder.

Vi trækker på mange års erfaring som ’trusted advisor’ og med rekruttering på topniveau for Danmarks største virksomheder, og en Basico-partner med specifik faglig ekspertise er involveret i hver søgeopgave indtil dens vellykkede afslutning.

Vores fundament er dyb faglighed, branchekendskab og forretningsforståelse

Vi kender kandidaterne, og vi kender forretningen. Med det mener vi, at vi er eksperter inden for professionel rekruttering på højt niveau. Vi har et stort netværk af kvalificerede kandidater, og vores tilgang er baseret på dyb faglighed, branchekendskab og forretningsforståelse samt velafprøvede processer, professionelle, veldokumenterede testværktøjer og mange års erfaring i at vurdere et bredt spektrum af kandidater ift. kompetencer, personlighed, erfaring, ambitioner, lederkvalifikationer, værdier m.v.

Vi rådgiver og udfordrer dig i rekrutteringsprocessen, så vi er sikre på, at vi finder den helt rette leder til din virksomhed.

Vi lover beyond business support. Det gælder ikke mindst, når vi løser en executive search-opgave, hvor vores succeskriterie er at levere kompromisløs kvalitet i hele processen – fra den indledende analyse til kontrakten er underskrevet med den rette topleder til din virksomhed.

En skræddersyet proces, der passer til dine behov

Der er mange ting, der skal gå op i en højere enhed i en executive search. Ikke én virksomhed eller rekrutteringssituation er den samme, og vi skræddersyer derfor et forløb, der passer til din virksomhed og jeres unikke situation.

Vi støtter, aflaster og rådgiver dig i processen, og vi hjælper dig med at finde de ledere, der skaber værdi og resultater for netop din virksomhed.

Vi står inde for en god og ordentlig proces for både dig som rekrutterende virksomhed og for kandidaterne. Vi går professionelt, diskret og grundigt til værks, og vi giver ikke op, før vi har fundet den rette leder til opgaven.

Kontakt os?

- og hør, hvordan vi kan hjælpe.

Kontakt os?

- og hør, hvordan vi kan hjælpe.

Lykke Pedersen, Director
Basico nyhedsbrev Få vores faglige magasin Content

I Content finder du masser af inspiration til supportfunktionerne i form af faglige artikler og tankevækkende interviews.